Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
АСТРОЛОГИЯ : Годишен хороскоп ‘2009 за 12-те зодии-ВЕЗНИ, СКОРПИОН, СТРЕЛЕЦ част-3
Публикувана от mikael на 2008/12/7 0:40:00 (30437 прочита)

Прочетете този хороскоп отново в края на 2009 година. И вижте дали сте оценили шансовете, предоставени ви от подредбата на планетите, и как сте се възползвали от тях.Приятно и внимателно четене! И успешна 2009 година!

ВЕЗНИ: Ако се съмнявам в нещо, се връщам в началото

На 12 септември 2008 година съединението между Венера и Марс в знака Везни съсредоточава фокуса на планетарното влияние към вашия знак и спецификата на това съединение означава голямо насищане на събития в сферата на личните отношения.

През 2009 година Венера и Марс продължително време ще бъдат в съединение в Риби, Овен и Телец, което обещава на Везните романтична пролет и стремително развитие на събитията в сферата на любовния живот.

Дано сте обърнали внимание на това, което се е случвало през септември 2008 година, какви думи, признания и въпроси са прозвучали. А темата, която минава като червена нишка през този период, чрез вашите преживявания, може да получи нова и неочаквана посока в събитията през 2009 година.

Новата година ще посрещнете с готовност за промени и в доста свободолюбиво и решително настроение. Но не е изключено рязко да прозвучат носталгични нотки и старо чувство да ви застави да преразгледате постъпките и решенията си.

Третата декада на януари има особено значение за разгръщането на събитията през годината. Не се страхувайте да осъществите поривите си там, където чувствате въодушевление, но новите запознанства в това време едва ли имат добри перспективи.

Ако дейността ви е свързана с реклама, мениджмънт, туризъм, медии, преразгледайте старите си идеи и възобновете връзката с теми, с които в миналото сте имали успешно сътрудничество.

През февруари ще ви бъде трудно да запазите равновесието и да откривате логиката в събитията, стремително набиращи скорост. С нещо февруари ще напомня септември 2008 година, но в този период има още по-силен оттенък на непредсказуемост и скрит смисъл.

От 6 март до 17 април Венера е в ретроградна фаза. През март ще се появи възможност да се уедините в света на фантазиите си и да строите там въздушни кули и планове.

Април ще придаде съвсем друг тон, макар че ретроградността на Венера ще спира много от желаното. В този период не правете инвестиции, едри покупки и не прибързвайте да отговаряте на предложения.

През май може да усетите силните стрели на ревността, ако вашите интереси са изцяло съсредоточени към обекта на любовта. Целесъобразно е част от енергията си в този период да насочите към други теми, особено ако засягат финансовите ви интереси.

Юни е подходящ за отпуск. Много в живота ви в този момент придобива реален смисъл и форма. За тези, които работят с чуждестранни партньори, юни и юли покровителстват новите проекти и договорености.

През август отделяйте по-голямо внимание на здравословния начин на живот, качественото хранене, физическите тренировки и отдих. В личните отношения физическият контакт и общите дейности и грижи ще бъдат по-важни от разговорите.

Ако съберете сили и установите здраво душевно равновесие, промените през септември ще ви закалят. През септември и октомври е по-добре да не захващате нищо ново и да не планирате в това време важни промени в личния живот и кариерата.

През ноември ще се засили конкуренцията и ще ви се наложи да отделяте много внимание, за да съхраните територията си и да следите да не се намалят границите ви. Внимавайте ревността да не ви застави да излезете извън пределите на здравомислието.

Развличайте се с други важни въпроси, които през есента ще имате достатъчно. Ако не допуснете грешки, декември ще ви награди изцяло и оглеждайки се назад, вие ще се радвате на таланта си и да намирате златната среда и в най-заплетените ситуации.

Третата декада на декември ще обърне вниманието ви към дома и семейните ценности. Вие ще разберете, че твърде дълго сте се отвличали с външните неща и е време да обърнете внимание на тила си.

Старите ценности и дори вещи ще се изпълнят с нов смисъл за вас. Близките ви ще бъдат приятно заинтригувани от промените, които настъпват у вас и дома ви. Големи придобивки планирайте за 15 декември.

СКОРПИОН: Красивата любов - отдали сме й дължимото безумство...

За Скорпиона 2009 година ознаменува началото на 14-годишния период на осъществяване на това, което се е насъбрало у тях по време на преминаването на Плутон през Стрелец , и докато Скорпионът е съществувал на равнището на наблюдението и идеите. Всичко това ще е примесено с усещането за набиране на критична маса, изискваща реални промени.

Сега Скорпионите трябва сетивно да реагират на тенденциите, които отразяват необходимостите на времето и да бъдат тази сила, която формира условията за събитията.

В личния живот на Скорпионите вечното търсене на най-добрия вариант (както и взискателността към постоянния партньор) ще отстъпят място на по-мъдрата потребност да ценят, защитават и развиват това, което имат.

В близко бъдеще на Скорпионите предстои да станат реален участник в много от трансформациите в обществото и в тези колективи, към които те имат отношение, а и в съдбата на хора, които ще искат от тях обяснения и помощ.

Началото на годината ще бъде напрегнат период, породен от непредсказуемостта на събитията. Трябва да гледате напред, дори ако ви се наложи да се справяте със стари дългове, които ви държат в плен на онова, което не сте успели да свършите по-рано.

През януари Меркурий е ретрограден от 11 януари до края на месеца. Необичайните пренареждания на събитията в този период изискват честност към самите себе си. Ще имате много храна за размишления.

Може да ви се предостави възможност да поправите грешката още преди да сте я допуснали (дори това да ви звучи странно).

През февруари остро може да се изправите пред въпроси, свързани със спестяванията ви, недвижимото имущество и всичко онова, което създава у вас усещането за тил.

В семейните отношения в това време също може да има смяна на ролите и целите. Новаторският подход ще бъде оптимален. Ако се опитате да съхраните статуквото на всяка цена може да загубите.

През март и април много от нещата ще се развиват на по-дълбоко и скрито равнище. По-добре е да действате само в отговор на външните промени.

Това време ще ви даде възможност да повишите ефективността на работата си да се справите с това, към което планирате да пристъпите.

През май може да ви раздразни някаква глупава инициатива на обкръжаващите. Но понякога на вас ви е нужно да се сърдите на нещо, за да свалите насъбралото се напрежение.

Това е благоприятен месец за спортни тренировки, за да може външната страна на имиджа ви да стане безупречна до лятото.

През юни силните чувства ще ви направят уязвими. Случващото се ще засяга това, което желаете най-силно на света. И ще имате възможност да го получите, но съдбата може да поиска жертви от вас.
Без болезнени вътрешни промени едва ли ситуацията ще се придвижи в желаната посока.

Недопустимо чувство - това също е едно от изпитанията, които може да ви приготви 2009 година. Съвети тук не могат да се дават, но вие обикновено правите това, което е нужно за вас и останалите участници в събитията, дори ако под въпрос е поставена хуманността ви.

Цялото лято (и отново през декември) се старайте да предвиждате измамите в тези теми, които засягат вашата безопасност. Бъдете внимателни във въпросите, които са свързани с недвижимото имущество, инвестициите и конвертируемостта на парични средства.

Макар че в този период може да спечелите доста в материално отношение. всичко зависи от интуицията ви.

През ноември е добре да имате план за действие, отчитащ всяка случайност. Може да усещате натиск и много правила няма да бъдат валидни. Нещо подобно на „Ти си виновен за това, че съм гладен".

Но неусетно ще се образуват нови връзки и отношения, заради появата на по-силни играчи и нови проекти.

През ноември за много от Скорпионите ще се включат личните хороскопи за годината и в този момент може да направите правилен избор, но не прибързвайте с инициативите.

През декември ще можете да разкриете на партньорите си част от намеренията си. Всичко ще се движи по предначертан път. Но от 20 декември Марс се развива в ретроградна фаза. Около 25 декември животът ще ви обърне с лице в посока, която изисква вниманието и участието ви.

Въпреки че вие обикновено от самото начало усещате смисъла на промените е възможно в този период да изчакате известно време, докато решите. Може да влезете в по-престижна структура и там да се утвърдите.

Последната седмица преди 2010 година ще ви принуди да промените плановете си и да се върнете към някои стари връзки. Личните отношения също могат да бъдат подложени на изпитания и от вашата гъвкавост и мъдрост ще зависи доколко ще пострадат или ще се съхранят базовите ви ценности.

СТРЕЛЕЦ: Аз никога не питам, обратно - на всички обяснявам
Дванайсетгодишното пребиваване на Плутон в Стрелец несъмнено е оказало влияние на съдбата на всеки, чието слънце е в този знак, с кардинални промени. А ако възрастта и жизненият опит са го позволили - и смяна на посоката и приоритетите.

На границата между 2008 и 2009 година Плутон окончателно преминава в Козирог и за Стрелците периодът на раждане на концепции на равнището на идеите се сменя със строителство на фундаменталните основи на бъдещето благополучие.

Именно през 2009 година ви предстои да положите крайъгълните камъни в основата на делата ви, което ще ви помогне да придобиете стабилност и уравновесеност.

Опозицията между Сатурн и Уран в знаците Дева и Риби ще създаде поле на напрежение между кариерата и дома и засега за вас е по-добре да балансирате между противоречивите тенденции и интереси, без да оставяте дълго без внимание това, което има значение за вас в личния ви живот, дори и то да не ви интересува в конкретния момент.

Съединението на вашия управител Юпитер с Меркурий в навечерието на 2009 година предполага някакви промени - предложение, решение, избор, които отделят отиващата си година от настъпващата. Много символен аспект, който е по-добре да не пропускате и ако сами направлявате събитията в живота си, то в този период може да планирате началото на ново начинание или проект.

Януари ще съсредоточи вниманието си върху финансовите въпроси. Обръщайте внимание на повтарящите се сюжети и предложения, но е напълно възможно те да ви подтикват към съвсем различен избор, който сте пропуснали или не сте успели да направите по-рано.

Средата на февруари ще се ознаменува с тройно съединение между Юпитер, Марс и възходящия лунен възел във Водолей. Това е благоприятно време за избор на нова посока на дейност и работа.
Ако сте планирали да се пробвате в ново увлечение или да се отправите на пътешествие, то февруари е този месец, който разширява хоризонтите.

От февруари до началото на юни Венера се намира в Овен (с непродължително завръщане в Риби в своята ретроградна фаза), което ще създаде за Стрелците фактор на повишен късмет в социалните и романтичните отношения.

Постарайте се да наберете скорост през зимните и пролетните месеци (зимата - в работната сфера, а пролетта - в любовната). Така вие ще постигнете максимален ефект в плановете си за годината.

През юни Юпитер образува тройно съединение с Нептун и Хирон във Водолей. Попадате в лабиринт от събития и това означава, че в най-важните ви дела и отношения ще възникнат нови правила и възможни участници.
Това съединение ще бъде в сила до края на юли, а след това ще се състои още веднъж през декември.

Всъщност цялата година ще бъде интересна със своите нови неща и промени и е много важно да не объркате посоката на движение с тези моменти, когато ще е необходимо да се завръщате към нещо, за да върнете дълговете си и предадете опита си.

Участието в това тройно съединение на Юпитер означава, че на Стрелците през 2009 година предстои да изиграят знаменателна роля на различни жизнени поприща.

През юли и август се постарайте така да разпределите ролите и натоварването, за да можете да работите по-малко и по-ефективно.

През септември не се поддавайте на съблазънта да се захванете с ново начинание от компетенцията на Меркурий, когато той извършва ретроградно движение, но намерете време и резерви от енергия за това, което е важно за вас.

Октомври ще разклати събитията и вие ще почувствате, че напрежението нараства и у вас отново се появяват стимули и цели.

През ноември не бързайте да споделяте чувствата си, това не е време, когато ще ви се отдава да установявате бърз контакт или емоционална връзка.

От 16 октомври ще почувствате благословия свише и прилив на оптимизъм.
Бързайте! - вратите за нови възможности се затварят на 20 декември и вие трябва да осъществите новите си идеи и да затвърдите важните за вас теми, които по-късно ще работят за вас.

Краят на годината ще премине в ретрограден стил, мечти и фантазии. Колебливият Меркурий и Юпитер в съединението си с Нептун ще изпълнят живота ви с удивителни неща и неочаквани събития. Нещо ще се открие за вас отново.

Източник bgvesti.com

Прочетете още:


 Хороскопи за 2010 година

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=578
Годишен хороскоп ‘2009 за 12-те зодии част-1

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=17

Годишен хороскоп ‘2009 за 12-те зодии част-2

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=18

Годишен хороскоп ‘2009 за 12-те зодии част-3

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=19

Годишен хороскоп ‘2009 за 12-те зодии част-4

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=20

Годишен хороскоп за 2009 – Стихии и криза

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=7

2009 -Година на бика

http://mikael7.com/modules/news/submit.php?op=edit&storyid=16

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел