Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
АСТРОЛОГИЯ : ГРАФИК ЗА ПРИЕМ НА МИКАЕЛ
Публикувана от mikael на 2011/3/4 23:50:00 (48014 прочита)

Центърът за астрологично и психологично консултиране - "Астрологичен център по феноменология-Микаел" ЕООД е създаден 2008 г.Негов предшественик е"Астрологичен център по биоенергийна медиаторика и феноменология - Sirius", който беше създаден 1997 г.

Центъра е със статут еднолично дружество и негов ръководител е МикаелОфисите, които са създадени към центъра, са удобство за много хора, които са решили да го посетят и да се възползват от предлаганите услуги.

Анализирам важни житейски проблеми, като посочвам варианти на решение базирани на перфектни астрологични програми, прогностика на ниво сензорни възможности и доказани постижения в Египетската магика.

Откривам и изчиствам негативна енергия, астрално обсебване родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства срещу свободната воля на човека, чрез древна ритуална методология .

Кодирам желани събития, но единствено и само тогава, когaто те касаят конкретния човек и не засягат други хора и интереси.

Биоенергийна методика за отстраняване на откритите здравословни проблеми чрез тибетски метод "Лекуващи ръце" - енергийното въздействие се извършва под хипноза.

Помагам при здравословни проблеми от физичен и психичен характер, като използвам астрологична диагностика от медицинската астрология.

Изграждам гарантирани астрологични защити, като защитавам астралното, етерното и менталното ниво.

Чувството ми за отговорност ме задължава да прекъсна процеса на помощ, тогава когато един човек не желае това.

Не искам да вкарвам никого в заблуждение - когато проблемът е нерешим от астрологична гледна точка, отказвам да се заема със случая. Никой не е всесилен, аз също.

Важно условие е човекът, който търси помощта ти, да ти повярва и да бъде убеден, че иска тази помощ.

Тогава, когато открия причината, довела до настоящия момент, посочвам варианти за решение строго индивидуални спрямо състоянието на неговата астрална карта.

Имам сензорно усещане за отрицателните хора, вярвам, че има енергийни вампири и се стремя да се дистанцирам от тях, и да се боря успешно с тяхното отрицателно енергийно вмешателство.

Перфектен съветник и бизнес консултант. Цялата дейност е базирана на 20 години опит. Обстойни познания в астрологията, психоанализата, парапсихологията и изградена методология на работа.

УСПЕШНО СЕ ПОВЛИЯВАТ :Депресии, Фобии, Мании, Афектни разстройства, Страхови неврози, Зависимости, Умствена умора, Стрес, Безсъние, Главоболие, Синузит, Костно-ставни заболявания,Плексит, Дископатия, Сърцебиене, Вестибуларен апарат, Хипертония, Диабет, Псориазис, Язва, Безплодие.КАК МОГА ДА ВИ БЪДА ПОЛЕЗЕН:- Диагностика на кармични проблеми и варианти на тяхното решение- Кармични астрологични карти - енергоинформационно моделиране- Изчистване и корекция на астралното и енергийно поле на човека хармонизиране и балансиране на личността- Психологическо консултиране- Моделиране на психологични и депресивни състояния- Семейно консултиране - синастрия- Елиминиране на проблеми в семейството; стабилизиране на брачни взаимоотношения- Бизнес прогнози, откриване на нов бизнес и неговото управление


ГРАФИК ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2019г.01 - 03 ноември - СОФИЯ
04 - 08 ноември - КАЗАНЛЪК
09 - 11 ноември - СОФИЯ
12 ноември - БЛАГОЕВГРАД
13 ноември - САНДАНСКИ
15 - 16 ноември - СОФИЯ
18 ноември - ПЛЕВЕН
19 - 23 ноември - РУСЕ
25 - 26 ноември - СОФИЯ
27 ноември - БУРГАС
28 ноември - ВАРНА
29-30 ноември - СОФИЯ

ГРАФИК ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2019г.


01-03 декември-СОФИЯ
04-08 декември-КАЗАНЛЪК
09-11 декември-СОФИЯ
12 декември-БЛАГОЕВГРАД
13 декември-САНДАНСКИ
15-16 декември-СОФИЯ
18 декември-ПЛЕВЕН
19-23 декември-РУСЕ
27-29 декември-СОФИЯ


ГРАФИК ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2019г.


01-03 януари-СОФИЯ
05-09 януари-КАЗАНЛЪК
10-12 януари-СОФИЯ
13 януари-БЛАГОЕВГРАД
14 януари-САНДАНСКИ
15-16 януари-СОФИЯ
18 януари-ПЛЕВЕН
19-23 януари-РУСЕ
25-26 януари-СОФИЯ
27 януари-БУРГАС
28 януари-ВАРНА
29-30 януари-СОФИЯ
ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ : 0887 498 999

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел