Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : ЦЕНТЪР - „МИКАЕЛ ЕООД"
Публикувана от mikael на 2010/12/25 20:00:00 (27565 прочита)

20 ГОДИНИ КОНСУЛТАТИВНА ПСИХОЛОГИЯ!

Центърът за астрологично и психологично консултиране - "Астрологичен център по феноменология-Микаел" ЕООД е създаден 2008 г.

Негов предшественик е"Астрологичен център по биоенергийна медиаторика и феноменология -
Sirius", който беше създаден 1997
г.

Центъра е със статут еднолично дружество и негов ръководител е Микаел

Офисите, които са създадени към центъра, са удобство за много хора, които са решили да го посетят и да се възползват от предлаганите услуги.

Тук хората придобиват постоянна готовност за живот ,като продукт на здрава психическа енергия. А това е най-безценният дар от Микаел .

КАК МОГА ДА ВИ БЪДА ПОЛЕЗЕН:

- Диагностика на кармични проблеми

- Кармични астрологични карти

- Изчистване и корекция на астралното и енергийно поле на човека и хармонизиране и балансиране на личността

- Психологическо консултиране

- Моделиране на психологични и депресивни състояния

- Семейно консултиране

- Елиминиране на проблеми в семейството; стабилизиране на брачни взаимоотношения

- Бизнес прогнози, откриване на нов бизнесИзследвайки не само физическото, но и астралното, ефирното тяло на човек, се открива каква е била причината за раждането му и какъв е бил . Всяко раждане на човек на Земята е резултат от миналите му съществувания.Натална астрология- единствената наука изучаваща причините за всички конкретни проблеми в живота на човек, даваща точен астропсихологически образ за човека, достойнствата и недостатъците и т.н.

Астротипология- изучава характерните особености на човек по главни доминиращи признаци, например по принадлежност към слънчев знак.

Астромантика- изучаване и описание анатомическите особености на човешкото тяло и тяхното проявление по зодиак и планетни признаци.

Астроботаника- клон от астрологията, занимаваща се с царството на растенията по зодиак, планетарни признаци. Енергийното използване на растенията в живота на човека.

Астроминералогия- изучава връзката на минералното царство с растителния, животинския свят и с човека. Използването на минералите за магически цели.

Астрогеография- изучава проекциите на зодиакално-планетарните енергии на различните участъци от земното кълбо, влиянието на различните страни, народи, климат и геологически явления.

Бизнес астрология- изучаване на влиянието на планетарните енергии на финансово-икономическите отношения и човешкото общество.

Астропспихология- психосоматичните особености на човешкото обкръжение, неговите емоционални и характерни черти.

Елективна астрология- избор на максимално време за максимален успех във всяка човешка дейност.

Хорарна астрология- дава отговор на зададен въпрос, показва как ще се развие дадено събитие, къде сме загубили някой предмет.

Кармична астрология- изучава позитивните и негативните резултати от минали жизнени въплъщения.

Астрогенотипология или астрология на зачатието- изучава хороскопа на зачатието, прогнозира състоянието на здравето на бъдещото дете, търси оптималните варианти за синтезиране енергията на бащата и майката.

Астромедитация- изучава методите за привеждане аурата на човек в определено състояние с цел най-благоприятно възприемане на космическата енергия. Много емпирически и езотерични знания са били получени именно така.

Тантрическа астрология- раздел, който изучава законите на управление на творческата енергия на човека, а също взаимодействието между различните видове енергии.

Рационална астрология- използва се за селективни цели, за прогнозиране на различни циклични процеси.

Астронатуропатия- използват се методи, с които може да се приведе в хармония съзнанието и аурата с околната космобиологична среда. Често принципите й намират приложение в хомеопатията.

Синастрическа или астрология на партньорството- изучава възможностите за хармонично съществуване и взаимодействие на различни форми на живот и човешките взаимоотношения.

Етническа астрология- различните народи, етноси, раси и национални общности.

Медицинска астрология- силните и слабите енергетични зони в аурата на човека и избор на оптимални методи за лечение и възстановяване на енергийния дисбаланс.

Астроанатомия- различни проекции на космопланетарните въздействия върху човешкото тяло и неговите енергоинформационни центрове/чакрите/.

Ритуална астрология- методики за постигане хармоничен енергоинформационен резонанс чрез народни традиции, обреди, танци и други.

Хуманистична астрология- изучава вътрешните психологически проблеми на човека с цел тяхната дълбока корекция.

Мунданна астрология- изучава космопланетарните цикли влияещи на политическия живот на обществото и държавите.

Астрология на егрегорите- религиозни, национални, семейни, кланове, групови и други егрегори.

Херметическа астрология- разглежда космическите закони и принципи чрез архетиповете на база знанията на кабалата-наука на Вселената и Бога.

Езотерична астрология- изучава законите на космическата еволюция и отражението на земен план.

Семантико-символична астрология- анализира информацията предавана чрез специални символи- египетски, на маите, сабиенска символика.

Прогностична астрология- предсказване на тенденциите за бъдещето чрез различни предсказателни техники като движението на транзити, прогресии, дирекции, лунации, соларен хороскоп и други.

Астро-диетология- избиране на най-подходящ хранителен режим за всеки човек индивидуално с оглед балансиране на здравето, отслабване или напълняване.

Лунна астрология- която изучава влиянието на луната върху растителния, животинския свят и живота на човека и от което много зависим независимо от вярата на всеки един.


ОФИСИ: СОФИЯ , РУСЕ , КАЗАНЛЪК

ФИЛИАЛИ:
ПЛОВДИВ , ВАРНА , БУРГАС , СТАРА ЗАГОРА , ПЛЕВЕН , БЛАГОЕВГРАДЗА ЗАПИСВАНЕ : 0887 498 999


ТУК МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ГРАФИКА ЗА ПРИЕМ

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2196НОВО !!! ЦЕНТЪР МИКАЕЛ РАЗПОЛАГА С МЕДИЦИНСКИ УРЕД БИОПТРОН - ЗДРАВИ ЧРЕЗ СВЕТЛИНА http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2666

НОВО !!! ЦЕНТЪР „МИКАЕЛ ЕООД" РАЗПОЛАГА С БИОСКЕНЕР АПАРАТ ЗА КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2510


Център - „Микаел ЕООД" разполага с уред за детоксикация на организма

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2134

Термомасажор " MIGUN " се използва за профилактика и лечение на много заболявания

http://mikael7.com/modules/news

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел