Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
АСТРОЛОГИЯ : Хороскоп на миналия живот
Публикувана от mikael на 2018/6/13 6:00:00 (2107 прочита)

Резултат с изображение за хороскоп
Съществуват много способи да се определи какъв е бил човек в миналите си пререждания: чрез хипноза, психоанализа, медитация, изпадане в транс. Най-безопасният от тях, без да се травмиpa съзнанието, е астрологията.


Астролозите са уверени, че по звездите могат да се прочетат събития, случвали се в предишните ни животи, както и целта, която трябва да постигнем в настоящия си живот. Изследвайки не само физическото, но и астралното, ефирното тяло на човек, те могат да ни разкажат каква е била причината зараждането му, какъв е бил и къде е живял в другия свят. Те вярват в реинкарнацията и приемат, че всяко раждане на човек на Земята е резултат от миналите му съществувания. Според тях, да си спомнят за миналите си въплъщения могат всички хора, но някои по-добре, а други по-зле.

ТЕЖКА КАРМА Ракът, Девата, Скорпиона и Рибите най-добре помнят предишните си превъплъщения, защото кармата им е най-обременена от грехове в миналите животи.

РИБИ (19февруари -20 март) - последният знак от зодиакалния кръг. По правило те съзнават, че са родени, за да изкупят неправилните си постъпки извършени в предишния живот. Затова са им присъщи такива качества като саможертва, стремеж към тежък и сложен живот изпълнен с проблеми. Най-важното за тях е да не бягат от страданията, които сами са си избрали и едва тогава ще могат да придобият духовна свобода.

ДЕВА (23 август - 22 септември) - последният знак от първата половина на зодиакалния кръг. Те изкупват, физическа карма, затова се стремят да контролират тялото си, да се грижат за здравето си, да се увличат от всевъзможни диети, да се интересуват от спорт и медицина.

СКОРПИОН (23 октомври -21 ноември)- постоянно се разкъсват между дребните човешки слабости и стремежа към висока духовност. Везните колебания между двата свята пораждат безкрайните им тревоги и неудовлетвореност. Като правило в миналите си въплъщения те са изживявали много страсти и загуби. В този живот са длъжни да тръгнат по пътя на изкуплението и да се откажат от предишните си лоши навици.

РАК (22 юни - 22 юли) - обикновено помнят предишното си въплъщение. Нещо повече, в спомените си те постоянно се връщат към него. Често са обхванати от маниакално чувство и отделят малко внимание на сегашния си живот. Те са като не излюпил се зародиш: не могат да пробият черупката и да започнат сегашния си живот.

ЛЕКА КАРМА
Останалите знаци се приспособяват по-бързо към настоящето съществуване и лесно се освобождават от кармата на миналите въплъщения.

ОВНИТЕ (21 март - 19 април), ЛЪВОВЕТЕ (23 юли - 22 август) и СТРЕЛЦИТЕ (22 ноември - 21 декември) следва да опазват близките си.

БЛИЗНАЦИТЕ (21 май - 21 юни), ВЕЗНИТЕ (21 септември - 22 октомври) и ВОДОЛЕЯ (20 януари - 18 февруари) трябва да престанат да бягат от реалностите.

Съветваме ТЕЛЦИТЕ (20 април - 20 май)'И КОЗИРОЗИТЕ (22 декември -19 януари) да бъдат умерени работохолици и да не забравят за духовните ценности.

източник chudesa.net

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел