Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Кое предизвиква кавгата
Публикувана от mikael на 2019/11/16 6:00:00 (941 прочита)Статистиката сочи, че най-често искрата се възпламенява от… разхвърляните из пялата къща дрехи.

За дълго могат да нарушат семейната хармония и обидите, липсата на доверие, болезнената ревност. Много често в съдилищата именно те се изтъкват като причини за развод.

След дългогодишно съжителство се случва единият или двамата партньори да разберат, че очакванията им изобщо не съвпадат с действителността.

Липсата на романтика също може да доведе до избухвания. Жената, която някога е получавала букети и дребни подаръчета, не може да се примири с войнстващия материализъм на съпруга си. А той, за когото някога тя се е грижела толкова всеотдайно, не може да й прости придобитата с възрастта студенина и практичност.

Домакинската работа също е честа причина за разпри. Ако тя не се поделя по равно, е нормално по-натовареният партньор да избухне. Същото се отнася и за професионалните задължения. Статистиката сочи, че най-често оцеляват семействата, в които и двамата партньори работят. Доста по-нестабилни са връзките между твърде зает бизнесмен и изцяло отдадена на децата и къщата си домакиня.

Много важно е и как двойката ще планира свободното си време. Желателно е партньорите да се увличат по еднакви хобита, да се срещат с общи приятели, да пътуват заедно в страната и чужбина. От значение е и двамата стриктно да спазват ритуалите, свързани със семейните празници.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел