Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
Телец     ТЕЛЕЦ

С какво да се храните

Телците трябва да знаят кога да спрат да се тъпчат - лакомията е сериозен грах! Помнете, че вкусните неща не винаги са здравословни - нещо повече - ако има някаква зависимост между вкуса и здравословността, то тя най-вероятно е обратнопропорционална. Телците се нуждаят от различни плодове: портокали, лимони, ябълки, сливи и круши. Важно е да си изградите навик да допълвате ястията от месо с лека салата с моркови и зеле.

Какво да пиете
Пияният представител на зодия Телец е потенциално опасен за хората около себе си. Телците, обикновено спокойни и тихи, могат да се окажат много избухливи под влиянието на алкохола. Телците са фини познавачи на виното - обичат да пийват различни сортове, но най-много им се услаждат вината със силен плътен вкус. Пиянист Телец трябва да пази най-вече врата си.

Какво да им сготвите
Телците биха се зарадвали на поканата ви за вечеря, но това, с което наистина ще ги впечатлите е разнообразие от традиционни ястия. Първо поднесете гъста супа със сочни парченца месо. За основно ястие - задушено говеждо, а за десерт, изненадайте госта с разнообразие от плодове.

На масата на Телците
Месо: говеждо
Плодове: ябълки, авокадо, банани, череши, круши, боровинки, ягоди, малини, фурми
Зеленчуци: ориз, спанак, домати
Подправки: копър, магданоз, джоджен, къри, карамфил