Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Балансирате мъдростта на възрастния с безкористното дете у вас
Публикувана от mikael на 2018/5/16 6:00:00 (679 прочита)


Резултат с изображение за везна
Искате ли възрастните да ви уважаващ а децата с удоволствие да играят с вас? Понякога е добре да се отпуснете, да действате по импулс, а не прекалено премерено.

Знаете как става това - та нали сте били дете, преди да пораснете толкова много. Ще се чувствате винаги прекрасно, ако умеете да балансирате мъдростта на възрастния с безкористното дете у вас. Ето как може да постигнете това:

• Изхвърлете несъществените неща. Това включва годините, теглото и височината. Оставете докторите да се безпокоят за тях. Затова им плащате.

• Поддържайте връзки само с весели приятели. Сърдитковците ви събарят. Помнете това, ако вие сте от тези сърдитковци.

• Не спирайте да се учите: Научете повече за компютрите, занаятите, градинарството или за каквото ви дойде на ума. Никога не оставяйте мозъка да бездейства. "Незаетият ум е работилницата на дявола". А името на дявола е алцхаймер!

• Радвайте се на простите неща. Смейте се често, дълго и високо. Смейте се, докато се задъхате. И ако имате приятел, който ви кара да се смеете, прекарвайте повече и още повече време с него.

• Случват се и тъжни неща: Преживейте ги, потъгувайте и продължете нататък. Единственият човек, който е с нас през целия живот, сме ние самите. ЖИВЕЙТЕ, докато сте живи.

• Заобиколете себе си с това, което обичате. Няма значение какво е то - семейство, домашни любимци, спомени, музика, растения, хоби. Вашият дом е вашето убежище.

• Ценете здравето си: Ако е добро, запазете го. Ако е нестабилно, подобрете го. Ако е извън възможностите ви да го подобрите, потърсете помощ.

• Не предприемайте "пътувания" към вината. Разходете се до алеята в парка, дори до съседния окръг, до чужда страна, но НЕ до там, където е вината.

При всяка възможност казвайте на хората как ви харесва, че ги обичате!

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел