Микаел център

алтернативна медицина



туристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
Овен     ОВЕН

С какво да ве храните

Овните, повече от ввички други, трябва да ядат диетични храни. Може да звучи скучно, но Овните трябва да наблягат на овесените ядки, рибата, зеленчуците - особено зеле, репичка, цвекло и да избягват пърженото месо и картофи. Много подходящи за Вас, Овни, са магданозът, копърът и лукът. Трябва да спазвате здравословен режим на хранене и да избягвате да ядете късно вечер.

Какво да пиете
Овните лесно се захласват и нерядко силно прекаляват с консумацията на алкохол. Алкохолът може да подтикне Овните към безрасъдни действия. Овните често страдат от безпричинно главоболие, затова трябва да избягват консумацията на червено вино със сирене. По добре за вас, Овни, е да пийнете 1-2 чаши шампанско, то ви понася по-добре. Пияният представител на зодия Овен, преди всичко трябва да пази главата си - подпирайте стените и асфалта с ръце по възможност, не с чело!

Какво да им сготвите
Ако сте поканили на гости представител на зодия овен, най-добре му сгответе сочна мръвка с лютиви подправки. Не забравяйте зеленчуците, обаче, а за десерт сервирайте екзотични сладки и/или плодове.

На масата на Овните
Месо: овнешко, агнешко, ярешко
Плодове: грейпфрут, диня
Зеленчуци: моркови, лук, репичка, пипер
Подправки: пипер, чесън, мащерка, минзухар, джоджен, розмарин, кориандър