Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : ВОСЪКЪТ НОСИ БОГАТА ИНФОРМАЦИЯ, НО ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ЗНАЕ КАК ДА Я РАЗЧЕТЕ
Публикувана от mikael на 2009/11/8 14:40:00 (3809 прочита)


Восъколеенето е метод, чрез който може да се гадае и да се предсказва бъдещето. Методът наподобява появата на фигурки . Восъкът се използва пречистен, купува се от пчеларски магазин. Някои хора мислят, че като купят свещи от черквата, които са с различен състав, и като ги разтопят, ще могат да постигнат ефекта на восъколеенето.Това твърдение е вярно дотолкова, че и тези свещи могат да образуват фигурки с капването им в специално приготвена  вода. Аз лично ползвам способността на восъка да поема негативна информация и много често пациенти, жертва на черна магия, оздравяват и се чувстват чудесно само няколко часа след извършването на ритуала.

Наскоро при мен дойде клиентка с много сериозни енергийни проблеми. Оказа се, че има хора, които постоянно й вредят, атакувайки я с магии, и то доста професионално направени, от типа на вуду. За да й помогна, се наложи да направя ритуал с восъколеене.

Тази жена бе изпаднала в паника и негативни мислоформи бяха започнали да увреждат психиката й. Наложи се да изготвя няколко защити на различни нива, за да се прекрати достъпът на негативна енергия до нейното биополе. Една от ефикасните защити се оказа формулата за невидимост и огледалната защита. По този начин един мъж от Русе бе спасен от 20-годишен ад.

Леенето на восък помага да се нормализира психиката на човека, да се премахнат трайно страховете и някои други негативни програми от вида на проклятията, които засядат на дълбоки нива в подсъзнанието на човека, а понякога и в етерното му тяло.

След като помогнах на жената, тя ме помоли да я настроя на рейки първо ниво, и беше права. Един от основните методи да се победи злото е да се обърнем към  светлината, към позитивната енергия. Повишавайки своето биополе, човекът става недостъпен за тъмнината, за мрака, безпаричието и лошия късмет.

Преди време при мен дойде пациентка с любовни проблеми. След като привършихме с разговора, тя ме помоли да констатирам дали има някакви енергийни нарушения на нейното биополе. Съгласих се да го направя, но открих само физически проблеми - две малки кисти на бъбрека и леко гинекологично възпаление.

Жената започна да спори с мене, че няма такива проблеми. Помолих я да отиде на лекар и да си направи необходимите изследвания. След 3 дни тя отново дойде при мене и ми каза, че изследванията потвърдили казаното от мен.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел