Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
АСТРОЛОГИЯ : МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА МАРТ 2013 ГОДИНА
Публикувана от mikael на 2012/12/7 0:50:00 (7707 прочита)

Овен
През този месец работата ще се трупа, Овни, до голяма степен защото влагате прекалено много енергия в решаване на проблеми и проверявате работата от преди. Въпреки това, около вас ще има много възможности за увеличаване на дохода. Може би е най-добре да оставите идеите си в стадий на развитие. По-вероятно е да постигнете успех, ако изчакате да започнете нови проекти по-късно, тъй като всички подробности не са ясни все още. Периода 12-14 Март може да доведе до откриване на изгубен ресурс или повторна поява на някой от миналото ви. 22 март ще ви донесе чувство на емоционално съживяване.
Телец
Месец Март може да донесе в личен план чудесни възможности за вас, Телци. Ще бъдете популярни, повече от обикновено, особено сред приятели. Периода 12-14 Март може да донесе успешни социални събития, възможности за пътуване, както и специални известия. Вие ще мислите в дългосрочен план и имате непреодолима нужда от чувство за постоянство. Въпреки това, трябва да направите някои корекции в отношенията ви в сферата на любовта или във взаимоотношенията с децата. Открития по отношение на тези въпроси възникват около Пълнолунието на 8 Март. През последната седмица на този месец, вие ще копнеете за повече време за усамотение. Вслушайте се във вътрешните сигнали и си осигурете допълнително почивка.
Близнаци
Започвате месец Март на върха на кариерата си през тази година, Близнаци. Може би не знаете посоката, към която сте се насочили в момента, но със сигурност внасяте повече креативност и смелост в професионалната сфера. След 12 Март, бъдете предпазливи когато споделяте вашите наблюдения и потребности. Разкрийте вашите истински намерения, за да сведете до минимум недоразуменията. Докато любовния ви живот става все по-личен и може да включва някои лични жертви през Март, средата на месеца ще ви донесе силна енергия за привличане и възможно възобновяване на стара връзка.
Рак
През месец Март любовта и приятелството са свързани заедно в прекрасни отношения. Затвърдяването на връзка с приятел или любовен интерес може да се окаже трудно и може да изисква залог, за да изживеете момента, но ще си струва. Въпреки това, има вероятност да се получат обърквания в комуникацията през този месец. Целта е да бъдете ясни или отложете вземането на решения до когато сте готови за това. Не се обвързвайте, освен ако не сте сигурни, че можете да доведете нещата до край. Последната седмица на Март ще ви донесе прилив на нова енергия в професионалната сфера.
Лъв
През месец Март ще имате възможност да се изявите и да получите признание за своя уникален стил на изразяване и креативност. Докато увеличение на доходите може да очаквате чак месец Май, ще градите основите на бъдещо повишаване на заплатата. Откриването на неизползвани до сега ресурси може да ви помогне  да създадете нов и подобрен бюджет. Огледайте внимателно всички детайли. Идея за печелене на пари може да се нуждае от усъвършенстване преди да преминете в действие. Месеца ще бъде силен за кариерата, социалните контакти и стабилизиране на живота ви.
Дева
През този месец ще трябва да се справяте със значителни забавяния, когато става въпрос за личните ви планове и това ще ви даде възможност да се забавите достатъчно дълго, за да направите важни подобрения. Овладейте импулсивността си и имайте за цел да работите нещата, които правите най-добре, отколкото да предприемате нови начинания, поне за момента. През по-голямата част от месеца ще бъдете насочени към  нуждите на другите и способността ви да се адаптирате бързо силно ще повлияе на вашият успех. Внимавайте да не харчите много пари през Март. Отделете повече време да прецените вашите потребности и желания.
Везни
През месец Март ще изискват от вас много в работата, но вие ще бъдете въодушевени. Ще имате някои тревоги в настоящето си ежедневие, които до голяма степен ще се дължат на несигурност и неувереност за това накъде точно сте се насочили в професионалната сфера. Съсредоточете се върху това да дадете най-доброто от себе си, вместо да позволите на липсата на посока да попречи на работата ви. След известно време, посоката и целта ще бъдат разкрити. В сферата на любовта, проявата на импулсивност може да доведе до объркващи или непредвидими ситуации. От съществено значение е да се отървете от нездравословните връзки към каквито обикновено се насочвате, за да може да продължите напред. Възможни са добри новини свързани с данъци и заеми в средата на месеца.
Скорпион
Този месец ще бъде много силен в сферата на любовта, Скорпиони. Ще се появят възможности, за да придадат пикантност на вече съществуваща или предишна връзка, или да привлекат сериозни отношения. Не е необходимо да вземате прибързани решения все още, но може да поставите важни основи сега. Някои от вас е възможно да подновят старо приятелство. През Март месец, ваш партнъор може да помогне с допълнителни пари. Работата ще включва някои обърквания и забавяния. Може да бъде необходимо да проверите отново работа, която си мислихте, че е завършена. Останете  възможно най-гъвкави и предвидете промени в последната минута на планове и графици.
Стрелец
Работата може да постави някои предизвикателства под формата на забавяния през този месец, но ще се появят възможности за подобряване на условията на труд. Стимулирането на социалните връзки може да стане чрез бизнес контактите ви. Бъдете предпазливи, обаче, когато става въпрос за смесване на лични и професионални отношения. Възможни са много недоразумения през Март и вие ще искате да избегнете напрежението. Може да получите оферта от предишния ви работодател или индустрия около средата на месеца. Въпросите, свързани с дома и семейството ще вървят добре през този месец. Периода ще бъде силен за заздравяване на връзката ви и да поемете отговорността за семейството.
Козирог
Романтиката и креативното себеизразяване са силни за вас, Козирози, през месец Март. Другите ще виждат вашата стойност и ще имате много обожатели. Приятелите ви ще ви подкрепят изключително много и вие ще се радвате да им върнете услуга. Социалният ви живот ще се подобри и ще бъде ясно очертан, докато по-материалните ви амбиции временно ще избледнеят на заден план. Вероятно ще е трудно да съсредоточите вниманието си, но може да се възползвате много добре емоционално от тази промяна на темпото. Разпростирайте се, създавайте връзки и се погрижете за семейните въпроси, които могат да бъдат малко уморителни през последната седмица на Март.
Водолей
Очаква ви много радост със семейството ви в домашна обстановка през месец Март, Водолеи. През този период ще бъде по-лесно да балансирате усилията, които полагате в професионалната сфера и любовта с минимална намеса между двете. Вероятно ще изхарчите повече пари за повишаване на комфорта, красотата и забавлението у дома. Тези неща могат да бъдат подобрени без разходи, чрез креативно преустройство и допълнително време за семейни дейности. През Март вниманието ви трябва да бъде насочено към управление на финансите ви, тъй като може да има някои проблеми с оферти, които ще се провалят или неочаквани разходи. Трябва да си имате граници.
Риби
През месец Март е вероятно да се чувствате големи и така, сякаш контролирате всичко и непременно трябва да демонстрирате вашата повишена самоувереност и независимост. Като цяло месеца ще бъде много силен за социалния ви живот, въпреки че близките партньорства изискват специално внимание и грижи. През последната седмица от Март, бизнеса и идеите за печелене на пари може да се окажат златни, но ще отнеме поне няколко седмици, за да подредите детайлите преди да предприемете изцяло нови начинания. Докато уникалните и креативни идеи са важни, то търпението и планирането са авторите на повечето успехи.


"АСТРОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ПО ФЕНОМЕНОЛОГИЯ-МИКАЕЛ "ЕООД


ХОРОСКОП ЗА 2013 ГОДИНА

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2487

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел