Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Лошите мисли „програмират" болести
Публикувана от mikael на 2018/3/6 6:00:00 (1014 прочита)


Резултат с изображение за лоши мисли

Днес е трудно да се намери някой, дето да не е чувал за Зигмунд Фройд и подсъзнанието. Известно е, че биологичният компютър на човека изпълнява не само командите, но и мислите, минаващи през мозъка ни.

Как се само програмира човешкият "компютър"? Според специалисти формирането на психиката на човека и връзката му с обществото доста наподобяват механизмите на програмиране на компютрите и тяхното взаимодействие един с друг. Всеки компютър при своите огромни възможности (а на нашия биокомпютър те са практически безгранични) е капризен механизъм. Работещите с компютър знаят, че е достатъчно да поставим само една точка не там, където трябва, и „машинката" нищо няма да разбере и ще откаже да работи.Нашият биокомпютър на практика действа по същия начин - той очаква правилните команди. И ако му даваме погрешни нареждания, резултатът ще се различава от желанието ни. Биокомпютърът е настроен да изпълнява „спуснатите отгоре" команди. Затова и всички, дори най-глупавите, представи, приемани понякога от човека за правилни, влияят върху живота му.
Така че бъдете внимателни с "програмите"! Биокомпютърът ни разбира всичко буквално и ако си кажете, че ви се гади от нещо, на истина след известно време може да ви се появи гадене. Речникът ни е препълнен с елементите на т. нар. органичен език. Например изразът "От това може да се побъркаш" ще бъде разбран от биокомпютъра като команда за действие в тази посока. Колкото и да не ни се вярва, езикът може да е и най-голям наш враг.Страхът и тревожното внимание към всички усещания, идващи от организма, могат да станат програми, които в края на краищата да доведат именно до онова, от което сме се страхували.Ако човек си мисли "Дали не съм болен от рак?!" - предположението достатъчно бързо може да се реализира. За подсъзнанието то е команда! Чрез мислите хората всекидневно "програмират" в себе си редица болести. Да се мисли и говори в такава посока е крайно опасно! Всички тези фрази са потенциални команди, задействащи рано или късно биологичния компютър.Мозъкът ни е устроен така и нищо не е възможно да се направи - можем само да се приспособим към законите, според които той функционира.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел