Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
дева
ДЕВА (23. август - 23. септември)

хороскопи: дневен | месечен | годишен| медицински | кулинарен | любовен


Девиз: “Аз анализирам”
Елемент: земя
Планета: Меркурий
Цветове: лилаво, кафяво, морско синьо
Камъни: топаз
Щастливо число: 5
Хармонични знаци: Телец, Козирог, Рак, Скорпион
Цвете: теменужка
Силни страни: медицина, комуникации
Възможни здравословни проблеми: нервна система, хранопровод

Храктеристики на зодията:

Ако приемем буквално символите, Девата би трябвало да означава “девица”. Лесно се откроява сред другите хора. Спокойна, на пръв поглед флегматична, не особено речовита, не обича шума около себе си. Типичната Дева има приятна външност. Облича се стилно и спретнато, макар и не задължително по модата. Навиците й в това отношение са твърдо установени. Създадените вече навици остават за цял живот.

Понякога Девата започва да се заяжда, да спори и да ви критикува, докато ви вбеси. Но ако в същото време изпаднете в беда, с радост ще ви се притече на помощ, без да търси отплата. Прекрасно вижда чуждите недостатъци – до най-дребните неща, но не и своите. Всъщност вижда ги и ги усеща, но не понася някой друг да й ги изтъква.

Девата непрекъснато се страхува да не изпадне в зависимост, да не си пропилее времето на вятъра или да не пренебрегне задълженията си. Не е разточителна нито на емоции, нито на пари. Държи се благоразумно, консервативна е в любовта. Но съзнанието й винаги е нащрек и очаква, жадува за нещо по-добро.

Положителните качества на Девите са бистър ум, проницателност, благовъзпитаност, услужливост, практичност и честност. Изявени в отрицателната си форма, те се превръщат в критикарство, капризност, свитост, песимизъм, чувство за малоценност и педантизъм. Девите умеят да се грижат за себе си и внимателно подбират храната си. Ще постигнат по-голямо душевно равновесие и щастие, ако носят зелен нефрит или чиста платина до тялото си.

Девата е достигнала етапа, когато душата обича себе си, но все още не е докрай разбудена и само мъгляво предусеща страстта, която ще бъде отприщена от планетата Вулкан. За Девите любовта означава пълно себеотдаване, тайнство, което те предпочитат да не разкриват. Затова насочват енергията й в съвършенство в работата си. И въпреки че даряват човека до себе си с нежна преданост, истинската същност на любовта все още спи в сърцата им.


източник: horoskopa.com