Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Яснотата води до сила
Публикувана от mikael на 2018/11/6 6:00:00 (1283 прочита)

Резултат с изображение за мозъкКак да получим това, което искаме – или почти всичко, защото не можем да променим височината си с десет сантиметра Тайната за постигане на целите и подреждане на живота по начин, по който искаме е по-детски простичък – запишете целите си. Чак е трудно да се повярва, че е толкова лесно.

Записването създава чудо. Когато си помислим нещо то е мисъл в ума и не съществува във физическия свят. Но мисълта е енергия и вселената се състои от енергия. Когато го запишем то започва да съществува във физическия свят. Много интуитивни хора знаят, че мисълта създава реалността.Яснотата води до сила
Вселената ще ви даде това, което искате. Част от играта е да сте наясно какво точно искате. Записването на целите н помага да си изясним какво искаме. Веднъж като сме си изяснили нещата Бог/Вселената/ знае какво да ни даде – често получаваме това, за което молим.Съзнателните и подсъзнателни мисли ни помагат да създадем реалността.Когато двама човека обаче мислят различно – има две сили, които се противопоставят и няма движение напред. Това, което се иска е обединената мисъл на двамата – това придава още по-голяма сила на мисълта. Обикновено богатите хора са щастливо семейство – намерението на съпругата помага за създаване на реалността.Как да постигнем целите сиПомислете за цели, които искате да постигнете – първо за по-лесно постижима за 1 месец, после за такава, която да се реализира до 3 месеца, а накрая и за главната цел в живота – тази за която като стигнете на края на жизнения си път и се обърнете назад искате да видите осъществена.

При записване на целите трябва да сте конкретни – не можете да получите нещо, което не знаете какво е. Пишете в сегашно време – не ще бъда, а съм – утре няма да дойде – то е днес.

Внимателно обмислете думите – ако искате да сте доктор може да се окажете заобиколени от болни и умиращи хора – по-добре е да поискате да имате лек за рака – отваря повече възможности.

Сложете дата, а после и дата на реализиране и завършете с благодарност към Вселената.

Запазете всички цели в някоя кутия и не ги оставяйте да се търкалят наоколо и при промяна на решението да ви саботират.

Започнете да действате – хората, обстоятелствата и възможностите ще ви се представят.Опреснявайте целите си редовно.Ако постигнете някоя – празнувайте – Наздраве. Направете си подарък. И я пазете, за да ви напомня, че този план работи.

Ако не сте я постигнали я изучете. Искате ли я все още? Ако е така напишете нова дата. Но добре я изучете – понякога хората са я постигнали, но не го осъзнават.
Скъсайте старите, от които вече сте се отказали.

Следвайте позицията си, за да определите какво действие да предприемете. Помнете, че дори ако предприемете недобро действие ще научите нещо, което ще ви подготви за бъдещи успехи. Ако това, което искате не се получи, то може би има нещо грешно с плана ви.

Или има съзнателно или подсъзнателно вярване, което ви пречи да го получите. Ако това е така когато имате намерение за някоя цел, место да я постигнете веднага, то интуицията ви ще ви отведе до човек, книга или ситуация, които да ви помогнат да видите какво точно е негативното вярване и да се освободите от него.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел