Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
БИОЕНЕРГОТЕРАПИЯ : Биоенерготерапия и анатомия на енергийното тяло
Публикувана от mikael на 2017/5/12 6:00:00 (16158 прочита)


Резултат с изображение за bioenergoterapia


Направете консултация с биоенерготерапевта МикаелЗаболявания ,които се повлияват от биоенерготерапията:

нерво-вегетативна дистония, безсъние

разстройства на централната нервна система (неврози)

нервно пренапрежение;стрес, депресия, преумора

мигрена, хипертоническа болест,

синузити

невралгия, радикулит

дископатия и дискова херния

болки и спазми на мускулите

хипертоническа болест 1 и 2 степен

заболявания на стомашно-чревния тракт

главоболие, мигрена

бронхиална астма

наднормено тегло, затлъстяване

миоми, заболяване на простатата

заболявания на пикочния мехур, бъбреци

болести на стомашно-чревния тракт – гастрит, язва, нервен стомах

Въз основа на редица наблюдения и изследвания, учените са създали множество модели за определяне на ауралното поле. Общото при всички тези модели е разделянето й на слоеве, които се определят по цвят, местоположение, форма, плътност и функции.

Първият, третият, петият и седмият слоеве имат определена структура, докато втори, четвърти и шести се състоят от флуидообразна субстанция без определена структура. Между съседните слоеве има пълно взаимопроникване както със слоевете под него, така и с физическото тяло. И така, ние имаме седем по-фини тела, които заемат едно и също пространство в едно и също време, като всяко едно излиза извън границите на предшестващото го.

Структурно организираните слоеве (фини тела) съдържат всички форми, присъщи на физическото ни тяло, включително вътрешните органи, кръвоносната система, нервната система и пр., както и някои допълнителни форми, неизявени в триизмерната физическа реалност. Освен фините тела, човешката аура притежава вертикален енергиен поток, който свързва в общата енергийна система на заобикалящата ни среда. Този енергиен поток има два изхода - над главата и под опашната кост. По него са разположени конусовидни енергийни вихри, известни повече под названието “чакри". Върховете на тези вихри са насочени към вертикалния енергиен поток, а отворите им достигат външния край на всеки слой от полето, в което се намират.

Всеки слой от човешката аура има своя собствена функция и е свързан с определена чакра. Първият слой на полето и първата чакра са свързани с физическите функции и усещания. Вторият слой и втората чакра се отнасят до емоционалния живот. Трети слой и трета чакра са определящи за умствените ни възможности. Четвърти слой и четвърта чакра са проводник на любовта като цяло. Петата двойка отразява висшата ни воля, силата на словото и слуха. Шести слой и шеста чакра - Божествената любов, която надхвърля рамките на човешката любов и се изразява в грижата за всичко живо. Последният седми слой и седма чакра са свързани с висшия разум, познаването и сливането на духовната и физическата природа на човека.

Осъзнаването и приемането на връзката между физическото ни тяло и фините енергийни тела, физическото ни състояние и състоянието на енергийните вихри, може да ни помогне по-добре да разберем характера и причините за на нашите заболявания.

.

Върховете на чакрите се наричат корени или центрове и в тях са разположени клапи, регулиращи енергообмена между слоевете на аурата и обкръжаващото енергийно поле. При правилното им функциониране, тези клапи всмукват енергия, която преминавайки през основния енергиен поток (гръбнака), зареждат целия организъм. Нарушената им работа, обратно, води до недостиг на енергия, който след определен период от време, се проявява във вид на заболяване.

Всеки слой от аурата, както и чакрите имат определено оцветяване. Първият слой, наречен още Ефирно тяло варира от светлосиньо до сиво; вторият - Емоционално тяло - прилича на цветни облаци от флуидна субстанция оцветени във всички цветове на дъгата. Менталното тяло (трети слой), е предимно жълто, а астралното (четвърти слой) прилича много на емоционалното тяло, но тук цветовете са проникнати от леко розово сияние.

За ефирното матрично тяло (пети слой) може да се каже, че прилича на фотографски негатив с тъмносин фон. Небесното тяло (слой шести) има относително неопределена форма, а оцветяването му прелива в цветоете на дъгата. Последният седми слой или още Кетерната матрица има определен яйцевиден контур и съдържа всички аурални тела. Изпълнен е със златисто-сребърна ярка светлина.

Тази енергия може да стимулира директно имунната система на болния, кръвообращението в живия организъм и изхвърлянето на токсини. Освен това с вливане на по-силна енергия започват да текат възстановителните процеси в засегнатите от болестта тъкани и органи.

Енерготерапията е ефикасен метод за лечение на голям брой заболявания - остри и хронични. В някои случаи тя води до спирането на медикаментите като при стомашно-чревните заболявания, например, невралгии, неврози, алергии, дихателни болести, проблеми с пикочните пътища и други. Чрез енерготерапия могат да се предотвратят някои не особено наложителни операции, например при дискова херния, камъни в жлъчния мехур, кисти на яйчниците и др.

Протичането на самия лечебен процес има общи закономерности и характеристики. Биоенерготерапевтът, особено ако е лекар и има силно биополе, знае точно как да започне да лекува болния орган или организъм. Още с първите лечебни сеанси започват активни промени, т. нар. лечебни реакции.

Активизира се общият и локален имунитет на организма, значително се променя кръвната циркулация, като се насочва към болните тъкани и органи, както и към периферията на тялото - краката и ръцете. С няколко думи - започва процес на активна дезинтоксикация и регенериращо възстановяване на болните тъкани.

Лечебното изчистване се извършва чрез естествени отводняващи пътища:

•дихателна система

•кожа

•Храносмилателни органи

•пикочни пътища

•очни и ушни канали

•полови органи

При тези процеси организмът на болния се изчиства от силно увредените клетки, от токсините, от инфекциозните агенти, от продуктите на обмяната, от конкременти в жлъчния мехур и в пикочните пътища.

СЛЕД СЕАНС СЕ УРИНИРА МНОГО ЧЕСТО

В резултат на лекуване с енергия у пациента могат да се появят най-различни усещания.

Например:

• учестено уриниране

• отделяне на тъмна, пенлива урина понякога с конкременти в нея

• изтичане на секрет от носа

• изхвърляне на обилни секрети от долните дихателни пътища - бронхите и белите дробове

• изтичане на Вагинален секрет при жените с различен Вискозитет, количество и цвят

• изтичане на секреция от очните или от ушните канали

• в някои дни - по-обилно изхождане по голяма нужда

Освен тези признаци е твърде възможно да се появят внезапни изпотявания, временни кожни обриви или зачервявания, увеличаване на мускулните или на ставните болки за няколко дни, една или две безсънни нощи и още толкова - засилено чувство за отпадналост.

ВНИМАНИЕ!

При жените, които страдат от гинекологични заболявания, например възпаления, кисти на яйчниците, миома на матката и др., се появява силно изтичане на секрети през вагината, скоро започват да падат твърди материи с различна големина. След като отминат тези реакции, пациентите изведнъж започват да усещат увеличаване на силата и енергията си, тя-лото им като че ли става по-леко, стават много подвижни. Усещането е невероятно.

УСЕЩАНЕТО:

ПРЕДИ ДА ОЗДРАВЕЕ, ТЯЛОТО ИЗПАДА В КРИЗА

В повечето случаи пациентите възприемат тези реакции като “добре дошли”. Но има и такива, които се плашат от подобни усещания, а не трябва. Ние, лекарите, сме длъжни най-напред да обясним на пациента за тези реакции на организма. И най-важното, че съпътстват оздравителния процес.

Важно е да се знае, че всяка криза на организма след енергийна намеса, води до освобождаване на тялото от болното, увреденото, възпаленото. Повечето хора са достатъчно интелигентни и знаят, че този вид лечение води не само до потискане на симптомите, но и до реалното изхвърляне на отпадъчни продукти от организма. Което от своя страна води до оздравителния процес.

СЛУЧВА СЕ И ТОВА

B много редки случаи лечебните промени настъпват почти незабелязано от пациента по много деликатен начин. В такива случаи, с всеки изминал ден, болният се чувства все по-добре и по-добре, без неприятни усеща-ния или други изразени реакции в тялото си.

Тези лечебни реакции имат различна интензивност и характеристика, продължителност и последователност. Това зависи от редица фактори:

• вида на заболяването

• степента на увреждането на органите

• възрастта на пациента

• състоянието на имунната му система

• регенериращите способности на тялото

• способността на организма да приема и да задържа лечебна енергия

• духовния потенциал на пациента и начина му на живот

ПРЕДИМСТВАТА НА ЕНЕРГОТЕРАПИЯТА

Тя има редица предимства пред много други форми на терапия и те са следните:

няма никакви странични ефекти

няма противопоказания

Провеждането на такава терапия не само че не причинява неприятни усещания у па-циента, но веднага се усеща изчезването на болките, усещането на силно затопляне, а от-пускането и успокояването са невероятни.

ФАКТ

С методите на съвременната наука, в научноизследователските институти в най-развитите икономически страни по света е доказано по безспорен начин, че енергията на хората с лечебни способности въздейства върху клетъчните култу-ри в лабораторни условия. Включително и в молекулярна-та структура на водата, на болни растения, животни и хора.

НОВО !!! ЦЕНТЪР МИКАЕЛ РАЗПОЛАГА С МЕДИЦИНСКИ УРЕД БИОПТРОН - ЗДРАВИ ЧРЕЗ СВЕТЛИНА http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2666

ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА ВИДОВЕТЕ КОМПЛЕКСИ

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2019

Термомасажор " MIGUN " - СОФИЯ,РУСЕ,КАЗАНЛЪК

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=1537

НОВО !!! ЦЕНТЪР „МИКАЕЛ ЕООД" РАЗПОЛАГА С БИОСКЕНЕР АПАРАТ ЗА КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2510

МИКАЕЛ-РЪКОВОДИТЕЛ НА "АСТРОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ПО ФЕНОМЕНОЛОГИЯ-МИКАЕЛ" ЕООД

АСТРОЛОГ,АСТРОПСИХОАНАЛИТИК,ПАРАПСИХОЛОГ,

БИОЕНЕРГОТЕРАПЕВТ

0887 498 999

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел