Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
близнаци
БЛИЗНАЦИ (22. май - 21. юни)

хороскопи: дневен | месечен | годишен| медицински | кулинарен | любовен


Девиз: “Аз знам”
Елемент: въздух
Планета: Меркурий
Цветове: жълто
Камъни: ахат
Щастливо число: 5
Хармонични знаци: Лъв, Везни, Овен, Водолей
Цвете: момина сълза
Силни страни: литература, поезия, журналистика, чужди езици, психология, философия
Възможни здравословни проблеми: нервна система, бели дробове, рамене, ръце

Храктеристики на зодията:

Родените под знака на Близнаци, независимо мъже или жени, не понасят консервативните, застояли хора, както и неспособните да изкажат мнение по даден въпрос. По всяка вероятност ще сгрешите, ако опитате да накарате Близнаците да стоят на едно място или да се подчинят на една определена мисъл. Съвсем сигурно обаче ще си изпатите, ако ги предизвикате на словесен двубой. Техният ум сече като бръснач и лесно се приспособява към всяка ситуация. Тайната се крие в двойнствената природа на Близнаците. Те могат да се захванат с две работи едновременно и да ги свършат с по-малко усилия, отколкото бихте положили вие за едната.
Представителите на тази зодия се чувстват като птичета с подрязани криле в клетка, ако около тях властва твърдо установен ред. Точността рядко им е присъща. Типичните Близнаци обаче винаги закъсняват – не защото не ценят или нямат представа за времето, а защото нещо по пътя е отвлякло вниманието им и ги е забавило. Всички родени под този слънчев знак чувстват голяма необходимост да скриват истинските си мотиви. Като че ли изпитват непреодолимо желание да вършат неща, коренно противоположни на действителните им желания. Близнаците знаят по какъв начин да ви откажат и от най-заклетите ви възгледи. Ако почувстват опасност, инстинктивно напипват слабите ви места и ги атакуват с подвижния си ум и острия си език.
Дълбоко в своята търсеща и неспокойна натура Близнаците се стремят към някакъв идеал и най-големият им проблем е да разберат какво представлява той. Пари, слава, богатство, любов, кариера – това не винаги им е достатъчно. От отсрещната страна на пътя тревата винаги изглежда по-раззеленена.
Ефирното им присъствие напомня нежния аромат на момина сълза, а устните им са поели свежото ободрително ухание на най-зелените ели от девствените гори. Студеният метал и живакът обаче разкъсват Близнаците с противоречиви копнежи, те се спират в очакване и се вслушват в туптенето на собственото си сърце.

източник: horoskopa.com