Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
везни
ВЕЗНИ (24. септември - 23 октомври)

хороскопи: дневен | месечен | годишен| медицински | кулинарен | любовен


Девиз: “Аз Се колебая”
Елемент: въздух
Планета: Венера
Цветове: светлозелено, розово, светлосиньо
Камъни: изумруд, смарагд
Щастливо число: 6
Хармонични знаци: Стрелец, Водолей, Лъв
Цвете: роза
Силни страни: музика, живопис, дипломация
Възможни здравословни проблеми: глава, кожа, бъбреци

Храктеристики на зодията:

Родените под знака на Везни са любезни и възпитани хора. Обикновено са добри и мили, но често са мрачни и раздразнителни. Ненавиждат заповеди и чужди нареждания. Много интелигентни са, и заедно с това - наивно лековерни. Неуморни и неспокойни по натура, те рядко бързат или тичат. Този слънчев знак е толкова противоречив, че изумява и самите тях. Те не са напълно уравновесени, спокойни и мили хора. Такива са само в половината от времето. В другата половина са объркани, сприхави и мрачни. Колебанията следват едно след друго. Затова пък накрая божественото им равновесие е великолепно.

Везните търсят хармония. Въпреки това често се пристрастяват и изпадат в крайности, с което нарушават всякаква хармония. Те могат дни и месеци наред да са активни и необикновено работоспособни. Да дремват няколко часа и отново да са на крак – бодри, изпълнени с енергия. Но в един момент, съвсем неочаквано, да се отпуснат на дивана и да кажат: “ Стига толкова!” Тогава и с топ не ще ги помръднеш. Никакви външни сътресения не могат да ги засегнат, нищо не достига до съзнанието им. Когато мине времето за възстановяване, скачат енергично и отново хукват така, че не можеш да ги познаеш.

Въпреки тези си състояния, Везните не са двойствен знак. Те наистина изпадат ту в едно, ту в друго състояние, но това няма нищо общо с абсолютната промяна на характера. Те усещат със своето шесто чувство, че трябва да редуват периоди на активност с пълна почивка, за да възстановят хармонията на тялото си.

Едното блюдо на Везните е пълно с ярките златни листа на октомври, носещи дъх на есен, а другото – с букет от свенливи теменужки, напоени със свежия аромат на априлски дъжд. Щом блюдата се залюлеят, ведрият оптимизъм се заменя с безмълвна паника или самотна депресия. А уравновесят ли се, между богатия им беден интелект и нежна отзивчива душа се установява съвършена хармония. Зимата е прекалено студена. Лятото – твърде горещо. Те трябва да смесят едното с другото, за да постигнат съвършенството на есента и пролетта.


източник: horoskopa.com