Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
РЕЙКИ : Рейки спомага за освобождавание от отрицателни мисли и чувства
Публикувана от mikael на 2018/11/5 6:00:00 (3656 прочита)


Резултат с изображение за РЕЙКИ

РЕЙКИ е древна система за естествено изцеление на духа и тялото при която целителят - посредник използва космическата енергия Рейки, която се влива и преминава през канала открити при настройките до ръцете на целителя и се предава..Лечение чрез полагане на ръце е било известно и прилагано преди хиляди години от редица древни народи - китайци, индуси, тибетци, египтяни, евреи и други. Рейки е много древно целително изкуство


- Рейки увеличава потенциала на жизнената енергия и интензивността на аурата - дава енергия на всички органи и системи в организма, което ги привежда в естественото им енергийно и функционално състояние на Здраве.


- Рейки активизира очистителните процеси в организма и стремежът му да изхвърли всичко ненужно: токсини, чужди тела и енергии, вредни вълни от различен пройзход и др.


- Рейки създава баланс на енергиите в Чакрите и Аурата, което е особено важно както за физическото и душевното здраве така и за благополучието. Увеличаването на енергийния потенциал и баланс в чакрите и аурата спомага за освобождаването от стрес и кодировки /подсъзнателни записи или енергийни структури в аурата/.


- Рейки спомага за освобождаване от отрицателни емоций, мисли и чувства, който са един от главните причини за блокиране и разбалансиране на енергиите. Помага да се справим с вредни навици и привички.


- Рейки помага по-леко да се преодоляват всякакви кризисни ситуации. Създава Хармония и Любов в междуличносните отношения в семейството, в работния колектив и др. Увеличава съзидателността и нивото на съзнателно възприятие.


- Рейки е напълно безопасно, както за приемащия Рейки така и за целителя /през него преминава огромен поток от енергия и когато и колкото му е необходимо остава в него/. Това е най-бързото и лесно за усвояване учение. Рейки няма никаква религиозна насоченост и не противоречи на никое религиозно вярване. Не изисква никакви режими, диети, упражнения, ритуали, отказване от любими неща и др.


- Рейки е предимно ЦЕЛИТЕЛНО изкуство, под целителсво и изцеление би следвало да се разбира привеждане на всичките елементи на физическото и фините тела в цялост - хармония, баланс - в естественото им заложено от природата /Бога/ състояние. Рейки не отрича и не е в конфликт с многобройните лечебни методи и с официалната медицина.


- С Рейки може да се помага - въздейства от разстояние /дистонционно/ на хора, животни, растения; на определени ситуация или събитие; на определен проблем, както сегашен така и в миналото; на миналото ни и на бъдещето ни.


Степени в Рейки и обучение.


ПЪРВА СТЕПЕН -
получава се постоянно открит канал на космическата енергия Рейки и възможност да се въздейства контактно върху себе си и върху друг човек, както и върху животни и растения. Обучението се осъществява на 2-3 дневен семинар /курс/, където се изучава необходимото: изясняване какво е Рейки, за какво може да се използва и как; историята на Рейки; позициите на ръцете върху себе си, върху друг човек / 12-15 основни положения, който обхващат всички важни области от тялото/, върху животни и растения и др.; принципите на Рейки; практика и въпроси и др. Рейки мастерът прави 4-те НАСТРОЙКИ разпределени според дните.


ВТОРА СТЕПЕН -
увеличава се силата на енергията неколкократно и се получава възможността за дистанционна работа и работа с Рейки символите. Обучението е обикновено на 1-2 дневни семинари. Основното и тук е НАСТРОЙКАТА /инициация, посвещение/ и научаването на Рейки СИМВОЛИТЕ и всичко необходимо за тях. Рейки символите за II-ра степен са 3: I - за усилване потока на Рейки ; II - за ментална работа и III - за преодоляване на пространството и времето - минало, настояще и бъдеще. Може да се получи след определен от Рейки мастера минимален срок след придобиване на І-ва степен - за различни школи варира от 21 дни до 1 година .


ТРЕТА СТЕПЕН -
Мастерска степен - увеличава енергийния потенциал значително и дава възможност на притежаващия я да провежда обучение и настройки. От 3 до 5 години след придобиване на ІІ степен и покана от Рейки Мастер.


Рейки Мастер Микаел прилага биоенергийна методика за отстраняване на откритите здравословни проблеми чрез тибетски метод "Лекуващи ръце" - енергийното въздействие се извършва под хипноза.


Помагам при здравословни проблеми от физичен и психичен характер, като използвам астрологична диагностика от медицинската астрология.

Успешно се повлияват:


Депресии, Фобии, Мании, Афектни разстройства, Страхови неврози, Зависимости, Умствена умора, Стрес, Безсъние, Главоболие, Синузит, Костно-ставни заболявания,Плексит, Дископатия, Сърцебиене, Вестибуларен апарат, Хипертония, Диабет, Псориазис, Язва, Безплодие.


Посетете-
http://mikael7.com/modules/content/index.php?id=7


Повече информация за видове чакри и тяхната функция в организма-
http://mikael7.com/modules/xforum/viewtopic.php?topic_id=86&forum=3


За контакти- 0887 498 999


Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел