Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Ако си приятел, остани такъв докрай!
Публикувана от mikael на 2018/7/11 6:00:00 (1664 прочита)Едва ли има човек, които да не копнее за верни и предани приятели. Не всеки обаче изразява еднакво чувствата си. Начинът, по който една личност поддържа връзки с околните, до голяма степен зависи от нейната зодия, твърдят астролозите.


Овен. Верността е основната ви черта. Никога не се вслушвате в слухове, освен ако не се уверите в тях от първо лице.

Телец. С риск да предизвикате негодувание у околните, винаги им казвате истината право в очите. Те обаче ви ценят като обективен съдник.

Близнаци. Вие сте душата на компанията. Забележите ли, че някой ваш приятел е тъжен, правите всичко, което е по силите ви, за да го развеселите.

Рак. По-добре от всекиго умеете да изслушвате своите събеседници, затова те е удоволствие ви доверяват своите болки и радости.

Лъв. Не можете да търпите чуждите оплаквания. Убедени сте, че всеки трябва сам да се справя в живота, затова и общувате само с преуспели и щастливи хора.

Дева. Старателно вгледани в детайлите, вие внимателно подбирате всяка своя дума или жест. А когато сгрешите, не забравяте да се извините.

Везни. Интуитивно долавяте чуждите чувства и настроения. С удоволствие организирате пищни тържества, на които каните много хора.

Скорпион. Невероятно сте искрени. Никога не отричате недостатъците на своите приятели, но и не пропускате да ги отрупвате с комплименти.

Стрелец. За вас малките жестове имат голямо значение. За всеки празник дарявате на приятелите си красиви предмети, цветя и добри думи.

Козирог. Обикновено правите сериозна кариера в бизнеса. Но винаги намирате достатъчно време и за другарите си, за които сте готови на сериозни жертви.

Водолей. Умеете да общувате с всевъзможни хора и във всякакви ситуации. Уважавате мнението на всеки човек, дори да не сте съгласни с него.

Риби. Скуката няма място във вашия живот. Затова обикновено вие сте човекът, който организира купоните, за да се наслади на всеки миг от съществуването си.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел