Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Асцендентът е вторият по важност след Слънцето елемент в хороскопа
Публикувана от mikael на 2018/1/11 6:00:00 (1095 прочита)

Резултат с изображение за асцендентАсцендентът представлява изгряващия градус от знака на Зодиака, в момента на вашето раждане или в момента на построяване на астрологичната карта.В хороскопа Асцендентът е връх на 1 дом.Във всеки хороскоп има 12 дома и Асцендентът е тяхното начало.

Планета на Асцендента е третият значим фактор в един хороскоп.От него зависи, как ще подхождаме през целият си живот, към задачите, които ни се поставят в живота. Той е външният израз на това, с което се представяме пред обществото.

АСЦЕНДЕНТ В ОВЕН
Тъй като Овена е кардинален знак, то личностите, родени под този знак ще бъдат лидери, пионери във всяка област, стремителни, атакуващи, смели, огнено темпераментни, войнствени и настъпателни до неудържимост. Те са така увлечени в своите планове и стремежи, че доста лесно успяват да ни заинтригуват и въвлекат в плановете си. Привличат ни често даже и с детската си наивност по някои въпроси, но никога не бива да забравяме, че пред нас стоят истински войни, с които не е леко да се сражаваме. При такъв господар на хороскопа, можем да очакваме, че тези хора винаги ще знаят какво искат и няма да им липсва мъжество да го отстояват. Те ще бъдат откровени, бързи, смели, напористи, самоотвержени и неудържими, при изпълнение на плановете си. Те ще ни увличат с идеите си и ще ни покажат, как до край се отстояват интересите в живота.

АСЦЕНДЕНТ В ТЕЛЕЦ
Ще бъдем на пръв поглед пленени от естетиката на личността, с която той се облича, представя и показва в обществото. Това са хора, които обичат спокойствието, лукса, изкуството, хубавата храна, приятните емоции и др. Но колкото и красив да е външният вид – не бива да забравяме, че Телеца е доста упорит, себелюбив, ще направи всичко възможно, за да се обезпечи финансово, ще бъде предпазлив в подписване на договори и ще бъде разточителен само в чувствата, които му доставят удоволствие. С този господар на хороскопа, можем да очакваме, че личността винаги ще поставя на преден план външният си вид, чрез скъпи парфюми и луксозни стоки, но достатъчно търпелив и дипломатичен, при отстояване на целите си, най-вече за да се чувства материално осигурен и доволен.

АСЦЕНДЕНТ В БЛИЗНАЦИ

Това са всестранно развити личности, интересуват се от всичко, постоянно са в движение, неизтощими в търсене на нови контакти и форми на комуникация. Те са жизнени, енергични, винаги са в движение и в състояние да зарежат нещо започнато, за да продължат с нещо съвсем ново и различно. Привлича ги разнообразието, всичко което се отнася до външен израз чрез реч, писане, пътуване и промени. Хората родени с този АСЦ, който господства в хороскопа им, винаги ще се движат, говорят, пишат, ще се стремят към нови неща, ще преосмислят и променят, ще подчиняват и ще се подчиняват на чужди идеи и лесно ще се адаптират към обстоятелствата, каквито и да са те, в живота им.

АСЦЕНДЕНТ В РАК

Хората с този АСЦ ще ни изненадват със своята чувствителност, лесна обидчивост, ще действат доста често под напора на своите чувства и ще ни правят впечатление с някаква външна неувереност. Когато господар на хороскопа е АСЦ в Рак, можем да очакваме, че през целият си живот, тези хора ще търсят начин да се вместят и адаптират към дадена ситуация, към която винаги ще подхождат с известна резервираност и съмнение, относно необходимостта от промени, в какъвто и да е смисъл. Но това не бива да ни заблуждава – защото при екстремни обстоятелства, чувствайки се силно наранен, унижен, провокиран или злепоставен – Ракът може да бъде напълно изненадващ с крайните си решения и тогава изведнъж неговата неувереност, може да ни смае с мъжество в решенията и постъпките, за които даже не сме и предполагали, че могат да съществуват, колкото й дълго да сме ги познавали, преди това. По тази причина никога не бива да го провокираме до крайност, защото решенията му могат да бъдат крайно радикални и неподлежащи на корекция.

АСЦЕНДЕНТ В ЛЪВ

Този АСЦ прави хората жизнерадостни, интересни, щедри, властни, величествени. Те винаги се стремят да доминират, но това им се удава лесно, защото, където й да се намират, те се държат така, че всички ги гледат и слушат, и неудържимо се увличат от огнената им енергия. С АСЦ в Лъв, като господар на хороскопа – можем да очакваме, че през целият си живот, тези хора ще подхождат към реализацията на целите си демонстративно, уверено, смело и решително. Същевременно те съвсем царствено ще покоряват и подчиняват, ще увличат и манипулират, ако е нужно, но винаги ще постигат целите си. Те никога няма да се крият и да се примиряват с условности или да търсят скритите места. Тъкмо обратното, винаги ще се стараят да блестят, да са видими, да се доказват и изтъкват, чрез щедрост, великодушие, показен блясък и пр. Те няма да търсят закрила и защита – защото сами могат да я дадат и предоставят. Силни, волеви, енергични, забележителни личности.

АСЦЕНДЕНТ В ДЕВА

Хората, родени под знака на този АСЦ, са преди всичко разумни. Те са трудолюбиви, умни, паметливи и схватливи. Перфекционисти в работата си, те се заемат с всичко и търсят рационалното зърно навсякъде. Те са чистоплътни, полагат големи грижи за здравето си, отлични градинари, изключително трудолюбиви, съобразителни, ученолюбиви и наблюдателни. Когато този АСЦ е господар на хороскопа – очаква се, че именно чрез упорство, търпение, работоспособност, аналитичност и находчивост, те ще преодоляват трудностите в живота си. Те ще бъдат точните, разумните, рутинираните, отзивчивите, съобразителните и лесно адаптиращи се към условията в живота си. Ще ни правят впечатление с хигиенните си навици и толерантност.

АСЦЕНДЕНТ ВЪВ ВЕЗНИ

Хората, родени с изгряващ знак Везни, са привлекателни, красиви – душевно или външно, търсят хармонията навсякъде, но не всякога я намират. Те са подвижни, но същевременно не обичат да се напрягат излишно. С този господар на хороскопа, можем да очакваме, че през целият си живот, тези лица ще ни увличат с идеите и разсъжденията си, с отличните си импровизации и с интелигентните си забележки. Те са симпатични, интересни, влече ги всичко, свързано с изкуството – живопис, музика, хореография, балет и пр. Ще постигат целите си с лекота, особено, ако намерят силен партньор до себе си, който да ги обича и стимулира за реализация на мечтите и желанията им. Те лесно ще се дебалансират, ако бъде нарушено равновесието, даже и с най-дребното нещо и могат да станат капризни, като деца.

АСЦЕНДЕНТ В СКОРПИОН

Магнетични, ексцентрични, страстни, налагащи се над околните с твърдостта, увереността и устойчивостта, с която отстояват целите си. С този господар на хороскопа, хората ще постигат целите си с начина, по който изпълняват задълженията си – винаги задълбочено, сериозно, отговорно, със Скорпионски хъс, на който трудно се устоява. По-скоро тези хора могат да се оприличат с танк, който минава, даже и в съвсем непроходими местности, там, където обикновеното превозно средство, не може да премине. Те малко се интересуват как изглеждат в очите на хората и какво се говори за тях – тъй като винаги знаят какво искат и как да го постигнат. Те никога не хленчат и се изправят пред трудностите, като истински войни – но Плутон не е енергичният войн на подвластният на Овен Марс – той е железният танк, който знае как, кога и до кога да напада и върви напред. За разлика от Овена, той не увлича след себе си никой – той е на това място, на което желае да бъде и всеки, който иска да го следва, може да върви след него. Това нито го окуражава, нито го наскърбява, ако някой не споделя намеренията му. За разлика от Стрелеца, който често пъти не знае кога да спре с атаките си и губи от това, Скорпиона е твърде интуитивен и знае как и кога да се спре. С една дума, Скорпионът е разумно управлявана сила и като транс- Сатурнов знак, не се влияе от никого, освен от собствените си намерения. В живота си той ще се управлява от единствената максима – напред, към завоюване на целите, с цената на всичко. Скорпионът, като Плутонов знак, не се страхува от смъртта и това го прави крайно изненадващ за околните, при постигането на целите му. /Тук се спрях по-обстойно на Скорпиона, тъй като много от изследователите му, най-вече в миналото, го поставят на равно с Овена, но различията между двата е твърде очевидна/.

АСЦЕНДЕНТ В СТРЕЛЕЦ

Енергични, постоянно в движение, винаги търсят и се насочват към реализация на високи идеали, като по този начин почти винаги се поставят над обкръжаващите ги. Като господар на хороскопа, с този АСЦ, хората ще се насочват към реализация на задачите си в живота с въодушевление, енергия, ще увличат хората след себе си със социалните си програми, с философските и религиозни възгледи, с научните си постижения и пр. Стрелецът си поставя цел и я преследва до край, като проблемът е, че често и сам не знае къде е този край и не може да устои на желанието си, на всяка цена да бъде победител. Хората с този АСЦ поставят винаги себе си над другите, което им създава и доста неприятели, в което те не виждат нищо страшно, даже и когато губят.

АСЦЕНДЕНТ В КОЗИРОГ

Това са стоиците в зодиака, чието търпение и упоритост, са толкова забележителни, че всички им се чудят. Те могат да удържат на натиска на околните и обстоятелствата, със силата и твърдостта, с която устояват на всичко. Те знаят, че всичко се постига с труд и постоянство и че лесни победи няма. По своему са перфекционисти в работата си, защото влагат много разум, време и труд и той обикновено се възнаграждава. Именно Козирозите знаят цената на всяка малка стъпчица, нагоре по стълбата на целта и социалният прогрес. Те търсят и обикновено намират начин да се изявят достойно в социума, обикновено преминавайки през всички задължителни стъпала на образованието, трудолюбието, концентрацията, настойчивостта и пр., с които могат да се преодолеят. Ето защо, когато господарят на хороскопа е в знака на Козирога – можем да очакваме, че този човек при всички случаи ще цели да се издигне на социалното и професионалното поприще – стъпка по стъпка, стъпало по стъпало – именно този АСЦ ще изпревари всички, които тичешком взимат стъпалата две по две. Именно този стоик ще успее да запази силите си до последното стъпало, до последният момент, когато ще получи лавровият венец на шампиона. Този шампион не бяга бързо, но винаги стига пръв там, за където се е запътил. За разлика от другите знаци – той не мачка като танк, не прелита като стрела, не е зает с подчинение на чувствата и емоциите си, не си губи времето в излишни разговори и контакти, но знае цената на нещата и постига по различен начин целите си така, както другите не могат. Не бързо и лесно – но винаги сигурно и то така, че да бъдат защитени материалните му интереси и авторитета в обществото.

АСЦЕНДЕНТ ВЪВ ВОДОЛЕЙ

Това са ексцентричните и свободолюбиви интелектуалци, които търсят на всяка цена публично признание за идеите си, които често са толкова новаторски, че трудно някой може да ги разбере. Впрочем, този знак и не търси разбиране – по-скоро му е интересен начинът, по който се възприемат и интерпретират идеите му. Когато господар на хороскопа е АСЦ Водолей – очаква се, че целите в живота си, хората ще постигат с прогресивните си нагласи, които великодушно ще предоставят за разработка, но без да забравят себе си да поставят на подходящото място и висок пиедестал. Енергични и лесно вписващи се в различни социални конфигурации, умни и одухотворени, те ще се стремят да бъдат реформаторите, от които зависи всичко. Интелигентен и находчив – АСЦ ВОДОЛЕЙ ще се старае през целият си живот да бъде свободолюбивият доминиращ индивид в обществото.

АСЦЕНДЕНТ В РИБИ

При изгряващ знак Риби, можем да очакваме, че хората родени под него са умни, интелигентни, забавни и артистични, самоотвержени и състрадателни. При господар на хороскопа Риби – човек ще постига целите си с изчакване, ослушване и адаптиране към обстоятелствата. Това не са хората, които ще бързат на всяка цена да постигнат целите си, които ще тъпчат и мачкат, всичко пред себе си и които ще бъдат обсебени от манията на всяка цена да бъдат първи. По-скоро биха постигнали желаното с импонираща на околните настойчивост, поднесена по разумен и доста спокоен начин, с вроденото си умение да проникват далече в бъдещето, да се пренасят в невидими светове, да доставят удоволствие на себе си и околните с беззащитно добродушие, с обезкуражаваща усмивка и сантиментална несигурност. Те не са целеустремените стоици, които с глава ще разбиват стени и от тях можем да очакваме, че по бавен, спокоен, плавен, но настойчив начин, ще постигат целите си и ще преодоляват препятствията, винаги търсейки силната опора от някого, който може да им я даде.
Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел