Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : 7 начина да се превърнете в най-добър приятел
Публикувана от mikael на 2011/5/26 7:00:00 (851 прочита)
Да бъдеш приеман и обичан  от всички и е една от тайните на щастието.В действителност обаче това не става толкова лесно. Сигурно познавате хора, които успяват по някакъв “магически” начин да се харесат на всички, без да са досадни, и да се превърнат бързо в душата на компанията.

Въпросът не е само до характер или поведение. Има няколко съвета, чрез които вие също можете да станете един от тези, които са желани за компания от всички.

1. Отделяйте време на другите. Ако винаги бързате и сте заети с нещо, няма начин да създадете връзка от какъвто и да е вид. Посветеното на другите време е инвестиция в бъдещото приятелство.2.
Правете комплименти. Но не и ласкателства! С друго думи- когато намерите нещо позитивно в човека срещу вас, кажете му го. На практика не е толкова лесно, защото хората са склонни да задържат в себе си възхищението, предизвикано от други.3.
Мислете позитивно за самите себе си. Приемете ли, че сте стойностен човек, близките ви много по-бързо ще започнат да мислят за вас по същия начин.4.
Развийте чувството си за хумор. То не е вродено. Основното е не да правите хапливи забележки, а да се научите да се шегувате със самите себе си и със собствените си грешки.5.
Научете се да искате помощ. Понякога е много по-лесно да помогнеш, отколкото да признаеш, че не се справяш сам, но когато искате помощ от някого, му позволявате той да се покаже като щедър и отзивчив човек, което ще се отрази добре на самочувствието му и ще го зарадва.6.
Научете се да изслушвате. Когато се научите да съпреживявате разказите на другите, ще се превърнете бързо в един от най-търсените за компания хора. Естествено, непременно трябва да сте дискретни за нещата, които хората ви споделят.7.
Не съдете чуждите постъпки. Приемете ли, че е човешко да се греши, ще ви е много по-лесно да общувате с другите и да ги подкрепяте в трудните моменти.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел