Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
овен
ОВЕН (21. март - 20. април)

хороскопи: дневен | месечен | годишен| медицински | кулинарен | любовен

 
Девиз: “Аз съм”
Елемент: огън
Планета: Марс
Цветове: наситено червено
Камъни: рубин
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Лъв, Стрелец
Цвете: здравец
Силни страни: точни науки (математика, физика, медицина), политика
Възможни здравословни проблеми: глава, зъби

Храктеристики на зодията:

Овенът - първият слънчев знак. Той символизира раждането така, както Рибите символизират смъртта и познанието на душата. И тъй като е бебето на Зодиака, Овенът както новороденото се интересува само от себе си. За да бъдат задовлени всичките му нужди, е необходимо само да ревне с цяло гърло и възрастните тутакси са на негово разположение. Родените под знака на Овена вярват безрезервно в невидимата сила на доброто, което с вълшебна пръчка ще задоволи всичките им желания.
Също като детето Овенът се интересува от заобикалящия го свят само доколкото този свят е свързан с него. Но това съвсем не означава, че е себичен. Готов е да ви обсипе с благодарности, целувки и милувки, загдето сте откликнали на нуждите му и по този начин ви обезоръжава с наивността си.
Овенът не познава хитростта и лукавството. Управляван от Марс, той цял живот си остава такъв – силно вярващ в една кауза, постоянно пада и става, за да опита още веднъж. Не умее да лъже. Затова пък има най-невероятните мечти, родени в силно развитата му фантазия. Нищо потайно или сложно няма в характера му. Уязвим е като бебе, но съвсем не е безпомощен, защото знае как да постигне своето.
Рогата на Овена са твърди като диамант и трудно се чупят. В характера му се съчетават детинската наивна вяра и безразсъдният устрем на кръстоносеца по рождение. Той често изпада в ярост, но гневът му преминава бързо. Тогава пак става весел, открит и дружелюбен. Неговият метал е желязото. Желязната сила му дава девет живота повече, отколкото на другите и девет пъти повече шансове да спечели битката. Желязната му вяра е чиста, без лицемерие и алчност. Огненият му дух осветява пътя на безстрашните, води ги към невъзможната цел.

източник: horoskopa.com