Микаел център

алтернативна медицина



туристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
телец
ТЕЛЕЦ (21. април – 20. май)

хороскопи: дневен | месечен | годишен| медицински | кулинарен | любовен


Девиз: “Аз притежавам”
Елемент: земя
Планета: Венера
Цветове: розово, зелено
Камъни: изумруд, смарагд
Ща%тливо число: 6
Хармонични знаци: Дева, Рак, Риби, Козирог
Цвете: теменужка
Силни страни: архитектура, дизайн, музика
Възможни здравословни проблеми: гърло, кожа, стомах

Храктеристики на зодията:

Местата, където Телецът се чувства най-добре са фермата, банката и агенцията за недвижими имоти. Но се навърта и по други пасища. Типичният Телец стъпва тежко и е скъп на думи. Нито вода, нито огън, нито яростни крясъци, нито войнствена нападателност ще нарушат неговата невъзмутимост. Само ако си науми нещо, вирва брадичка, издува ноздри и с вас е свършено – ще ви прегази за един миг. Но това става рядко. Иначе предпочита да го оставите на спокойствие. Не го закачайте и ще ви е благодарен.
Телецът е твърде далеч от словоизлиянията, не че не обича жените. Но никога няма да хукне да ги гони. Пасивността е типичното му поведение. Предпочита да привлича хората. Затова по – често посреща гости вкъщи, вместо да хаби сили и енергия сам да ходи. Истериите и разправиите са му чужди. Няма да го видите да гризе ноктите си, притеснен и разтревожен. Стоически приема живота такъв, какъвто е, без да се оплаква. Телецът обича да си бъде вкъщи, в познатата удобна стая. Трудно приема движението и промените. Ако живее под наем, ще мечтае за своя къща и ще постигне мечтата си. Здраво стъпил на земята, той черпи сили от нея. Връзката със земята при него никога не се къса. Накрая, когато се пенсионира, ще захвърли всичко и ще си спретне къщичка на село.
Характеристиката на Телеца няма да бъде пълна, ако не разгледаме отношението му към парите. Той обича да изгражда материалното си благополучие бавно и сигурно. Започва със стабилни и здрави основи, после внимателно разширява работата си, докато завърти печеливш бизнес и натрупа пари. Успоредно с това укрепва властта си, но тя никога не е цел.
Металът на Телеца е медта – отличен проводник на електричество и топлина. Затова и той е способен на трайна любов. Докато по-емоционалните се блъскат и напират към първото място, уравновесеният характер на този здравеняк няма нужда от фанфари, за да стигне до там. Заклет враг е на разточителството и прахосничеството. Неговият дом е неговата крепост. Търпелив като времето, здраво впил корени в земята като гората, Телецът притежава сила, с която може да премести планини и да постигне своето.

източник: horoskopa.com