Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
АСТРОЛОГИЯ : МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА НОЕМВРИ 2013 ГОДИНА
Публикувана от mikael на 2012/12/7 1:10:00 (6533 прочита)
Овен
През месец Ноември погледа ви ще бъде вдигнат високо, Овни, но някои обстоятелства ще ви помогнат да се върнете отново на земята. Ще можете успешно да съчетавате практически въпроси с по-особени през този месец. Ако се съсредоточите ще можете да постигнете огромен напредък в работата. Вероятно ще трябва да се справяте с илюзии в сферата на любовта около 6-7 Ноември. Кариерата и финансовите въпроси ще бъдат силни и спокойни след 15-16 Ноември, след забързаната работа и тревоги на 10 Ноември. Последната седмица на месеца ще ви донесе силна интуиция за работа,  шанс да превърнете загубите в печалби и възможност да се справите с проблеми от миналото.
Телец
Телци, на 10 Ноември, когато Пълнолунието ще бъде във вашият знак, емоциите ще се повишат, няма да липсват и лични откровения, като цяло свързани с взаимоотношенията. По същото време ще започне да се разгорещява любовта. Някои от вас ще я преследват по-самоуверено, а други ще преживеят падения и възходи. Избягвайте нови отношения, които изглежда, че привличат неприятности. Периодът 15-16 Ноември ще бъде силен за романтика и творчество. Споделени финанси могат да станат трудни за управление през последната седмица на месеца и през месец Декември, така че направете каквото можете, за да оправите дълговете, както и въпросите за имущество и съвместни пари, преди този период.
Близнаци
През по-голямата част от Ноември ви очаква добра енергия за взаимоотношения и преговори, Близнаци. Вашето отношение към близки връзки ще се трансформира по значими начини. Тези от вас, които са необвързани може да срещнат особено пленителен и общителен човек. Професионалните въпроси и работата ще бъдат успешни през този месец. Вашите цели ще бъдат по-ясни и лесно ще намирате мотивация. След 11 Ноември може да изпитате силно желание да обновите дома си, но бъдете внимателни да не се захващате с повече проекти, отколкото можете да се справите. След 24 Ноември могат да възникнат усложнения, които да ви накарат да обмислите отново това, което сте започнали.
Рак
Отношенията  в работата ще се подобрят през месец Ноември, Раци, но избягвайте да се претоварвате с отговорности, тъй като има вероятност да се върнат и да ви преследват през последната седмица на месеца, когато нещата могат да станат много оживени и забързани. Обърквания и други подобни предизвикателства са вероятни тогава. Всяка „криза”, която настъпи в работата ви по това време, само ще разчисти пътя към по-добри условия на работа. Следете внимателно разходите ви и финансовите сделки около 6-8 Ноември. Изкушението да вземете назаем от бъдещето, съчетано с нереалистични очаквания може да ви доведат до погрешен път. Около 27 Ноември ще заздравите връзка.
Лъв
Вашият чар ще бъде доста голям през този месец, Лъвове. Все пак един обикновен флирт може да бъде разтълкуван погрешно като нещо повече от това, което е, така че внимавайте да не попаднете в излишно усложнени ситуации. Може да промените мнението си или да ви мине желанието през последната седмица на месец Ноември. Същото може да важи и за поемането на нови творчески проекти- може да ги започнете с голям ентусиазъм, а по-късно да загубите интерес. Често ще бъде необходимо да правите разлика между действителността и фантазията и това ще бъде причината за някои възходи и падения през месец Ноември. Намирането на „златната” среда е решението.
Дева
Месец Ноември е вероятно да започне с известна неяснота или несигурност около работата и любовта, Деви. Не се изтъквайте и избягвайте прибързаните заключения до 11 Ноември, когато енергийните ви нива ще се увеличат и нерешителността няма да ви тормози вече. Въпреки че, ще се чувствате уверени и енергични, избягвайте да поемате твърде много нови проекти, тъй като е вероятно да усетите тяхната тежест през последната седмица на месеца. Умереността и съсредоточаването са ключът към успеха през този период. Около 27 Ноември е възможно да намерите любовта на неочаквани места.
Везни
През месец Ноември ще бъдете толкова заети, че лесно ще се разсейвате и ще пропускате важна информация, Везни. Вашият чар ще действа без усилия сега, но внимавайте за неяснота и объркване в любовта и приятелството около 6-7 Ноември. След това, ще бъдете много по-добре, с по-голяма яснота в тези области на живота. Несъзнателен провал, невярна информация, занимаване с бюрокрация и други подобни неприятности са вероятни през последната седмица на Ноември. Концентрирайте се върху това, да свършите работата си добре от първия път, така че да не се налага да преработвате някои неща по-късно.
Скорпион
Финансовите въпроси ще изглеждат доста обещаващи през този месец, Скорпиони, но внимавайте да не прекалявате с разходите или да купувате артикули с високи цени, за които вероятно ще съжалявате по-късно през Ноември. Неяснотата около въпроси в професионалната сфера около 6-7 Ноември ще се изясни след 15-16 Ноември. Романтични обяснения или предизвикателства във връзката ви са вероятни на 10 Ноември. Ще бъдат на лице проблеми с доверието. Опитите ви да отделите действителността от измислицата в любовния ви живот могат да ви поставят в емоционални изпитания. Личното ви въздействие ще бъде силно през този месец, особено след 11 Ноември.
Стрелец
През този месец ще се стремите към популярност, Стрелци. Вашият независим дух ще бъде приповдигнат и изпълнен с енергия и ще се радвате на много възможности да направите това, което искате. Другите ще проявяват специален интерес към вас. Подобряване на външния ви вид по някакъв начин ще увеличи вашата увереност още повече. Кариерата и финансите ще бъдат особено силни около 15-16 и 23-27 Ноември. Въпреки това, бъдете внимателни и не позволявайте на неудържимия ви оптимизъм да доведе до поемане на повече проекти, отколкото можете да се справите, тъй като най-вероятно ще чувствате напрежение през последната седмица на месеца.
Козирог
Личния ви живот ще бъде особено оживен през месец Ноември. Няма да бъдете склонни да споделяте чувствата си с обкръжението ви през този месец, а личните ви планове ще бъдат в ранен етап на развитие. Ще бъдете в период на размисъл и подготовка, така че забавете нещата колкото можете. Възможно е да се наложи да направите компромиси, когато става въпрос за отношенията ви- от вас се изисква да бъдете състрадателни и услужливи. През последните няколко дни от месеца, обаче, на преден план ще бъдат любовните въпроси. През този месец предстоят оценяване и благодарност за вашите усилия.
Водолей
Докато инициативите в професионалната сфера продължават да са на преден план през Ноември, Водолеи, напрежението покрай изпълнението им ще намалее и социалния ви живот ще вземе предимство. Ще бъдете много търсени от приятели, груповите занимания ще бъдат много приятни за вас през този месец. Въпреки това, проявете умереност когато ви търсят, тъй като последната седмица на Ноември може да бъде особено оживена и забързана и може да съжалявате, че сте планирали твърде много дейности и занимания. Поведението на партньора ви може да бъде загадъчно около 6-7 Ноември. Финансовите въпроси ще стават по-ясни, но и по-неотложни.
Риби
През месец Ноември ще се чувствате особено оптимистично относно работата ви, Риби, и ще ви приемат в изключително очарователна светлина. Ще бъде лесно да получите подкрепа сега. Стига да избегнете поемането на твърде много отговорности, ще бъдете добре по-късно през месеца, когато могат  да възникнат усложнения и нещата да станат изключително натоварени. Проблемите, които се появиха в близките ви отношения могат  да станат неотложни след 11 Ноември. Разговорите ще бъдат полезни около 15-16 Ноември, но е вероятна промяна в намеренията след 24 Ноември.


"АСТРОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ПО ФЕНОМЕНОЛОГИЯ-МИКАЕЛ "ЕООД


ХОРОСКОП ЗА 2013 ГОДИНА

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2487

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел