Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Интервю на Микаел дадено на 21.12.2011 г. за “Седмичен труд “
Публикувана от mikael на 2011/12/22 22:20:00 (4531 прочита)ВОСЪКЪТ НОСИ БОГАТА ИНФОРМАЦИЯ, НО ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ЗНАЕ КАК ДА Я РАЗЧЕТЕ Леенето на восък премахва негативната енергия.Само хора с високо биополе могат да извършват древния ритуал.
Негативната енергия има много превъплащения и редица симптоми

 

 

 


Едни от най-често срещаните са : провал на планувани неща, чувство за дискомфорт на работното място, напрежение у дома, здравословна дисхармония, силно главоболие, безсъние и натрапчиви кошмари.


Всичко това говори за натрупване на негативна енергия или е налице насочено зловредно въздействие от рода на психоатаките. Колкото по-бързо локализирате симптомите и потърсите помощ, последствията няма да имат непоправим характер.

 

 

 


Един от начините за изчистване от негативното влияние е леенето на восък

 

 

 


Микаел е Астролог, Парапсихолог , Биоенерготерапевт , който използва този древен ритуал, датиращ от преди 5 000 години. Още древните шумери, египтяни и траки са го използвали , като алтернативен метод на лечение. Отнема и сваля негативната енергийна маса от организма на дадения човек.


Восъкът е субстанция, която има уникалната способност когото е разтопен и бъде излят да изсмуква, акумулира и извлича негативните енергийни форми от перманентното поле на човека. Той се разтопява най-лесно и има способността да запечатва негативната информация .


Восъкът се стопява в меден съд и докато е още горещ се излива бавно в друг съд със студена вода. При допира си с водата, той добива различни форми, който се тълкуват. Отливката е своеобразна „картина” за състоянието на енергетиката на човека и показва дали има наличие на чуждо вмешателство ,както и състоянието на биополето.


Възможно е да се направи отливка на човек който няма негатив ,но по восъка може да бъде видяно дали има енергиен пробив. Восъкът образува формата на емоционалните и психологическите състояние на дадения човек към момента на неговото отливане. По тази форма се вижда пернаментно поле, както и аурата му. Тя е различна за различните хора и може да варира от 30см. до 1 м., в зависимост от биоенергийната честота и от начина на живот.

 

 

 

Когато мислите ни са позитивни и сме оптимистично настроени, тогава аурата ни е по-добра

 

 

 


Ако събуждайки се сутрин сме в лошо настроение, чувстваме се потиснати, гневни, напрегнати и не виждаме изход. Това е знак, че негативната енергия в тялото ни е с прекалено високи стойности.Тя създава блокаж на психиката ,който рефлектира върху физиологичното ни състояние.Всяка восъчна отливка е уникална сама по себе си и търпи своята еволюция. За период от 6 месеца тя се променя. Според формата на отливката може да разберем дали енергийната система има пробив. Идеалната отливка е гладка, без дупки и пукнатини. Тя е цялостна и говори, че няма негативни структури. Най-страшно е когато отливката е с огромни пробиви те са като паяжина и има огромни кратери. Не е гаранция, че ако сега отливката е гладка, след период от два месеца не би могла да стане с пробиви.

 

 

 


Рядко правим анализ на душевния си олтар

 

 

 


Хората имат уникалната способност да търсят и да откриват причината за техните несгоди в нещо граничещо с мистиката и фантазията, без да се обръщат към себе си.

 

 


Задайте си въпросите:

 


Дали аз не греша някъде?Дали моето перманентно сътояние не е причина за това, което ми се случва?Дали моето поле не вреди на хората около мен ?Не търсете причините във външни фактори и необвинявайте незаслужено хора ,които може и да не са виновни.

 

 


Вземете живота си във вашите ръце и го направлявайте

 

 


Потърсете причините за проблема.Анализирайте обстоятелствата .Забравете миналото и насочете своята енергия в утрешния ден .
Градете своя живот и бъдеще на здрави основи ,като изкорените всички онези негативи обременили и обесмислили вашете минало .

 

 

 


Восъкът може да се използва за прогностично виждане, защото той запечатва пернаментното сътояние и настоящия момент на дадения човек. Той изсмуква негативната енергия, локализира я и я премахва. Той може да разваля магия. Но може да покаже и дали негативните неща у нас не са резултат от автомагия – и дали можем да премоделираме своето съзнание. Внушаваме ли си ,че нещо ни е направено така че да не ни върви.

 

 

 

 


Важно е ние самите по какъв начин гледаме на нещата, които ни се случват

 

 

 


Често ме питат: „Как да вярвам в хубавото като ми се случват само лоши неща?” Самият страх в съзнанието на всеки човек работи на принципа на сонар - каквото е повикало такова се е обадили. Не можем да мислим само лоши неща и да очакваме да ни се случат хубави. Когато си изградим позитивна емоционална система не привличаме негативни мисли и съзнанието ни работи на тези честоти ние рядко бихме могли да бъдем поразени от магия.

 

 

 


Восъкт се лее от древни времена и е магическо умение на маговете

 

 

 


Всеки , който лее восък трябва да има високо енергийно поле. Ако не бъде правилно акумулирано и моделирано във восъка перманентното поле може да остане в самия леещ . Ако не се използват правилните кодове при отливането може да се получи обратен ефект. Всеки, който лее восък работи с определи астрални кодове. За да бъде акумулирана и насочена негативната ни енергия, тя трябва първо да бъде активирана от леещият. Това може да стане с помощта на силното му енергийно поле. В противен случай се получават поражения върху енергийната система на човека. При самия ритуал на отливането аз обирам и трансформирам структурите на полето. Човек трябва да бъде спокоен да няма никакво напрежение в него.

 

 

 


Восъкът може да се моделира – програмира

 

 

 


След обирането на негативната енергия на чисто психологическо и енергийно ниво може да бъде моделирано неговото съзнание. Да му се подаде правилна информация чрез енергиен модул и той чрез неговата воля би могъл да промени настоящето си.

 

 

 


Леенето на восък е ритуално тайнство

 

 

 


Непрофесионалното леене на восък може и да причини и да не причини нищо. Зависи кой отлива восъкът. Енергията на отливащия може да е много опасна. Може да предизвика отваряне на чакрите и ако отливащия не знае какво точно прави ,може да навреди на дадения човек. Не може да се лее от непрофесионалист ,който не е наясно с потоците и циклите на структурната енергоинформационна маса.Възможно е дадения човек след самата отливка да има различни реакции . Може да се чувства главоболие и гадене.

 

 

 

 


Любопитно

 

 

 


При ритуалът восъколеене се използва чист пчелен восък. Той представлява сложна смес от над 300 различни вещества.

 


За отделянето на 1 кг. восък, пчелите изразходват 3,6 кг мед. Той има голяма устойчивост спрямо условията на външната среда и може да запази качествата си без изменение хиляди години.

 


За предпочитане е восъколеенето да се извърши в светлата част на деня, защото организмът и енергетиката реагират по-активно.

 


Този метод е незаменим при уплах, уроки, стрес, нервност и писхически разстройства. Восъкът има способността да събира в себе си нехармоничните енергии, както чужди, така и вашите собствени.

 


Восъколоененето може да се извършва и по снимка.

 


Всеки лечител, който практикува леене на восък използва ментална защита за предпазване от изтичане на енергията от лекувания човек.

 

Всяко цвете или лист се състои от енергия с определена вибрационна честота. Две цветчета с абсолютно еднаква вибрационна честота не съществуват. Това многообразие от енергии създава уникалните свойства на пчелния мед.

 


ЦЕНТЪР „МИКАЕЛ ЕООД" - тук хората придобиват постоянна готовност за живот ,като продукт на здрава психическа енергия. А това е най-безценният дар от Микаел . 

За консултация: 0887 498 999

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел