Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!

 

    

Медиаторика

 

Анализирам важни житейски проблеми, като посочвам варианти на решение базирани на перфектни астрологични програми, прогностика на ниво сензорни възможности и доказани постижения в Египетската магика.

Откривам и изчиствам негативна енергия, астрално обсебване родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства срещу свободната воля на човека, чрез древна ритуална методология .

Кодирам желани събития, но единствено и само тогава, когaто те касаят конкретния човек и не засягат други хора и интереси.

Биоенергийна методика за отстраняване на откритите здравословни проблеми чрез тибетски метод "Лекуващи ръце" - енергийното въздействие се извършва под хипноза.

Помагам при здравословни проблеми от физичен и психичен характер, като използвам астрологична диагностика от медицинската астрология.

Изграждам гарантирани астрологични защити, като защитавам астралното, етерното и менталното ниво.

Чувството ми за отговорност ме задължава да прекъсна процеса на помощ, тогава когато един човек не желае това.

Не искам да вкарвам никого в заблуждение - когато проблемът е нерешим от астрологична гледна точка, отказвам да се заема със случая. Никой не е всесилен, аз също.

Важно условие е човекът, който търси помощта ти, да ти повярва и да бъде убеден, че иска тази помощ.

Тогава, когато открия причината, довела до настоящия момент, посочвам варианти за решение строго индивидуални спрямо състоянието на неговата астрална карта.

Имам сензорно усещане за отрицателните хора, вярвам, че има енергийни вампири и се стремя да се дистанцирам от тях, и да се боря успешно с тяхното отрицателно енергийно вмешателство.

Перфектен съветник и бизнес консултант. Цялата дейност е базирана на 15 години опит. Обстойни познания в астрологията, психоанализата, парапсихологията и изградена методология на работа.

 

 

Успешно се повлияват:


Депресии, Фобии, Мании, Афектни разстройства, Страхови неврози, Зависимости, Умствена умора, Стрес, Безсъние, Главоболие, Синузит, Костно-ставни заболявания,Плексит, Дископатия, Сърцебиене, Вестибуларен апарат, Хипертония, Диабет, Псориазис, Язва, Безплодие.

 

 

 

Навсякъде в природата съществува баланс и всяко отклонение задейства поредица от механизми за неговото възстановяване. Например, ако човек приема повече вещества и енергия, отколкото отдава, той стремително набъбва с килограмите и същото му коства значителни проблеми със самочувствието, психиката и здравето.

 

Докато осъзнае, че трябва да промени начина си на живот и да възстанови баланса. Наричаме го обменно нарушение и възстановяване. И във всяка друга енергийна система, независимо от нейното естество, неизбежно се стига до подобно възстановяване - на баланса между процесите приемане (поглъщане) и отдаване (излъчване).

 

 Не стане ли това, системата бързо тръгва към своя разпад, включвайки своите съставни части в друга, по-голяма система………………..

Така че каквото и да правим, един ден неизбежно стигаме до възстановяването на баланса между вземане и даване - и в отделния човек, и в обществата, и в природата, въпреки че същото може и да се забави някое време. Ако сме дали, предстои да получим, макар че може и да не е от същото място, ако сме взели - ще връщаме. Неизбежно, рано или късно!

 

Поради всичко това, една мисъл пронизва ума: никой не може да вземе повече от онова, което е дал… или ще даде! И там, където тя се разбира от повече хора, цари развитие и благоденствие. А там, където поради глупост, прекомерна алчност или някаква друга причина не може да се разбере, действа разрухата. До момента на поумняването…………………

 

Някой се грижи и за равновесието между онова, което човек дава и другото - което той приема от околния свят и от другите хора. Само че е трудно да се осъзнае така, че да стане изцяло “видимо”, макар опитът на милиарди човешки същества от векове и хилядолетия непрекъснато да го е доказвал……………….

 

Отговорността спрямо нашите действия и постъпки е ключов момент в себеопознаването. Астрологията е тази наука,която би могла да ни посочи ,къде грешим и как да променим всичко онова което тревожи мислите ни и до колко те са в синхром с общия енергиен процес във вселената.Да опознаем настоящето и да насочим утрешния ден е желанието на много от нас.Истински щастлив е Този чиято Любов не престава да се ражда!