Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : КАКВА СЪДБА ОЧАКВА ДЕТЕТО НИ
Публикувана от mikael на 2018/3/12 6:00:00 (1100 прочита)


Резултат с изображение за дете
Така ни се иска да узнаем това колкото се може по-скоро, затова вярваме на всички хороскопи, гадания и знамения. Предлагаме ви още един начин да надникнете в бъдещето.

ХАРАКТЕРЪТ СПОРЕД РОЖДЕНАТА ДАТА

Съществува така нареченото число на съдбата, което може да ви помогне да определите какво ще бъде детето ви. За да го получите, трябва да съберете всички цифри в рождената му дата. Например ако то е родено на 5 август 1988 година, събирате цифрите дотогава, докато не получите еднозначно число: 5+8+1+9+8+8=39; 3+9=12; 1+2=3. Три е числото, което търсим.


ЕДНО.
Какъв ще е характерът на детето ви, ще разберете още в мига, в който то се появи на бял свят. Такива деца много бързо прохождат и проговарят, така че скоро ще забравите за времето, когато сте можели да възцарите покой и тишина у дома. Малчуганите „единици“ са твърде дейни и за целта им трябва простор. Отличават се с подчертан стремеж към независимост, активно се съпротивляват на прекалено строгото общуване и отхвърлят всякакви ограничения. Силно ги интересува какво става наоколо. Педагозите трябва да ги поощряват за постигане на успехи в дадена област и да се опитват да изграждат у тях умение да концентрират усилията си върху нещо конкретно. Същевременно детето с число на съдбата едно силно се нуждае от вниманието на възрастните. Ако му отделяте достатъчно време, ще успеете да постигнете пълното родителско щастие.


ДВЕ.
Най-изтъкнатата черта на това дете е безграничното обаяние. Страхувайки се да не обидят някого, тези деца често скриват истинските си чувства и го правят доста добре. Но често именно тази черта на характера им може да ги превърне в нерешителни хора, тъй като на тях изобщо не им е безразлично дали се харесват на околните, или не. Готови са много неща, за да постигнат крайната си цел – да направят добро впечатление. Те са чувствителни, внимателни с хората, стеснителни. При появата на чужд човек е твърде вероятно да се скрият при мама. Не бива да ги порицавате за това, тъй като са твърде раними и може да се отдалечат от родителите си, за да избегнат нови обиди от тяхна страна. Тези деца се нуждаят от похвали и поощрения, както и просто от повишено внимание и грижи, които в зряла възраст връщат с лихва. Такова дете ще ви дари с любов и докато е още малко, трябва да я приемате, като същевременно утвърждавате у него увереност в собствените му сили и му разказвате за преимуществата на самостоятелността в живота.


ТРИ.
Тези деца са малко стеснителни, което не им пречи да бъдат изключително чаровни и да получават това, от което се нуждаят най-много на този свят – внимание. Независимо от необуздания си характер това дете става любимец на учителите. То, като свраките, лесно се увлича по всичко, което блести, но щом блясъкът изчезне, същото става и с интереса му. В този смисъл една от главните задачи на родителите и педагозите е да развиват у детето способността да се съсредоточава и прилежно да се труди. Децата с такова число на съдбата са с прекалено силно развито самолюбие, затова всяка критика по техен адрес трябва да е много премерена. Затова пък родителите, успели да отделят достатъчно внимание на детето си, ще получат в отговор беззаветна преданост и гореща любов.


ЧЕТИРИ.
Ако вашето дете ви се струва прекалено мудно, не се притеснявайте. Това е само следствие от факта, че то е най-методичният човек, когото познавате. За вашите отношения с него са особено важни първите дни от живота му, когато трябва да му се харесате. Детето с такова число на съдбата се отличава със сговорчивост, способност да си намери занимание самостоятелно и дори да се грижи за по-малкия си брат или сестра. Но тази самостоятелност изобщо не означава, че то самото не се нуждае от вашето внимание. То просто по-малко от другите е склонно да показва своите нужди. Когато пораснат, тези деца постигат успехи след дълги усилия, но когато това стане, резултатът е блестящ.


ПЕТ.
Младите майка и татко няма да успеят да свикнат с мисълта, че са родители, и новият член на семейството вече ще започне да нарушава установения в дома ред. Детето ще започне да ходи, да разговаря, ще иска да играе с най-чупливите и ценни предмети. Трудно е да наречете такова дете ласкаво, но непрестанните му лудории ще ви забавляват. Този палавник по свое му е любвеобилен и предан. Когато се окаже в центъра на вниманието, той яростно ще се съпротивлява на всеки, който се опита да заеме мястото му. Непрекъснато трябва да му се набавят нови играчки, защото от всичко “старо” той се дразни, включително от това, че братята и сестрите им “са един и същи”. Когато пораснат, те имат качества за създаване на здраво семейство.


ШЕСТ.
Това са най-грижовните деца. Те се чувстват прекрасно в компанията на по-малките си братя и сестри. За тях е напълно естествено да се грижат за някого и да му дават поръчения. Не могат “без компания”. Обикновено постигат успехи в живота благодарение на своята общителност и на това, че рано се научават да се грижат за другите. Но детето с това число на съдбата е и дълбоко ранимо по душа и задачата на родителите е да го научат да гледа трезво на околния свят и да сдържа емоциите си. Тези деца понасят много трудно дори най-малката критика и това може да стане причина за сериозни разстройства. Затова смекчете изказванията си и се старайте детето само да си прави едни или други изводи и да оценява обстановката и постъпките си. Бъдете честни, старайте се да намирате полезна изява за детската му общителност, не го отблъсквайте с груби реплики. Ако спазите тези правила, детето ще стане уверена в себе си личност и човек, насочен към постигане на успехи и победи.


СЕДЕМ.
В повечето случаи това са много спокойни деца. Нека не ви тревожи, ако физически детето ви не е много активно – силата му се крие в необикновените умствени способности и проницателността му. От ранна възраст детето с число на съдбата седем може да почувства колко сте разстроени и да се опита да ви утеши. С възрастта в такова дете може да се развие потребност от време на време да оставя насаме с мислите си. То много зле понася нарушаването на режима си и дори в бебешка възраст остро реагира на промените. Способно е добре да крие емоциите си, ако не се доверява на околните. Ако родителите искат да е максимално искрено, трябва да се постараят да създадат около него обстановка на доброжелателност и безопасност. Многостранната натура на тези деца може да се прояви във вид на творчество.


ОСЕМ.
Тези деца в пълна степен притежават онова, което наричаме очарование. Това тяхно качество нерядко пречи на родителите да се справят с не по-малко изразеното им своенравие. Те са много независими, но и изключително ревниви. Ето защо трябва непрекъснато да уверявате отрочето си, че то никога няма да бъде лишено от вашата любов. Своеволният характер на този малчуган изисква от родителите голямо търпение, любов и умение да убеждават, за да го научат да отличава доброто от лошото. Не трябва да наричате такова дете трудно – то просто е особено. Ако такива качества на характера му като взискателност, свободолюбие и упоритост бъдат насочени в правилно русло, резултатите ще бъдат превъзходни.


ДЕВЕТ.
От тези деца израстват успели хора, които се реализират в най-различни професии, затова една от главните думи при описанието на характера им е разностранност. Не се карайте на детето, ако за един месец е сменило няколко увлечения. Друга подходяща дума за тези деца е проницателност. Смело посвещавайте наследника си във всичко, защото хората с число на съдбата девет имат богато въображение, а също и способност да привличат околните към себе си. В същото време у това дете живее една напълно сериозна душа, която дори и невинаги да изразява своята потребност от родителската любов, винаги я изпитва. Топлотата и ласката, дадени на този малчуган в детството му, ще се върнат на родителите с лихва. Колкото и далеч да се намират от дома децата “номер девет”, те винаги с желание ще се връщат в него.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел