Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Биоенерготерапията е доказан лечебен процес
Публикувана от mikael на 2017/12/6 6:00:00 (869 прочита)


Резултат с изображение за биоенерготерапияЕнерготерапията е процес, при който енергията на лечителя протича към енергията на пациента. Тази енергия може да стимулира директно имунната система на болния, кръвообращението в живия организъм и изхвърлянето на токсини. Освен това с вливане на по-силна енергия започват да текат възстановителните процеси в засегнатите от болестта тъкани и органи.


ВПРОЧЕМ
Енерготерапията е ефикасен метод за лечение на голям брой заболявания - остри и хронични. В някои случаи тя води до спирането на медикаментите като при стомашно-чревните заболявания, например, невралгии, неврози, алергии, дихателни болести, проблеми с пикочните пътища и други. Чрез енерготерапия могат да се предотвратят някои не особено наложителни операции, например при дискова херния, камъни в жлъчния мехур, кисти на яйчниците и др.

Протичането на самия лечебен процес има общи закономерности и характеристики. Биоенерготерапевтът, особено ако е лекар и има силно биополе, знае точно как да започне да лекува болния орган или организъм. Още с първите лечебни сеанси започват активни промени, т. нар. лечебни реакции.

Активизира се общият и локален имунитет на организма, значително се променя кръвната циркулация, като се насочва към болните тъкани и органи, както и към периферията на тялото - краката и ръцете. С няколко думи - започва процес на активна дезинтоксикация и регенериращо възстановяване на болните тъкани. Лечебното изчистване се извършва чрез естествени отводняващи пътища:
•дихателна система;
•кожа;
•Храносмилателни органи;
•пикочни пътища;
•очни и ушни канали;
•полови органи.
При тези процеси организмът на болния се изчиства от силно увредените клетки, от токсините, от инфекциозните агенти, от продуктите на обмяната, от конкременти в жлъчния мехур и в пикочните пътища.

СЛЕД СЕАНС СЕ УРИНИРА МНОГО ЧЕСТО
В резултат на лекуване с енергия у пациента могат да се появят най-различни усещания. Например:
• учестено уриниране;
• отделяне на тъмна, пенлива урина понякога с конкременти в нея;
• изтичане на секрет от носа;
• изхвърляне на обилни секрети от долните дихателни пътища - бронхите и белите дробове;
• изтичане на Вагинален секрет при жените с различен Вискозитет, количество и цвят;
• изтичане на секреция от очните или от ушните канали;
• в някои дни - по-обилно изхождане по голяма нужда.
Освен тези признаци е твърде възможно да се появят внезапни изпотявания, временни кожни обриви или зачервявания, увеличаване на мускулните или на ставните болки за няколко дни, една или две безсънни нощи и още толкова - засилено чувство за отпадналост.

ВНИМАНИЕ! При жените, които страдат от гинекологични заболявания, например възпаления, кисти на яйчниците, миома на матката и др., се появява силно изтичане на секрети през вагината, скоро започват да падат твърди материи с различна големина. След като отминат тези реакции, пациентите изведнъж започват да усещат увеличаване на силата и енергията си, тя-лото им като че ли става по-леко, стават много подвижни. Усещането е невероятно.

УСЕЩАНЕТО:
ПРЕДИ ДА ОЗДРАВЕЕ, ТЯЛОТО ИЗПАДА В КРИЗА

В повечето случаи пациентите възприемат тези реакции като “добре дошли”. Но има и такива, които се плашат от подобни усещания, а не трябва. Ние, лекарите, сме длъжни най-напред да обясним на пациента за тези реакции на организма. И най-важното, че съпътстват оздравителния процес.

Важно е да се знае, че всяка криза на организма след енергийна намеса, води до освобождаване на тялото от болното, увреденото, възпаленото. Повечето хора са достатъчно интелигентни и знаят, че този вид лечение води не само до потискане на симптомите, но и до реалното изхвърляне на отпадъчни продукти от организма. Което от своя страна води до оздравителния процес.

СЛУЧВА СЕ И ТОВА
B много редки случаи лечебните промени настъпват почти незабелязано от пациента по много деликатен начин. В такива случаи, с всеки изминал ден, болният се чувства все по-добре и по-добре, без неприятни усеща-ния или други изразени реакции в тялото си.

Тези лечебни реакции имат различна интензивност и характеристика, продължителност и последователност. Това зависи от редица фактори:
• вида на заболяването;
• степента на увреждането на органите;
• възрастта на пациента;
• състоянието на имунната му система;
• регенериращите способности на тялото;
• способността на организма да приема и да задържа лечебна енергия;
• духовния потенциал на пациента и начина му на живот.


ПРЕДИМСТВАТА НА ЕНЕРГОТЕРАПИЯТА
Тя има редица предимства пред много други форми на терапия и те са следните:
няма никакви странични ефекти;
няма противопоказания;
провеждането на такава терапия не само че не причинява неприятни усещания у па-циента, но веднага се усеща изчезването на болките, усещането на силно затопляне, а от-пускането и успокояването са невероятни.

ФАКТ
• С методите на съвременната наука, в научноизследователските институти в най-развитите икономически страни по света е доказано по безспорен начин, че енергията на хората с лечебни способности въздейства върху клетъчните култу-ри в лабораторни условия. Включително и в молекулярна-та структура на водата, на болни растения, животни и хора.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел