Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
Скорпион
СКОРПИОН (24. октомври - 22. ноември)

хороскопи: дневен | месечен | годишен| медицински | кулинарен | любовен


Девиз: “Аз желая”
Елемент: вода
Планета: Плутон
Цветове: зелено, червено
Камъни: яспис, опал
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Козирог, Риби, Рак, Дева
Цвете: хризантема
Силни страни: медицина, психология, финанси, политика
Възможни здравословни проблеми: гърло, нос, полова система

Храктеристики на зодията:

Скорпионът е описан в енциклопедията, като нощно паякообразно насекомо, което напада и парализира жертвата си с впръскана отрова, чрез дългата си извита опашка. Тази опашка служи както за защита, така и за унищожение. Убождането понякога е смъртоносно. Повечето хора от тази зодия са с впечатляваща физика. Чертите им са подчертано едри, остри, носът – голям, понякога гърбав. Има нещо напрегнато, наелектризирано в присъствието на Скорпиона – то го издава, колкото и той да не се натрапва. Подвластен на Плутон, той само външно изглежда хладен. Старателно поддържа видимата си улегналост и спокойствие, за да прикрие своята неспокойна духовна природа.

Скорпионът се усмихва рядко, но искрено. Той контролира добре не само лицето, но и тялото си. Нито се свива от притеснение, нито се пъчи от гордост. Старае се да скрие реакцията си, защото е надарен с умението да проникне безпогрешно в природата ви, докато е останал за вас неразгадан – в това той няма равен на себе си. ж Скорпионът държи на приятелите си. “Няма по-велика обич от тази да жертваш живота си за приятелите.” Той никога няма да забрави подаръка, който сте му направили, или добротата, която сте проявили към него. Един ден той щедро се отблагодарява за тези жестове. Естествено, той не забравя обидата и несправедливостта, но в тези случаи реагира по много различни начини.

Скорпионът се отнася с пристрастие към въпросите на религията, живота и смъртта, секса. Проявява непрекъснат стремеж към обновление. Но заедно с това той е предан на семейството и любовта, проявява нежност и покровителства децата и слабите същества. Той може да бъде както светец, така и грешник. Винаги брани самоотвержено всичко, което счита, че е негово, в това число и успеха, макар че амбициите му не излизат на повърхността.

Цветът на ноемврийския магарешки трън е обвит в безжизнената, но опасна красота на скорпионските орлови нокти. Случвало ли ви се е да вдъхнете неговия опияняващ аромат в притихналата нощ? Тогава сигурно сте разбрали защо някои хора без страх посягат към магарешките тръни, за да почувстват прелестната нежност на Скорпиона. Взривяващата страст на Скорпиона носи наситения виненочервен цвят на минерала хематит. Но стоманата на Скорпиона се закалява в горяща пещ, докато постигне съвършената гладкост и силата да управлява деветте духовни огъня на скорпионовата мъдрост.


източник: horoskopa.com