Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
лъв
ЛЪВ (23 юли - 22 август)

хороскопи: дневен | месечен | годишен| медицински | кулинарен | любовен


Девиз: “Аз искам”
Елемент: огън
Планета: Слънце
Цветове: жълто, оранжево
Камъни: рубин, диамант
Щастливо число: 1
Хармонични знаци: Везни, Стрелец, Овен, Близнаци
Цвете: невен, слънчоглед
Силни страни: ръководни постове, театър, дизайн, педагогика
Възможни здравословни проблеми: сърце, глезени, гръб

Храктеристики на зодията:

Лъвът е царят, той властва над всички животни. Лъвът човек властва над всички нас. Лъвовете имат странно въздействие върху хората. Почти не е възможен случай, в който да се изправиш пред един Лъв и да не се стегнеш или поизпънеш. Царствеността на този слънчев знак заблестява в цялото си величие, когато Лъвът или Лъвицата влязат в ролята си на гостоприемни домакини. Никой не може да се сравнява с него по честолюбие и стоицизъм, а когато се наложи, и с несравнимата му издържливост и способност да се приспособява дори към най-подтискащите условия на живот. Това той постига, опирайки се единствено на голата си вяра и непресъхващ оптимизъм.

Склонността да прощава и съчувства са две много характерни черти в природата на големия котарак. Той почти винаги се намира във вихъра на страстта не само по отношение на противоположния пол, но и по отношение на самия живот. Животът без любов, както за гордите лъвове, така и за кротките котета, просто не си струва да се живее. Когато любовта я няма, слънцето за него угасва.

Лъвовете или преливат от неудържима енергия като същински парен локомотив, или изпадат в трайна ленност и с дни се излежават на слънце като котки. Когато работят, работят. Когато се забавляват, забавляват се. Когато почиват, също го правят пълноценно. В трудни и критични моменти, за свое собствено учудване, Лъвът непоколебимо се нагърбва с цялата отговорност на ситуацията и носи бремето си без да се оплаква и вайка.

Палав и великодушен, жизнерадостен и любвеобвилен, Лъвът живее сред поле от красиви макове, когато Слънцето е в апогея си. Зарът, който хвърля уверено, му показва числата едно и четири. Лъвът гордо носи топаз за късмет. Той стоически понася ударите на съдбата с помощта на вроденото си достойнство и изтънченост. Топлите златисти лъчи на непоправимия му оптимизъм се оцветяват в оранжево от отблясъците на залеза, а нощите му засияват с хиляди ярки звезди.


източник: horoskopa.com