Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
АСТРОЛОГИЯ : Годишен хороскоп ‘2009 за 12-те зодии -ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ част-1
Публикувана от mikael на 2008/12/7 0:30:00 (36905 прочита)

Прочетете този хороскоп отново в края на 2009 година.
И вижте дали сте оценили шансовете, предоставени ви от подредбата на планетите, и как сте се възползвали от тях.
Приятно и внимателно четене! И успешна 2009 година!


ОВЕН: Ние сме там, където трябва да бъдем

Овните трябва да обърнат внимание на събитията, които ще се случат в навечерието на Новата година. През първата половина на декември 2008 година Марс ще се движи в съединение със Слънцето и изпълва живота на Овните с нови идеи, планове и нетърпелив ентусиазъм.

Трябва да се стараете да търсите инициативата и да не се разпилявате във второстепенни неща и емоции. В това време, освен с непосредствените важни промени в живота си, е полезно да се захванете и с разработването на стратегия за 2009 година. Способни сте да изпълните плановете си с необходимата енергия и дори да вдъхновите хората, които ви подкрепят.

Хората, с които работите и общувате, - колеги и приятели, ще играят изключително важна роля в събитията през следващата годината.
На 5 януари Юпитер преминава в знака на Водолей и това активизира сектора на вашия хороскоп, свързан с много интересни партньорски взаимооотношения - творчески и интелектуални съюзи.

И ако през цялата 2008 година ви се е налагало да се съобразявате с бюрократични ограничения, докато Юпитер се е намирал в Козирог, то през януари и февруари за вас могат да се открият нови пътища и възможности и непременно ще имате избор.

Знакът на Водолей е задействан плътно в първите месеци на зимата и това е добър шанс да изпробвате себе си в нещо ново. Изключение правят тези предложения, които ще получите в периода 11 януари - 1 февруари (ретроградната фаза на Меркурий), когато има смисъл да се връщате към стари планове, но в някакъв по-актуален вариант.

След това избирайте по-неотъпкани пътища. Помнете периода от 16 февруари до 2 март - промените и началото на новите проекти ще бъдат белязани с големи успехи. Трябва да изградите нови партньорски схеми, да привлечете съмишленици, увлечени от общи идеи с вас.

Няма нищо непостижимо. Възможен е преход към ново социално равнище, ръст на популярността, избор на нови посоки. Личният ви живот в такъв момент само ще спечели от вашите успехи в деловото поприще.

На 6 март Венера в знака Овен преминава в ретроградната си фаза и това продължава до 18 април. Връхлитат ви много емоции, миналото нахлува в живота ви, за да напомни за стари дългове или планове.

Възможно е да ви се наложи да направите важна равносметка в периода 21-24 април, когато Венера се съединява с Марс на границата на Риби и Овен. Формира се нов цикъл от събития в личния ви живот.

Не бързайте, използвайте това време, за да погледнете по-дълбоко в себе си и да получите знак в каква посока да се движите занапред.

През май Венера и Марс са във вашия знак. Движат се заедно, но на Венера така и няма да й се отдаде да догони Марс. Това ще се случи чак през юни в знака Телец.
Но месец май ще има особено настроение - предусещане за нови емоции, хазарт, активен флирт.
В работата през това време е възможно задържане, с цел укрепване на позициите, придобиване на стабилност в положението и сред хората, които ви подкрепят.

Юни е изключително романтичен месец за вас, но финансите също са „на романтична вълна". Затова се постарайте да успявате и в двете направления едновременно. Венера е в съединение с Марс между 21 и 26 юни.
Сатурн, който се включва в тази конфигурация, ще усили рационалната съставка в любовната тема и промените в личния ви живот обещават стабилни и трайни отношения.

Настроението през юли ще бъде подвижно и лекомислено. Време, прекрасно за пътешествия на нови и неизследвани места.
Август е подходящ повече за живот на вилата и други лениви летни удоволствия.
Септември ще ви принуди да се потопите в рутината на текущатата работа и да приведете в ред нещата, които са важни в нея.

От 16 октомври Марс преминава в Лъв и събитията до края на годината придобиват активна и ярка динамичност.

През октомври може отново да „изгубите главата си" от любов и трябва да бъдете по-внимателни в деловите въпроси. Това е време на компромиси, но и на красиви решения.
Последната декада на ноември ще придаде на всичко скорост, а на чувствата - страст.
На 20 декември Марс става ретрограден и не е добре да се претоварвате. Направете си равносметка, гответе са за празниците, градете планове за Новата година.
Възможни са спонтанни промени в кариерата. Просто използвайте „Господин Случай", ако ви се предостави.

ТЕЛЕЦ: Здрава ограда - добри съседи

Възможно е 2009 година да се окаже за много Телци една от най-интересните в живота им и в същото време това е една не толкова лесна година.

Сатурн ще се намира в Дева до ноември, което добавя целесъобразност и в най-творческите планове. Но той може да „замрази" отношенията още в началната им фаза, рационализирайки ги прекомерно, което в друг момент при Телеца се проявява естествено и чувствено.

Трябва внимателно да се отнесете към тези уникални възможности, които през 2009 година по странен начин ще изникват на пътя ви под влиянието на тройната връзка на Хирон, Юпитер и Нептун във Водолей.

Хирон и Венера управляват знака Телец. В години, когато Хирон образува особени конфигурации, може да се очакват метаморфози и трансформации, за каквито консервативните Телци в по-спокойни времена не са настроени.

Може да смените местоработата си, но още по-вероятно е при вас да се явят нови, допълнителни дейности.
Могат да се появят и неочаквани възможности за разширяване на доходите ви. Не са изключени и усложнения, които трябва да се постараете да превърнете в търсене на нови пътища.

Вашият природен консерватизъм за известно време ще отстъпи място на съвършено нов и оригинален поглед към живота и неговите перспективи.

Така непреклонно, както обикновено пазите стабилността на своя обичаен свят, сега вие можете да разрушавате схемите, които ви пречат да достигнете това, което изведнъж ще стане за вас очевидно, привлекателно и дори съблазнително.

Все пак, трябва да се отчете, че всички значими събития за вас през тази година ще имат и втори план, обратна страна, - и няма да откривате веднага смисъла на случващото се.
Нещата често може да се оказват съвсем не това, което ви е привлякло в началото или ви е било обещано.

В първата половина на годината Венера и Марс ще се намират продължително време в съединение и това ще изпълни много от вашите проекти със страст и въодушевление.

В личния живот този аспект (а той ще присъства в слънчевите - личните хороскопи - на всички Телци през тази година) значително увеличава вероятността за бракове, разводи и бурни романи.
Периодите на най-осезаемото влияние на това съединение са: 20-25 април, 2 юни, 17-24 юни, 1-2 юли.

През януари любовта изисква сигурност, отстъпчивост и самопожертвователност. Ще се опитвате да се адаптирате към стеклите се обстоятелства, независимо от вашите намерения и на тези, които ви обичат. В крайна сметка в привидно предсказуемия ход на събитията може да възникне неочакван обрат. Ще се наложи да признаете, че радикалните промени няма как да се избегнат.

През февруари Венера и Марс ще покажат своята „ян" страна. Това, което ще заяви за себе си (или ще се стовари върху вас) през януари, сега ще се изпълни с лични мотиви. Ще ви се струва, че всичко е отишло твърде далеч, за да можете да го спрете. А наличието на външна намеса ще бъде мощен стимулатор да се борите за своите приоритети.

По същия начин за вас ще бъде подходящ само този партньор и тези чувства, в които няма да има прекъсване и спирки.
В такъв ритъм ви предстои да обичате и да изграждате социалните си взаимоотношения до средата на март. След това и в събитията, и в чувствата ще се забележи умора.

Венера от 6 март до 17 април ще бъде в ретроградна фаза, което ще ви накара да прецените промените, техните последствия и перспективи. Възможно е през това време някой да се опита да се възползва от вашето милосърдие и чувството ви за дълг. По-добре е да изчакате с вземането на решения до юни, когато ще почувствате, че контролирате ситуацията и запасите ви са достатъчни, за да поемете отговорност за това бъдеще, което възнамерявате да градите.

От 7 до 31 май Меркурий ще бъде в ретроградна фаза и тези, които отбелязват рождените си дни по това време, трябва да вземат под внимание факта, че миналото ще се намесва активно в събитията. Припомнете си това, за което сте мечтали и не сте постигнали, - може да ви се предостави втори шанс.

През първата декада на юли някои важни планове могат да бъдат преразгледани и за вас ще се появят нови задачи. Старайте се да избягвате проблемите. За да го постигнете, ще ви се наложи да проявявате по-малко упорство, повече да слушате и да обръщате внимание на усложняването на ситуацията, което може да се прояви постепенно, отрано изпращайки сигнали на неблагополучие.

Въпреки това, юли ще бъде подвижен и ярък летен месец, с обща склонност да премахва прегради, месец, който води до действие, ръководено от чувството на симпатия или антипатия.

Втората декада на септември ще пренареди акцентите и това особено сериозно ще засегне вашите чувства или тези страни от живота, където са съсредоточени най-важните ви интереси и желания. Възможни са грешки и не добре направени сметки, но ще се изграждат и нови взаимоотношения. Важно е кой ще се окаже в обсега на вашето внимание и интереси.

През ноември ще имате много проблеми с партньорите си, но успехът или поражението на най-важните ви проекти ще са свързани именно с тези, които са стояли редом до вас в самото им начало. И трябва да отделите важното от очевидното и емоционално привлекателното.

Първите две декади на декември ще открият за вас пътя към успеха; особено там, където има нещо ново и още неизследвано, но подкрепено със знанията и опита на хора, на които се доверявате.
Приятелите може да ви даряват със знаци на симпатия, подаръци и да ви въвличат в приятни авантюри.

В третата декада има възможност вашите интереси - и личните, и материалните, да са далеч от мястото, където живеете. Не може да се каже, че това е идеално време за пътувания, но интернет-запознанствата, кореспонденцията, новите делови връзки ще изпълнят живота ви с вълнуващи впечатления и ще предвкусвате успешните проекти през 2010 година.

Ще свикнете с необичайното развитие на събитията и ще разберете каква изгода носи това лично за вас, дори да се объркат плановете ви и вместо едно да получите друго. Важното е, че възможностите, които се откриват през вас са много и качествени и вие трябва само да правите правилния избор в нужния момент.

БЛИЗНАЦИ: Истинският източник на богатството са жизнеспособните идеи

Особен знак в новогодишната нощ на 2009 година е съединението между управителя на Бизнаците - Меркурий, с Юпитер. Тази комбинация обещава много и е възможно времето на предпразнична суета да има смисъл да бъде използвано по-прагматично.

Можете да си осигурите поддръжка, да получите и оцените предложенията, които имате, но може да направите и луксозна покупка, която ефектно ще завърши отминалата година и ще създаде особено настроение на подем и увереност за идващата 2009 година.

От 11януари до 1 февруари Меркурий е в ретроградна фаза. Водолей, който е във върховата си фаза ще пресича пътищата на участниците във вашите жизнени сюжети по най-причудлив начин и не е изключено в настоящите събития да бъде довян някой от вашето минало.

На 18 януари Меркурий отново е в съединение с Юпитер и това е вече по-различен акцент - от суетата и изобилието на впечатления трябва да отделите важното, което ще ви помогне да разширите хоризонти си.

През януари и февруари и началото на март са вероятни далечни пътувания, които ще внесат яснота във въпроси, които отдавна е трябвало да бъдат решени, но някак все не са се нареждали.

В края на януари новини отвън могат съществено да повлияят на деловите ви планове. Ще настъпи корекция на това, което е започнато в края на ноември 2008-а. Но докато Меркурий не затвърди движението си (до 6 февруари), не прибързвайте с инициативите.

От февруари до края на май Венера ще бъде в Овен с връщане в Риби от 11 до 24 април през времето на нейната ретроградна фаза. Това създава особено фокусиране към интереси, свързани с работата или общуването с някаква група от съмишленици.

Това е уникално време, в което можете да организирате нещо с приятелите си и трябва така да планирате „графика" си за събитията през годината, че да успеете да съчетаете астрологичните тенденциите с личните си цели и желания. Това е прекрасно време за любов и събитията ще се развиват шеметно, макар че непременно ще се усеща известен оттенък на идеализъм.

През юни, когато Близнаците отбелязват рождените си дни, Венера ще бъде в съединение с Марс в Телец (при майските Близнаци това съединение в хороскопите на рождения им ден също присъства и започва да се избистря.).

Това е особено съчетание, което често се среща в годините за сключване на брак, така че хороскопът за Близнаците за 2009 година е белязан с няколко аспекта за късмет.
Марс и Венера създават предпоставки не само за успехи в любовните дела, но и обещават материален успех, макар че изрично условие да постигнете резултат е да положите усилия.

Личната активност ще бъде определящ фактор за успех през юли и август, когато Марс ще се движи в Близнаци. В този период внимателно подхождайте към обещанията, дори към тези, които сте дали на себе си, защото в последствие ще трябва да изпълнявате всичко.

Септември е време за поемане на въздух. Планирайте минимум работа и привеждайте в ред всичко, което се е насъбрало. Максимално удоволствие ще ви достави работата по личния ви имидж или пък други обекти на творческо приложение на силите ви.

Интересът към общуването, светския живот и развлеченията отново видимо нараства от втората половина на октомври.
В началото на ноември Сатурн преминава във Везни и това означава, че в личен план за Близнаците започва период на важни решения и завързване на връзки.

Общите тенденции за ноември говорят за изостряне на борбата за мястото ви под слънцето. Открояват се датите 5,6 и 11 ноември, когато ще бъдат набелязани важните акценти и направени заявления, водещи до ускорение в текущите процеси.
Близнаците в този период ще се чувстват добре в ролята на координатори и посредници.
Освен това, ноември ще бъде благоприятен период за интелектуална дейност и търсене на изход от критични ситуации.

През декември вземете под внимание разпределението на силите във вашите партньорски схеми, когато влиянието върху ситуацията може да не ви е по силите.
Ако градите отношенията си мъдро в този период е възможно да спечелите съюзници, а грешките ще доведат до засилване на позициите на вашите конкуренти.

Хороскопът за Новата 2010 година акцентира на интересна особеност - новите ви възможности ще бъдат свързани с някаква тема от миналото. Събирайте идеи, водете преговори, за да имате добър резерв от планове, от които по-късно да направите избор.

Източник :bgvesti.com; dir.bg       

Прочетете още:


 Хороскопи за 2010 година

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=578
Годишен хороскоп ‘2009 за 12-те зодии част-1

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=17

Годишен хороскоп ‘2009 за 12-те зодии част-2

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=18

Годишен хороскоп ‘2009 за 12-те зодии част-3

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=19

Годишен хороскоп ‘2009 за 12-те зодии част-4

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=20

Годишен хороскоп за 2009 – Стихии и криза

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=7

2009 -Година на бика

http://mikael7.com/modules/news/submit.php?op=edit&storyid=16

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел