Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!

Другите за Микаел

  

 

В един ден за мен се случиха две много важни събития...

 

 

Искам да ти изкажа своята благодарност за това, което направи за мен ! Както сам знаеш дойдох при теб под настояването на Краси, която ме уверяваше ,че ти си и помогнал да превъзмогне трудни моменти от живота си .Повярвах и ,и дойдох,но с един скептицизъм у мен.Не вярвах,че нещо би могло да се  промени ,а аз толкова много го исках...И честно да си призная ...след всяка среща с теб аз си задавах въпроса...защо изобщо идвам...Но след третата ни среща...се замислих,че нещата започват бавно да се променят. В един ден за мен се случиха две много важни събития...предразполагащи промяна на живота ми...И тогава повярвах,че чудото става,но само когато аз го поискам от сърце и душа.

Благодаря ти !!! Помагай на хората ! В това ти е призванието !!!Успех ти желая !

 

 

Д.К РУСЕ

 

 

Вярата ви в идния ден и в щастливото бъдеще е непробиваема

 

 

Във  вас живее една голяма сила и тази сила е заключена в рядката ви способност да прогонвате неувереността и безпътицата у хората, вдъхвайки им нови надежди, оптимизъм и вяра. Нищо не е в състояние да помрачи доброто ви настроение за по-дълго време. Вярата ви в идния ден, в щастливото бъдеще е непробиваема, образец сте на това как положителното мислене дава значими резултати. И то е така, защото се уповавате  на себе си на Божия промисъл и на провидението. Вие сте  духовен водач и мъдрец, който открива и посочва най-важни спасителни посоки за хората.

 

 

Сем.Влахски Канада

 

 

 

 

 Посрещна ме един лъчезарен човек

 

 

Научих за Микаел от една позната ,която го беше посетила преди време.Живеех с едно момче от пет години един период на време в който се разделяхме и събирахме и аз не можех да си отговоря на простичкия въпрос дали ще създадем семейство.Посрещна ме един лъчезарен човек излъчващ спокойствие и сигурност.След обстойният анализ на астралните ни карти той беше категоричен ,че ние не сме съвместими и нямаме бъдеще време .Определи ми периода в който ,ще се запозная с мъжа с който ще създам семейство .Всичко се случи с много голяма точност за което му благодаря,че успя да ме накара да изляза от своите илюзии и нереализирани мечти ,които ми причиняваха огромни душевни терзания.

 

 

Р.К. Пловдив

 

           

 

Чудото се случи очаквахме момченце      

 

 

Преди три години гледахме рекламата на Микаел по телевизия”Скат” и решихме да го посетим.От седем години бяхме създали семейство и нямахме деца медицината беше безсилна пред нашия проблем .Той разгледа нашите астрални карти и каза ,че проблема се дължи на кармична обремененост  от четвърто поколение.След кармичната корекция и ритуала за детеродство чудото се случи очаквахме момченце.

Благодарим ти Микаел ти беше светлия лъч на нашите седем годишни надежди.

 

 Сем. Бисерови  Бургас

 

 

 

Той беше толкова откровен с мен и не ми спести нищо

 

 

Познавам Микаел от около две години. При първата си среща с него се почувствах доста странно. Някак си притеснена и объркана от всичко което чух и видях. Той беше толкова откровен с мен и не ми спести нищо. В първия момент се стресирах и не знаех как да реагирам, защото за първи път се сблъсквах с човек, който да говори толкова откровено с някой, който дори не познава и да разкрива неговите грешки и слабости. Беше ми доста трудно да приема, че напълно непознат човек може да критикува постъпките ми. С течение на времето обаче, след като започнах по-често да контактувам с него се убедих, че човек трябва да се вслушва в мнението на околните и трябва да се учи от грешките си. Микаел ме накара да погледна живота от хубавата му страна, научи ме да вярвам , че след всеки провал човек се учи от грешките си и става по-силен и че в живота една част ти е даденост, а другата е такава каквато човек сам си я направи. Всеки сам избира пътя си, но благодарение на хора като Микаел ние съумяваме да изберем правилния за нас път и да съхраним доброто в себе си.

 

Радвам се, че те познавам Микаел.

Благодаря ти!

 

П.И. Казанлък

 

 

 

Той успя така да моделира психиката ми

 

 

Познавам Микаел това е човек отдал сърцето и душата си в помощ на хората.

Потърсих го за помощ след като за два месеца преди това бях обиколила достатъчно много „гледачки”и никоя от тях не можа да ми помогне .Този човек се оказа спасителния брод. Той повлия на събитията и на нещата около мен в положителен аспект. Ситуациите се променяха с дни към добро. От една изнервена жена, която бях аз, преди да го срещна, той ме превърна в един спокоен и уравновесен човек. От краен песимист, той успя така да моделира психиката ми, така че, сега по голям оптимист от  мене няма. Продължавай все така да се раздаваш за хората. Помагай в трудни моменти . Ти си като светъл лъч в сложните и заплетени лабиринтите на живота.

Благодаря ти приятелю. Защото аз наистина те  чувствам като приятел.

 

K.Г. Русе

 

 

 

Всеки трябва да открие своето място

 

 

Виждал ли си някога часовник разглобен на части? Той е съставен от много детайли и когато ги видиш да лежат разпръснати пред теб се чудиш как биха могли  да образуват този съвършен уред, измерващ времето . Но когато някой, който разбира от часовници, вземе всички тези части и ги постави на мястото им, часовника започва не само да върви, но и  показва точно времето. Докато всяка частица си стои на мястото и играе  своята роля всичко е наред.Ето защо всеки трябва да открие своето място в огромната схема на живота.Ако неможеш сам трябва да намериш някой,който разбира ,да го направи.Когато го намерим, нека дадем най- доброто от себе си.

 

З.И. Ст.Загора

 

 

 

Много ценя и уважавам мнението ви

 

 

Искам да изразя своята благодарност към Вас за пореден път!

Благодаря на СЪДБАТА,че Ви срещнах!Животът ми се бе обърнал на 360 градуса от някои събития,които могат да те извадят от равновесие-в личен план! Колко ли пъти досега сте ме спасявал от духовна разруха и отчаяние-много!?Много ценя и уважавам мнението ви относно отговорите на въпросите,които имат пряко отношение към мен, семейството и събитията случващи се в ежедневието ми!Всички хубави думи не са достатъчни да покажат моето признание към Вас!Благодаря Ви!

 

Р.Х. Благоевград

 

 

 

Чакахме с нетърпение пристигането ти в нашия град

 

Преди време изпаднахме в трудна и според нас необратима ситуация. Както най-често се случва, проблемите се изсипват наведнъж. Бяхме в безизходица.От наша позната

 научихме за теб и твоите способности.Чакахме с нетърпение пристигането ти в нашия град. Независимо от недоверието, което имах към това съсловие хора, още с първата ни среща разбрах, че съм се лъгал. Останахме силно впечатлени от вниманието ти към нас и как прие проблемите ни, като твои. В следващите ни срещи разбрахме, че срещу нас стои чудесен бизнес и житейски съветник. С твоите съвети успяхме да отстраним възникналите трудности. От теб се научихме да не бъдем подвластни на страха, а да се борим с него.  Признателни сме ти и за това, че разкри здравословните проблеми на наши близки и посочи пътя за тяхното разрешаване.Ти си човека на когото сме се доверили изцяло и не сме сгрешили. В теб открихме истинския професионалист и приятел. Благодарим ти Микаел.

 

С признателност: Г.М.Д. Сливен