Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Позитивно или негативно
Публикувана от mikael на 2018/1/13 6:00:00 (748 прочита)

Резултат с изображение за позитивно и негативно
Когато човек е настроен положително към живота, какъв е проблема да бъде здрав, да изглежда добре и дори да изглежда по-млад, отколкото е в действителност.

Истината е, че животът и мисленето ни се намират в непрекъснато взаимодействие и взаимно обуславяне. Както злото не идва само й положителните събития зависят от нашата позитивна нагласа. Оптимистите винаги намират основание да продължат напред, а песимистите търсят причини да се обръщат назад.


Всички знаят, че с настъпването на зимата се активират депресиите, мисленето е по-негативно, както и желанието за забавления намалява. Въпреки това се опитайте да запазите позитивните нагласи от топлите месеци.


Водете си дневник


В него отбелязвайте основните си мисли и обстоятелствата, които ги провокират. Ако са ви ядосали в службата, помислете защо иго запишете. Изследвайте какви ситуации предизвикват у вас негативни или позитивни реакции. Редовно препрочитайте дневника и си направете самооценка, дали ставате по-позитивни, като обърнете внимание на думите, които използвате. Вместо да мислите: „Не мога кажете си: „Мога!“. Вместо „съжалявам“, отвърнете, че следващият път ще го направите.


Променете представите си


Като развивате начина, по който си представяте различни неща, ще се чувствате по-добре по отношение на себе си и живота. Примерно сте обидени на партньора си. Помислете си, че е малко дете, което се нуждае от прегръдка. Ако се чувствате ядосани от поведението на колега, представете си го с някаква смешна шапка. Или ако времето е ужасно, сменете настроението си със спомена за хубав слънчев ден.


Запитайте се защо мислите негативно


Дали се страхувате от това, което може да се случи в живота ви, да бъдете предадени от приятел, да загубите работата, да се разделите е партньора. Отговорът е да застанете лице в лице със страха си и да си представите какво бихте сториш!, ако нещо подобно се случи. Веднъж като ребром приемете проблема си, тон автоматично ще ви се стори по-малко страшен. Ще се почувствате по-уверени да се справите с него. Научете се да овладявате силните негативни емоции. Ако сте зле, не потискайте чувството, нито му се отдавайте. Справете се с него чрез физическо натоварване.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел