Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Лунните възли чертаят съдбата
Публикувана от mikael на 2016/11/29 6:00:00 (968 прочита)Житейската мисия на родените със Северен възел в Овен и с Южен във Везни е осъзнаването на личната свобода


Северният и Южният лунен възел не са планети, те са пресечните точки между орбитите на Земята и Луната в мига на нашето раждане. Именно тези точки показват каква е житейската ни мисия и отговарят на въпроса "Защо съм тук?", тъй като са свързани с кармата.

Какво означава Северен възел в Овен и Южен възел във Везни? Позицията важи за хората, родени в периодите: 8.11.1911 г.- 26.05.1913 г.; 19.06.1930 г. - 06.01.1932 г.; 29.01.1949 г. - 17.08.1950 г.; 11.09.1967 г. - 03.04.1969 г.; 21.04.1986 г. - 08.11.1987 г.

През предишните си съществувания родените с тази позиция не са имали възможност да докажат своята личност. Те са били отражение на другите и са се представяли така, както на околните би се харесало. Предишните им животи били толкова "изживени" от другите, че на тях не им оставало нужното време да се погрижат за самите себе си.

Общността ги е поддържала, взимала решенията вместо тях и така ги избавяла от възможността сами да подреждат живота си.


Така те натрупали огромни социални познания, но били неспособни да ги приложат спрямо себе си.

В този живот ще трябва да се научат да преодоляват прекомерната си чувствителност. Настоящата им програма за развитие изисква от тях да станат самите себе си, да съществуват чрез самите себе си и да осъзнаят своята свобода! Те ще се научат сами да взимат собствените си решения, без да се крият зад семейната или професионалната си общност. В миналото са жертвали личните си вкусове и амбиции в името на другите. Този път най-сетне ще им бъде дадена възможност да се реализират, независимо дали това ще се хареса на семействата им.

През първата част от живота си все още ще проявяват чувствителност към евентуалните кавги със семейството, но тези битки ще ги направят самостоятелни и устойчиви. По този начин с течение на времето представителите на тази позиция ще се научат да контролират съдбата си.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел