Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : ЧЕТИРИТЕ СТЪЛБА НА СЪДБАТА
Публикувана от mikael на 2018/4/15 6:00:00 (1807 прочита)

Резултат с изображение за съдба


От векове Китайците се интересуват не само от Фенг Шуй, но и от мистерията на метафизиката. Рождената дата, чрез Четирите стълба, позволява да се разгадае неизвестното в живота чрез тълкуването на съдбовния код.


Не е много лесно да се извлече информация, тъй като е възможно да се появят недоразумения и известни преувеличения в оценката за бъдещето. Врачките, които можете да срещнете на улицата, не са най-добрият избор, тъй като те нямат добра теоретическа подготовка. Ако търсите по-задълбочен анализ, а не кратка прогноза, трябва да се потърси съвет от гадател, способен да направи изводи и умозаключения въз основата на теорията за петте елемента - дърво, огън, земя, метал и вода. Целта на познанието за бъдещето е по-лесното разбиране на действията, които трябва да се предприемат. Подготовката за бъдещето, за това, което ни предстои да изживеем, изисква задълбочен анализ.

В основата на теорията за „четирите стълба" или „осемте характера" (Ba Zi) стои идеята, че

времето и пространството не се променят.

Но годишният хороскоп направен на базата данни от рождената дата и съдбата ни носят различни енергии. Небесната енергия и земната енергия имат голямо влияние, но това влияние не е фатално и ние не зависим само от него, защото човешката енергия ни позволява да контролираме сами нашите действия. Мисленето е най-мощното средство, с което човек разполага и именно то ни води до разумни решения. Чрез действията, които предприемаме, ние можем да изразим собствения си потенциал и заедно с възходите и паденията по пътя на живота, те определят човешкия късмет.

Китайският хороскоп, наречен „четирите стълба на съдбата" обединява осем характера от 10 000 годишния календар, който изразява петте основни елемента.

Ин и Ян аспектите и елементарното въздействие са уникален код на съдбата,

който е „отпечатан" за съответния човек още в момента на неговото раждане. Дешифрирането на тези кодове и характери от добре обучен гадател се нарича изкуството на Ba Zi. Анализът на тези уникални аспекти могат да разкрият характера на личността и вида на моделите, които могат да повлияят на бъдещия ни живот. Този анализ ни помага да разберем нашите предимства и слабости и как да се справим с несигурността. Помага ни да вземем верни решения въз основа на прогнози за настоящия и бъдещ цикъл на късмета. Разбирането на този цикъл и на пътя в живота може да ни доведе до необходимите промени. Ако сме показали максимален потенциал, това показва, че животът ни се разгръща неимоверно, поради което трябва да поддържаме баланса. Късметът ни може да не се промени напълно, но чрез нашите действия ние можем да повишим шансовете и възможностите, които стаят пред нас в бъдеще. Освен това добрата съдба може да претърпи циклични промени. Хората на запад смятат, че съдбата им е в техните собствени ръце и те сами определят бъдещето си. Китайската концепция за съдбата и късмета са различни.

че съдбата включва всичко, дори и невидимото.

Вярно е, че моментът на раждането определя доминиращата енергия, която съпътства живота ни. Освен това съдбата ни може да бъде разкрита чрез тълкуване на силните и слабите страни на елементите и начинът, по който те взаимодействат помежду си. Тази невидима сила, която доминира в живота, е важна както за личните, така и за бизнес отношенията ни.

Несъмнено нашите успехи, репутацията , богатството, интелекта и способностите се управляват от съдбата. От древните мъдреци знаем, че съществува

космическо триединство, което обединява Небесното желание, Земния късмет и Човешката дейност.

Някой може да попита: Успехът ни в живота не зависи ли само от нашето поведение и действия? Ако се провалим в бизнеса, кариерата, брака, това не е ли наша грешка и липса на отговорност?, Някои от вас сигурно имат различно мнение за съдбата. В модерната западна култура се смята, че факторите за развитието на едно дете са наследствеността, средата, образованието и усилената работа и не се отдава никакво значение на съдбата. Според китайските възгледи за живота, жизненият път на даден човек се определя от момента на раждането от някаква по-висша сила и независимо от нашето желание. Те смятат, че късметът е предсказуем и, ако знаем какво ни очаква през определен период в бъдеще, можем да го използваме като предимство.

Разбира се без човешкия фактор - действия и вземане на решения -промените не могат да станат. Ако ние направим някои корекции с цел да подобрим живота си, получаваме резултат и известни ползи. Но, ако продължим монотонно да изпълняваме нещата по един и същи начин, без развитие, не можем да очакваме промени, а само ще измамим самите нас. Ние можем да вземем правилни решения и да променим живота си едва когато знаем какво ни предстои в бъдеще.
chudesa.net

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел