Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Тибетски лечебни мантри
Публикувана от mikael на 2019/5/10 6:00:00 (3187 прочита)Това са магически заклинания, звукови вибрации, предизвикващи в човек състояние на доброта и покой. Те съединяват човека с Космоса, чрез Сахасрара (чакрата на главата), освобождават от болести и злини.

Мантрите са магия чрез слово. Със звук може да се лекува, както и с думи. Пейте за да сте здрави, вибрациите на гласа са много важни за доброто самочувствие и помагат за укрепване на здравето.

Произнасянето на някои гласни заставя жлезите да се изчистват от натрупаните токсини. За съжаление в наше време хората не пеят. Ако им се случи, къде все пак го правят? Разбира се, в банята. Обикновено само включваме радиото или телевизора и слушаме.Мантрите са базирани на определени комбинации от гласни, коите се изричат като песен, по особен начин за да предизвикат вибрации в целия организъм- в нервната система, жлезите с вътрешна секреция, в мозъка. Това "изпяване" на гласни се прави леко и спокойно, само с пълната енергия на дълбоко дишане. Опитайте и съвсем скоро ще се почувствате изпълнени с нова и неочаквана енергия.

И така, опитайте да издадете силен и пронизителен звук ИИ, разтягайки устни, като при усмивка, правете това не във вид на пеене, а по-скоро като вик надалече. Звукът трябва да бъде равномерен по височина в началото, средата и края.Не трябва да се почва мощно, а да се завършва слабо, спрете преди да ви е свършил въздуха, преди края на звука да имате още запас от дъх. Отдъхнете и повторете 3-4 пъти. В началото-не повече. Постепенно ще забележите въздействието върху главата си- ще възникнат много приятни усещания. Това помага да се изчисти мозъка, очите, носът, ушите и се създава впечатлението за спокойствие.

Има звуци, които в различни съчетания, предизвикват вибрации в различни органи: И-И-И предизвиква вибрации в главата, ООО- в средната част на гърдите, ЗЗЗ в жлезите, мозъка, СуСуСу- в долната част на белите дробове, ААА в главата, УУУ- в глътката, гръкляна, МММ- в белите дробове.

Със следващата мантра трябва в началото да се укрепи сърцето с краткото МММПОММ и по-продължителното ОМ-МАНИ-ПАДМЕ-ХУМ (на един дъх).Забележка: ОЛКО е класическа мантра, чувства се веднага.

Още едно упражнение: поемете дух и задръжте. При това мислено се концентрирайте върху гласния звук, представете си го зрително, след това издишайте, изпявайки гласния звук и мислейки за него. Направете го с това съчетание ПООООО-ХООООО, подчертавайки преходното Х. За начало не се препоръчва да се използват повече от 3-4 гласни подред.След като свикнете, може да увеличавате количеството на гласните и времето. Най-добре е да добавяте по един звук всеки път. Ако ви е неудобно да правите това в стаята, практикувайте във ваната, в гората, в парка. Това пречиства главата след сън.

Източните лечители смятат, че ако се позволи на природата да работи безпрепятствено, нашето тяло ще бъде чисто и ще работи безотказно. Ако накарате един орган да трепти и вибрира хармонично, високо произнасяйки звуци, като при това дишаме дълбоко, можем да се избавим от много болести.Лечебен сеансИзключете се от външни дразнители. Във вас има мир, доброта, покой. Около вас – също. ОМ МАНИ ПАД-МЕ ХУМ, ОМ МАНИ ПАДМЕ ХУМ, ОМ МАНИ ПАД-МЕ ХУМ. В Главата ви няма мисли.

Отпускате краката си, те са напълно отпуснати. Отпускате таза, пояса, корема, гърба, гърдите. Вашето тяло е напълно отпуснато. Разхлабвате мускулите на лицето и шията. Вашето лице е осветено от усмивка, вашите очи се затварят, те са спокойни и млади, отпускате очните дъна, възстановява се зрителния поток. Зъбите са полуотворени.Представете си, че във вас влиза жълт целебен слънчев лъч. Жълтият цвят е целебен, както и слънцето и има терапевтичен ефект върху организма ви. Жълтият цвят запълва кората на главния мозък и..болките в главата изчезват. Жълтият цвят слиза по-надолу, към лицето, изчезват натрупванията в гърлото, ларинкса, ангината. Жълтият лъч слиза към щитовидната жлеза, успокоява я.

Почувствайте сърцето си, работи ритмично, точно, спокойно. Изчезват неврозата, исхемия, болките в сърцето. Жълтият лъч запълва корема. Той се повдига нагоре, нагоре, намалява и вие отслабвате. Лъчът слиза по-надолу, около пъпа. Изчиства шлаките в черния дроб, колити, ентероколити. Лъчът е още надолу, запълва простатата. Тя вече е с нормални размери. По-надолу лъчът лекува вените и кръвта от тях се вдига все по-нагоре.Сега вие сте приемник, всички болести отиват към земята. Вие сте под душа, който отмива всички болести и неприятности и те изчезват от вас.Сега на Едно-помръднете с пръстите на краката; на две мръднете пръстите на ръцете, на три отворете очи. Заедно със светлината във вас се влива енергия, болестите си отиват, а Вие сте бодри и енергични.Ако правите това упражнение поне веднъж седмично, повярвайте, ефектът ще ви изненада.

Опитайте....

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел