Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Уча хората как сами да си помагат - интервю за списание’’ Журнал за жената’’
Публикувана от mikael на 2014/12/3 6:00:00 (4573 прочита)Консултация с биоенерготерапевт
Микаел е трето поколение наследствен феномен. В работата му са комбинирани много методики и точно това му помага да намери най-правилния подход към всеки човек. А най-важното е, че не просто помага, а предоставя на хората възможност и след това да сип омагат сами.
Любопитството ме накара да попитам Микаел какво е окултист, както се е определил на сайта си. Обяснението е просто: окултизмът е обединението на всички методики, свързани с невидими за сетивата неща. Занимава се с много неща – съчетава ги според човека. Преценява кое е най-добре за него, за да го извади от даденото състояние. Хваща енергии и полета, разкрива дали има вмешателство в човека.

Вижда енергийната информация като мисъл. „Всички хора имат тези възможности, но не ги осъзнават и реализират. Когато някой ви се обади и вие му кажете „тъкмо си мислех за теб“, това е телепатия, която всеки от нас притежава в някаква степен. Но съзнанието на повечето хора е заето с твърде много неща.

Да разчетеш предмета …

„При мен много важен и силен елемент е владеенето на психометрията – аз получавам информация за човек, място, събитие от даден предмет, притежаван от него. Аз разчитам информацията.“ Микаел има интересен случай в практиката си, когато разкрил странен факт за една местност само с докосването на един камък. Взел камъка и казал: „Тук са умрели много хора – станал е пожар“. Хората отричали – не си спомняли.

Но три години по-късно един то тях признал пред Микаел, че някои от местните наистина помнели някакви пещи в този район, че като копаели из една нива, намирали тухли и въглени. „Това е психометрията – хващаш нещо, като работиш без самите хора.“

„Един човек, преди да стане лекар, трябва да е астролог“

Микаел цитира Хипократ и обяснява, че планетите помагат за определяне на здравословното състояние на човека. „Определянето на времето за операция е важно да се прави, съобразено с планетите, за да се избере най-добрият момент за правилно въздействие върху организма на човека.“ С астрологични методи Микаел може да локализира проблема, да каже дали е решим и да помогне, ако става дума за психологически проблем. Ако човекът има физически проблем, Микаел го насочва към лекар.

Когато двама души имат междуличностни отношения, Микаел ги коригира, като прави анализ на астралните карти на двамата. Ако тези хора астрологически имат съвместимост, се търси причината за конфликта – дали е психологическа или кармична. „Основната цел е да се открие къде е проблемът – когато бъде открит, може да бъде коригиран във времето“.

Как да запазваме емоционалната си енергия?

„Хората разпиляват емоционалната си енергия чрез изразяването на негативни емоции. Аз им помагам да си я върнат и ги уча как сами да си помагат.“ Защото не иска да създава зависими хора. Те трябва да са свободни, за да решават сами в живота си.

„Аз съм биоенерготерапевт – мога да работя с енергията и полето. Всяка информация, която достига до човека, създава поле около него. Ако преживееш стрес, твоето нежелание за живот се отключва.“ Микаел разказва за един случай на 40-годишен мъж с тежък емоционален срив: „Беше пред раздяла с приятелката си преди 7-8 месеца, след това почина баба му, която го е отгледала като малък. Той беше в позиция на потъващ – вдигаше кръвно, стряскаше се насън... Беше загубил желание за каквото и да било.

След като направихме корекция на енергийната система в организма му, изчистихме полето му. Работихме няколко месеца. Той имаше много колебания: дали ще се ожени, как ще продължи животът му...“ При този случай Микаел направил астрална корекция чрез египетска система на восъколеене. „Восъкът обира негативите – той запечатва информацията на самото астрално ниво.“ След няколко месеца мъжът се запознал с едно момиче: „и най-феноменалното в тази история е, че тя, както казва той, „е също като баба – прилича на нея...“ Ето къде е знамението на съдбата, на космоса... Той намери човека, който носи характера на най-близкия човек, когото е загубил. Това го мотивира за живот.“

Според Микаел когато човек има ясна цел какво иска, го получава от съдбата. Когато се оплакваме постоянно, ние всъщност сами привличаме от съдбата тези негативи. А в този живот човек има два пътя: или да има една идея и да я изживее докрай, или да има хиляда много мънички идеи и да има усещането, че няма нищо. Просто иска прекалено много и започва да губи себе си. Хората обичат да се разпиляват – те се събуждат всеки ден с нови идеи, защото име по-лесно. Нетърпеливи са – няма го постоянството.

Помощ он-лайн?

Прави го само на база астрологични данни. „Без среща мога да направя астрологическа съвместимост на двамата партньори, независимо дали е за бизнес или за лични контакти.“ Прави го и за регистрация на фирма. Като цяло избягва този тип консултация.

За всеки човек има три направления: информация от предишни животи на душата, даденост по астрална карта към момента на раждане и генетична обремененост. Във всеки един момент от живота на човека едно от тези три направления взима превес и влияе – трябва да се открие и да се балансира. Пример: един човек решава, че ще се реализира по-добре в Америка. Но се намесват роднините и казват: „Как така ще отидеш? Нас на кого ще ни оставиш?“- това е масова практика. Така се получава зацикляне в един кръг. Има случаи на нереализиран човешки живот вследствие на условности от типа „не можеш да направиш това“. Така цял живот човек се блъска от бряг в бряг, но не могат да намерят себе си, защото си позволяват да живеят с чужди идеи.

„Отървете се от чуждите мисли!“

Хората имат способността да приемат несъзнателно чужди мисли. „Всеки човек трябва да разграничава доколко всяка мисъл в главата му е негова: ако се събуди през нощта и една мисъл продължава да стои в съзнанието му, значи си е негова. Чуждите мисли трябва да се прогонват.“ Защото енергията вече е много малко – според Микаел хората все по-трудно се зареждат, защото са загубили умението си да живеят нормално, природосъобразно и да се зареждат. „Казвам на човека „иди на планина“, а той казва „това са глупости“... „Иди на море“ – „нямам време, бизнесът ми ще пропадне...“ За да си помогнем, трябва да освободим съзнанието си. „Много е важно поне един час на ден човек да остане сам със себе си и да помисли откъде е дошъл и накъде отива.

С половин час анализ на постъпките си на ден, той ще знае какво се случва, ще управлява емоционалната си енергия много по-добре и всичко ще тръгне по-добре. Хората трябва да знаят – животът е кръговрат: това, което ти се дава, се връща. Но не може да се върне от този, на когото си дал. Не бива да търсим възмездие или благодарност. Като правиш нещо, не го прави с идеята за бъдещи ползи. Забравили сме да бъдем хора – загубили сме се някъде в тази лудост. Трябва да бъдем много гъвкави и комбинативни, за да се справяме с всички етапи в живота си.“

Какво ни очаква в близкото бъдеще

Преди да се стигне до евентуален икономически възход, може да се очакват тежки дни за населението. Богатият може да стане изведнъж много беден, както и обратното. По отношение на безработицата 2010 година е най-трудна. В момента Плутон е в Козирог, което означава преобръщане, тотална промяна. Козирог символизира образованието, законите, държавната администрация, строежа на нови и стабилни структури, земеделието. Доколкото Плутон реже от дъно старите модели на поведение и установява нови, допускам коренна промяна и трансформация в тези сфери на живота, която ще продължи до 2014.

Астролог, биоенерготерапевт, парапсихолог, прави прогностика с изключителна точност във времето. Ръководител на Център за астрологично и психологично семейно и бизнес консултиране. Помага при здравословни проблеми от психичен и физичен характер. Приема в София, Русе, Благоевград, Сандански, Разлог, Казанлък, Пловдив – на сайта му mikael7.com е описан постоянният му месечен график.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел