Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!

РИБИ (20. февруари - 20. март)

хороскопи: дневен | месечен | годишен| медицински | кулинарен | любовен


Девиз: “Аз се надявам”
Елемент: вода
Планета: Нептун
Цветове: синьо
Камъни: топаз
Щастливо число: 9
Хармонични знаци: Телец, Рак, Скорпион
Цвете: водна лилия
Силни страни: музика, изобразително изкуство, мода, астрология, астрономия
Възможни здравословни проблеми: нервен стомах, очи, ходила

Храктеристики на зодията:

Типичния представител на нептуновата зодия е верен на девиза: “Аз не желая да бъда милионер. Аз желая да живея като милионер.” За истинските представители на зодията Риби алчността или загрижеността за утрешния ден са нещо непознато. Много им е трудно да преодоляват каквото и да било съпротивление. Какво по – приятно, казват си те, от блаженството да се оставиш на течението и да очакваш къде ще те отведе... Но колкото и странно да изглежда на пръв поглед, тъкмо пътуването нагоре, срещу течението, е единственият начин за Рибите да сполучат в живота, да се озоват в рая на щастието и блаженния покой.

Представителите на зодия Риби са с благ характер. Те са пренебрегващи забраните и ограниченията чаровници, заети със самовглъбено съзерцание и непрестанни опити да налучкат пътя в живота.Рибите познават грозните страни на живота, но предпочитат да обитават приказния си подводен свят, където властват красотат и благородството. Предпочитат да гледат света през розови очила, да се наслаждават на абсурдните розови миражи и да градят пясъчни кули.

Зодиакалният символ – две риби, които плуват в противоположни посоки – не означава, че човекът подвластен на на Нептун, е разкъсван от противоречиви, двойнствени желания. Двете риби тук символизират избора, който Рибите трябва да направят – да изплуват на повърхността или да се спуснат на дъното и никога да не осъществят целите, мечтите и начинанията си. Рибите прекарват голяма част от живота си в уединение – странни скитници между безмълвните морски дълбини и отразяващия се във водите звезден безкрай. Рядко, когато е абсолютно наложително, те докосват сушата.

Зодиакалните метали на Рибите не са нито желязото, нито златото, нито оловото. Илюзорният им свят се отразява в звъна на изкуствени сплави. Скъпоценните им камъни, символизиращи зодията, са аметистът и изумрудът – прозрачни и загадъчни като целият им подводен свят. Все едно дали Рибите плуват по течението или срещу него, дали се гмуркат към дъното на забравата или се борят да излязат на повърхността и да намерят покой в бистрите води, преодолявайки бързеите – малцина могат да следват тези безбройни сребристи петънца в рибния пасаж. Рибите не се поддават на изследване, изучаване и опитомяване. По – силни са отколкото мислят. По – мъдри са, отколкото могат да предполагат. Но те сами трябва да разгадаят тази съдбовна тайна на Нептун.


източник: horoskopa.com