Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Ванга-Няма нищо по-страшно от отчаянието
Публикувана от mikael на 2018/10/7 6:00:00 (7101 прочита)

Резултат с изображение за баба Ванга


„Не искайте да се облагодетелствате чрез моите вещи, моето име, авторитет и дарба, защото те са получени от хорското нещастие и който идва при мен с нечисто сърце и корист, хорската мъка го преследва и жестоко го наказва.

Идвайте при мен като истински приятели, заради мен самата, за да ви отвърна и аз с моето приятелство. И все ме питате, питате. Защо не ме попитате аз как съм, тежи ли ми кръстът, който нося, имам ли някакви желания. Откъде да ви дам всичко това, което ми искате? Самата аз нямам нищо освен себе си. Какво мога да ви дам? Мога да ви дам съвет и поуки, но вие не разбирате и не се поучавате. Да ми дадете от себе си пък няма какво. Аз се нуждая единствено от духовна храна, а това малцина могат да ми го дадат, защото всички сте бедни духом. Само алчността е, която ви ръководи, но аз се гнуся от нея", казала Ванга пред познати.

Ти си силна, мила, ще ни дадеш на всички от силата си! (Реплика на посетителка) Ванга: Ще ви дам, но да има за какво!За България
„България е благословена страна! Неслучайно Силите ме изпратиха тук".
„Нужен ни е един Бог, един владетел и единен български народ".
„Сини, червени, зелени - заедно ако се обединят, страната веднъж завинаги ще се оправи".
„Не се карайте, всички сте Божии деца. България ще се оправи - чакат я добри дни".
„Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари!".
„България не е бедна. Тя има народ трудолюбив, работлив. Българският народ всичко може, по силите му е всичко да произвежда. Народът ни е учен за разлика от някои други народи. Най-ученият в света!".
„Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне".
„Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град".
„Българското писмо е едно от най-старите на земята".
„Македония е българска земя. Тя не е държава, а част от българската територия".
„Българите са силни - вижте за какво се пее в песните ни и ще разберете как предците ни са живели. Тачете празниците - те са средство за оцеляване".
„Нашите планини и езера са свещени, като тия в Индия. Само че народът ни не го разбира. Ще дойде ден, когато при нас ще дохождат от цял свят и ще черпят енергия... Седемте рилски езера са райско кътче - то ни е връзката с Космоса. Затова Дънов е ходел толкова често там".За Вярата и Бога
„Написани са какви ли не книги, но никой не ще стигне категорично до верния отговор, ако не разбере и не приеме, че има духовен свят (небето) и физически (земята) и една върховна сила, наричайте я както искате, която ни е създала"
„Аз 40 години изпадам в транс и не съм видела ни Господ, ни Христос. Обаче знам: огън и светлина -това е Бог!".
„Бог е светлина - той няма образ. Кълбо от светлина е Бог. Никой не го е видял и няма да го види"
„В Бога не вярвате, а искате да ви помага. Без вяра при мен да не идвате, защото не аз, Той ви помага".
„В началото Бог сътвори небето и земята." Ванга: „Написани са какви ли не книги, но никой не ще стигне категорично до верния отговор, ако не разбере и не приеме, че има духовен свят („небето") и физически свят („земята"), и една върховна сила, наричайте я както искате, която ги е създала. Оттук трябва да тръгнеш, а след това, ако си достатъчно морално извисен, за да можеш да приемеш и разбираш висшето познание, Бог ще те възнагради и ще ти даде сила и помощ, за да разбереш в действителност кое как е станало."
„Без вяра човек е само кръв, а после дявол.
„Има Бог. И ако замълчите, и камъните ще проговорят за Бога. Така, както слепите знаят, че има светлина, така както сакатите знаят, че има здрави хора, така и здравите трябва да знаят, че има Бог!"
„Христос няма фигура. Това е едно огромно огнено кълбо, в което не можеш да погледнеш от светлина. Само светлина. Друго не се вижда. Ако някой каже, че е видял Бог, да знаеш, че лъже"
Тълкуване на текстове от библията: „Не можеш да разбереш библията, защото именно само я прелистваш. Това е чудодейна книга. Представи си, че познанието, съхранено в нейните страници, е разделено на пластове. Всеки според нивото на своето съзнание ще възприеме различно един и същ пасаж. Ако започнеш да четеш с нужното внимание и търпение, ще видиш, че всеки път, когато препрочиташ едни и същи изречения, ще ти звучат по друг начин. Познанието ще расте заедно с теб и ти ще проникваш все по-дълбоко към същината на действителните знания. Ето, ще ти дам пример. Да вземем книгата „Битие". Там пише, че в началото Бог е сътворил небето и земята. За по-простата неука бабичка това е очевидно - тя вижда и небето, и земята. Но за по-младия, търсещ и интелигентен човек това изречение му посочва друго познание - в началото Бог (най-висшият разум) е създал небето (духовния свят) и земята (материалния свят). Това е най-вярната, най-категоричната истина. Основата на всичко. Ако науката беше възприела тази истина, сега нямаше да говорим за тайни, феномени и чудеса, а развитието на живота на земята щеше да е на много по-високо ниво. Но такова време ще дойде. Науката ще тръгне във вярната посока и ще бъдат разгадани много тайни - казвала съм ти го неведнъж."За здравето
„Вечер преди лягане задължително си мийте краката, още по-добре е, ако можете да вземете душ. Така отмивате от тялото си не само праха, газовите изпарения от улиците и умората, но и всички негативни мисли и влияния, които нарушават съня ви."
„Научете се да почивате правилно. Денят е създаден за работа, а нощта - за почивка. За да сте здрави и работоспособни, си лягайте вечер в 10 часа и ставайте сутрин в 5-6 часа."
„Пийте често чай от горски плодове и растения. Те са чисти и са извор на здраве."
„Поне веднъж седмично яжте варено жито и пийте водата, за да се очиства организмът ви и да имате сила."
„Движете се повече и работете. Мързелът е болест, която уврежда не само нравствено, но и физически."
„Чистотата да се издигне в култ! Замърсяването, било то физическо или духовно, е обратно на създаденото от Бога, което е винаги и чисто, и красиво."
„Не се къпете с много гореща вода."
„Използвайте повече домашни сапуни и природни средства, които не вредят на човешкия организъм." „Не пушете! Но преди ядене може да се почерпите с 20-30 грама ракия."
„Никакво преяждане! Ако трябваше да ядем много, щяхме да имаме два стомаха".
„Сейте повече ръж! Ръженият хляб е по-здравословен от пшеничения."
„За да сте здрави, яжте повече бели храни!"
„Не отмъщавайте!" Ванга твърдо е вярвала, че човек е роден само за добри дела и трябва да се стреми към тях, защото всяко лошо деяние никога не остава ненаказано. То се наказва по най-жесток начин и ако не достигне извършителя, се прехвърля на потомците му. Като я попитат защо става така, а тя отговаряла: „За да боли повече!"
„Няма нищо по-страшно от отчаянието. То е най-лошата болест. Няма цяр за него - то разяжда отвътре".За билките„Не късайте цветята! Всяко цвете е като едно слънце и като една баня. Когато ги гледаш и им се любуваш, ти получаваш такова освобождение, както от слънцето или както след баня. Когато ги късате, не забелязвате как те плачат... Тъжно е да се откъсне клонче от дърво или от люляк, макар и там да остават и други цветове. А колко скръбно е да се откъсне лале или кокиче - то е все едно майка да изгуби единственото си дете... Говорят ми растенията, но те са много, а аз успявам да запомня малко".
„България е благословена страна, защото тук растат много лечебни растения - пазете ги, за да ви пазят и те вас!"
„Светът е започнал с билките и с билките ще свърши. Но билките от една страна лекуват само хората, които живеят в нея. Така е определено. Всеки да се лекува със своите билки".
„Лекарствата затварят вратата, през която може да влезе природата чрез билките и да излекува болния организъм. За всяка болка има билка".
„При лечението с билки, ако специално не е определено друго, предпочитайте да се поливате с водата от сварените билки, защото лечебното им действие най-бързо прониква през порите на кожата."
„Прекаленото вземане на лекарства е вредно, защото те затварят вратата, през която да влезе природата чрез билките и да възстанови нарушеното равновесие в заболелия човек."
„Ходете през лятото боси, за да не прекъсвате връзката си със земята."
„Пускайте децата голи и боси през лятото. Нека се цапат, да играят навсякъде, за да се защитят после от всички болести през зимата".
„В Природата е написано кой как да се лекува. Четете езика на Природата - чрез нея Бог говори".
„Не прекалявайте с торовете и химикалите. Храната се отравя и природата вече се задъхва, а това води до много болести."
„В природата има хармония и всички ние сме част от нея. Няма „нежива" природа. Всичко „живее" и се подчинява на висша организация и разум."За обичта
„Обичайте се, стремете се към добри мисли и дела, защото това е най-доброто лекарство за всички!"
„Жената е огледало на мъжа, домът е огледало на жената, децата са огледало на мъжа и жената".
„Обичайте, се, защото всички сте мои деца!"
„Да не се развеждате, да не се делите, че децата страдат, а и вие хаир от Бога няма да видите."
„Трябва да бъдем добри и да се обичаме, защото бъдещето принадлежи на добрите хора и те ще живеят в един прекрасен свят, който сега ни е трудно да си представим!"
„В събота не се женете - този ден е на мъртвите. Като ще правите веселба, нека е в неделя - в деня на Бога".

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел