Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
водолей
ВОДОЛЕЙ (21. януари - 19. февруари)

хороскопи: дневен | месечен | годишен| медицински | кулинарен | любовен


Девиз: “Аз мога”
Елемент: въздух
Планета: Уран
Цветове: лилаво, зелено
Камъни: кехлибар, амети%т
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Близнаци, Везни, Овен, Стрелец
Цвете: орхидея
Силни страни: реклама, медии, астрономия
Възможни здравословни проблеми: вени, стъпала, сърце

Храктеристики на зодията:

Цветните следдъждовни дъги – кой не е готов да възкликне пред красотата им? Децата назовават желанията си, художниците се опитват да ги нарисуват, мечтателите - да ги догонят, но Водолеят е изпреварил всички. Той просто живее върху дъгата. Нещо повече – той вече е успял да я разнищи, да разгледа всяка нейна ивица, всеки неин цвят и въпреки това е запазил възхищението си и вярата си в нея. Водолеят по принцип минава за реалист, макар че адресът му се намира в утрешния ден, а пощенският му код е изписан със синьото на лазура.

Политиката го привлича, спортът го поглъща, а децата са му крайно интересни. В същото време по подобен начин го интригуват конете, автомобилите, старците, откритията в медицината, писателите, астронавтите, алкохолиците, пианата, въртележките и моливите – да не говорим за бейзбола и за Луис Армстронг. Задоволете се с това, че сте част от тази поредица и прежалете собственото си Аз – в противен случай той ще ви нарани, защото подходът му към всичко е хладен и безпристрастен.

Характерна особеност е съвместяването на несъвместими на пръв поглед качества – те могат да бъдат забавни, своенравни, оригинални, надменни независими, а заедно с това могат да бъдат отзивчиви и неуверени, дипломатични и внимателни. Водолеят се стреми към многолюдното обкръжение и е способен да акумулира в себе си безброй приятелства. Над хората от тази зодия, като че ли тегне странна прокоба за самота и те често остават неразбрани. Това се дължи на факта, че водолеевата утопия още не е завладяла околните. Понеже роденият под знака на Водолея живее в бъдещето и рядко прескача в настоящето, хората на земята го смятат за нещо като таласъм. Това не му убягва и той става аще по – самотен.

Умът и тялото на Водолея трябва да са свободни като вятъра. Опитай се да подчиниш Водолея – все едно, че се опитваш да накараш пеперудата да седи неподвижно, да уловиш южняка в килера си или да затвориш зимната хала в бутилка. Влиянието на Уран – неукротимата и непредсказуема планета на промяната, непрекъснато разтърсва душата на Водолея и заедно с това му помага да прави своите ярки като светкавици прозрения в бъдещето. Той принадлежи на човечеството и олицетворява най – съкровените му въжделения и идеали.


източник: horoskopa.com