Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Дайте му свобода и той ще остане завинаги при вас
Публикувана от mikael на 2018/2/10 6:00:00 (1117 прочита)


Резултат с изображение за свобода
Когато страстта е завладяла двама души, те не забелязват нищо около себе си и цялото денонощие не им стига да се нарадват един на друг. Тогава не им трябват никакви правила и съвети, за да запазят любовта си.

Минават години обаче, не е задължително да са много, и всяка жена започва да си задава въпроса, как да съхрани разбирателството и нежността в отношенията. На помощ идват няколко прости правила.Забравете стереотипните отношения. Това, че приятелско семейство ще празнува семеен празник в чужбина в момент, когато вие имате финансови проблеми, не значи, че трябва да страдате. Проявете креативност и направете собствения си празник незабравим.Не се опитвайте да откриете недостатъците на своята половинка, приемайте го такъв, какъвто е. Не си измисляйте идеален образ, който не съществува в реалността. Колкото по-рано осъзнаете, че партньорът ви има право на някои слабости, толкова по-добре за отношенията ви. Това, разбира се, не означава, че трябва да се примирявате с всичко. Решението е да говорите за проблемите си, просто не търсете у половинката си качества, измислени от вас.Запомнете, че в любовта трябва да давате толкова, колкото искате да получите. Хубавите думи, малките подаръци, отворените обятия – всичко това ще накара партньора ви да ви се реваншира двойно и тройно.Не ограничавайте свободата на партньора си. Колкото и стабилни да са отношенията ви, не забравяйте, че мъжът до вас не е ваша собственост. Всеки от вас има нужда от своето лично време. Тайната на дълготрайните отношения е всеки от съпрузите да се чувства щастлив и свободен.Показвайте любовта си към мъжа си не само по празници, това е всекидневна мисия, която трябва отговорно да бъде изпълнявана. Никога не е излишно още веднъж да кажете: „Обичам те“.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел