Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : За какво говори вашата аура
Публикувана от mikael на 2018/6/8 6:00:00 (2117 прочита)

Резултат с изображение за aura
Аурата излъчва енергия, съдържаща информация за личността на човека, за начина му на живот, за мислите и чувствата. С учудваща точност аурата отразява нашето умствено, физическо и духовно здраве. Според специалисти изучаващи индивидуалните характеристики на човешката аура - нейната форма, големина, плътност, цветова палитра - зависят от степента на развитие на конкретния човек.


Форма на аурата
Представлява овал, който равномерно обвива човешкото тяло. Формата на аурата е хармонична, когато човек е психологически устойчив, а също така е изпълнен със сила и енергия. Колкото по-голяма е вътрешната нестабилност, толкова в по-голяма степен формата на аурата е асиметрична.

Големина на аурата
Под големина се разбира излъчването, от човешкото тяло на разстояние от няколко сантиметра до няколко метра. Ако човек е развит духовно и има силен енергиен потенциал, неговата аура е голяма. Слабият вътрешно човек има слабо излъчване.

Плътност на аурата
Говори за силата на личността. Когато човек има ясна цел и хармонично поведение, аурата му е силна и плътна. Човек в депресия и енергиен спад има аура с ниска плътност.

Цветова палитра на аурата
Аурата на различни хора може да преминава в най-фантастични цветови съчетания. В повечето случаи тя има многоцветна субстанция. Всякакви противоречиви мисли и чувства, всеки миг от човешкия живот създават в цветовата палитра на аурата му всевъзможни, понякога най-неочаквани оттенъци. Но винаги един от многото цветове е доминиращ, а останалите присъстват в по-малка и размита интерпретация.

Кой е вашия цвят?
Цветовете на аурата могат да бъдат както кристално чисти, така и замъглени. Мътност на цвета може да означава вътрешна дисхармония или липса на духовна чистота. Чистият и прозрачен цвят подчертават силата на душата, вътрешната и хармония и стремеж към развитие. При спокойно хармонично състояние човек винаги се връща към водещия си базов цвят. Това е неговият основен фон на аурата, който е свързан с индивидуалното му възприемане на света и посочва житейското му предназначение.

Как да определим основния фон на аурата си?
Един от подходите за това е нумерологическия метод. При него се събират числата от деня, месеца и годината на раждането. Например, ако човек е роден на 25 март 1975 година, основният цвят на аурата му може да се разбере по схемата: 25.03.1975 = 2+5+0+3+1+9+7+5 = 32. Полученото число се намалява до еднозначно чрез събиране: 3+2 = 5. На числото 5 съответства светлосиният цвят. Така откриваме, че основният фон на аурата за дадения човек е светлосиния. От правилото има две изключения. В резултат на събиране могат да се получат числата 11 и 22. Те са известни като „доминиращи" и не трябва да се намаляват.

За какво говори цвета на аурата ви
Числото 1 съответства на червения цвят
Червеното свидетелства за чувственост и любов към живота. Носителите на червен фон на аурата са хора на честта, целеустремени, разкрепостени и оптимистични.

Съвет. Изберете си достойна цел, постигането на която ще ви вдъхнови и донесе гордост.

Числото 2 съответства на оранжевия цвят
Оранжевото говори за емоции и здраве. С оранжев фон на аурата хората са контактни, добри и отзивчиви към нуждите на хората.

Съвет. Намерете си занимание, което ще ви даде усещане за изпълнена благородна задача.

Числото 3 съответства на жълтия цвят
Жълтото говори за творчество и интелект. Носителите на жълтия фон на аурата се самоутвърждават чрез съзидателна дейност. Тяхното присъствие огрява и очарова околните.

Съвет. Определете кръга на интересите си. Изберете работа по сърце, постарайте се да постигнете съвършенство в тази област.

Числото 4 съответства на зеления цвят
Зеленото е великият цвят на природата. Хората, които го излъчват не само лесно се адаптират към обстоятелствата, но са и състрадателни, отзивчиви, харесват приятелските отношения.

Съвет. Поставете си нови задачи, а в процеса на тяхната реализация се самоусъвършенствайте.

Числото 5 съответства на светлосиния цвят
Този цвят говори за талант в преподаването, за любов към пътешествия и стремеж към търсенето на истината. Светло синьото показва творчески способности, богато въображение и светъл ум. Носителите му се чувстват вечно млади и способни на всякакви дела.

Съвет. Съсредоточете се върху едно нещо и не започвайте нищо ново преди да завършите предишното.

Числото 6 съответства на синия цвят
Синьото е свидетелство на благородство и хуманизъм. По правило носителите му са уверени хора, отговорни и грижливи към околните. Хората инстинктивно чувстват това и се стремят към тях.

Съвет. Не забравяйте за почивката, научете се да се отпускате и помнете, че не е нужно да поемата отговорността за всичко случващо се.


Числото 7 съответства на виолетовия цвят
Това е цветът на духовността, интуицията и ясновидството. Носителите на виолетовия фон на аурата имат изострена чувствителност и интуитивен дар. Помагайки на хората, те проявяват сдържаност и такт. Не обичат да търсят помощ от някого, разчитат на собствени сили.

Съвет. Учете се да не се затваряте в себе си. Старайте се да изразявате на глас емоционалните си изживявания.

Числото 8 съответства на розовия цвят
Цветът свидетелства за материализъм, целеустременост и трудолюбие. Хората с този фон на аурата са нежни и грижовни. Тези качества обаче, не им пречат да отстояват собственото си мнение и твърдо да поддържат гледната си точка. Винаги намират време да се погрижат за близките.

Съвет. Освен грижата за околните не забравяйте себе си и своите интереси.

Числото 9 съответства на бронзовия цвят
Този цвят говори за хуманизъм и саможертва. Носителите му са нежни, грижливи и в същото време решителни. Те с желание помагат без да се натрапват. Повечето от тях имат позитивно мислене.

Съвет. Отделяйте повече внимание за собствени копнежи и нужди.

Числото 11 съответства на сребърния цвят
Сребърното говори за интуиция, идеализъм и мечтателност. Това са духовни личности, надарени с творческо въображение и голяма интуиция. Те са благородни, честни и доверчиви. Избирайки приятели се доверяват на собствената си интуиция и се стремят да видят в хората само положителните черти.

Съвет. Научете се да почивате и отпускате за да предотвратите нервни претоварвания.

Числото 22 съответства на златния цвят
Свидетелство за безграничен потенциал. Този цвят говори за наличието на големи способности и отговорност. Тези хора са съпътствани от успех. Те имат високи идеали, а когато ги реализират са щастливи. Родени лидери, с енергетика предаваща се на околните.

Съвет. Намерете време за уединение и възстановяване на собствените сили.

Независимо, кой е основния фон на човешката аура, най-важното е тя да излъчва светлина, тоест бъде светоносна. Това качество пряко зависи от душевното състояние на човек, от вътрешната му настройка и нивото на духовното му развитие. Аурата показва какво представляваме. Житейският ни път я прави по-богата, по-жива и благородна. С годините я избистряме и я даряваме с все по-високи качества.
chudesa.net

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел