Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Как разгадавате бъдещето на хората само по техен предмет? - интервю за вестник “Ретро”
Публикувана от mikael на 2017/10/10 6:00:00 (5133 прочита)


Резултат с изображение за микаел

Чрез предмет, който е носил някой, мога да вляза в полето му, в живота му. Това е астрално виждане на неща, които са се случили и които ще станат в бъдеще. По принцип съм изследван и мога да се занимавам с биоенерголечение. Това означава, че мога да работя с енергии, да ги използвам, за да разбера бъдещето. Това е психометрия.Какво виждате точно, какво става?


Просто
като хвана предмета и виждам картини, събития от живота на хората. Той носи информация за собственика си. В този момент мозъкът ми работи на принципа на сонар, който хваща тази информация.


Трябва ли предварителна настройка или винаги, когато вземете в ръка чужд предмет разбирате настоящето и бъдещето на човека?


Винаги
. Фактите просто идват при мен. Понякога дори ми се случва, когато ходя по улицата да се размина с някого и да вляза в полето му без да искам. И така научавам някои неща. и това не се случва само при мен, а при всеки, но при останалите не е осъзнато. Начинът е единда си с чисто поле и съзнание.


А можете ли да откривате например изчезнали хора по предмет, който са притежавали или по снимка?


Случвало
се е да ми носят снимки на изчезнали и съм ги намирал.


Но вие се занимавате и с астрология?


Да
. Използвам я за проверка на това, което съм видял с психометрията. Чрез нея могат да се направят много точни и важни изводи. Използвам я и за да определям дали съдружниците в една фирма имат съвместими полета. В крайна сметка чрез астрологията можеш да видиш възможностите на човека, подходящите сфери, в които трябва да работи и би бил най-ефективен. Важно е с кои хора ще започнеш да градиш фирмата си.


А при брачни проблеми?


Да
, определям дали имат бъдеще, дали си подхождат, дали са съвместими, дали техните карти се припокриват. Понякога хората при мен откриват, че причината за проблемите са родители, приятели или други роднини, а не те самите.


Има два проблема, които повече тормозят родителите, отколкото децатакога отрочетата им ще се оженят и ще ги дарят с внуци. Може ли да се направи така прогнози при вас?


Да
, разбира се. Например мога да кажа кога е най-благоприятният момент, за да се роди едно дете. По този начин мога да определя и асцендента му. А това е фактор, който започва да влияе много на човека след 33-тата му година. Ако до тогава е давал влияние в рамките на 30%, след това става 70 %. Променя дори характера. Иначе за децатакоя професия ще е най-подходяща и т. н.


Може ли чрез звездната карта на всеки един да се каже кога ще свърши живота му?


Практически
може, но не се прави. Защото за мен това е намеса в свободната воля.


А поне кога ще има тежки катаклизми, болести?


Да
, това зависи от положението на определени планети в определени периоди от живота на човека.


Но дали е точно?


На
всеки 28 дни Луната се пълни и идва новолуние, на определено време Плутон заема определено положение. Винаги е било така и винаги ще бъде. Затова астрологията е изключително точна математическа наука.


Щом е наука значи всеки може да се занимива с нея и не изисква определена дарба?


Да
кажем, че е като рисуването. Всички на тази земя могат да рисуват, но истинските художници се броят на пръсти. Много е важно как ще изтълкуват посланията на планетите. А това вече се прави на база на сенситивни възможности. Но има голяма разлика между това и ясновидството. При второто всичко минава през ясновидеца, през неговите убеждения. Ако той вярва, че един брак трябва да се задържи с цената на всичко, ще ти каже, че трябва да стоиш при мъжа си въпреки че те бие и тормози. При астрологията просто виждаштвоята карта и тази на съпруга ти не се припокриват. Вие нямате общо бъдеще, положението в къщи никога няма да се оправи.


Но астрологията може само да ни посъветва какво да правим?


Да
. Има една легенда. Един цар бил и астролог. Видял в звездната си карта, че ще го убият. Една седмица преди уречения ден той се замислил какво иска в действителност и решил, че животът му е по-мил от царуването. И станал градинар. Но дали всеки от нас е готов да стане градинар? Аз съм му казал, че ще се случи нещо, но всеки сам решава какво да направи оттам нататък.


Микаел
е астролог и биоeнерготерапевт. Освен това може да предвиди бъдещето и с, както той я нарича, психометрия. Въпреки наименованието обаче, неговият метод не спира до измерване на психичните процеси. Пред погледа му се появяват картини и събития, през които сме минали или ни очакват. Астрологията е неговият метод да провери дали е прав.Интервю на Марина Христова

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел