Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Интервю за вестник “ Всеки Ден ”
Публикувана от mikael на 2018/10/23 6:00:00 (3379 прочита)
Парапсихологът Микаел : Плутон носи опасни вибрации до 2024 г. Земята се пречиства от всичко старо . Идва времето на духовните хора. Най-лесно ще бъде за огнените знаци.

Полудява ли човечеството? Този въпрос започваме да си задаваме все по-често, провокирани изблиците на агресия, зачестяването на самоубийствата и все по-честите случаи на масови убийства по света.


„Всеки ден” отърси за коментар астролога Микаел. Той има 15-годишен опит в областта на астрологията и парапсихолгията. Проучванията му показват, че за Земята настъпва период на духовно пречистване и осъзнаване. Той ще изисква от хората ново осъзнаване и промяна в мисленето.
Микаел, свидетели сме на изблик на агресия и автоагресия в световен план – масови убийства и скок на самоубийствата. Има ли някаква космическа причина за това?- Основната причина са новите вибрации, които започват да резонират на нещата планета. На 21.12.2012 г. планетите се нареждат в една права. В следствие на това придвижване на планетите вибрационните полета на планетата ми резонират в други честоти. Те са непознати и чужди за повечето хора. В следствие на това те усещат страх, дискомфорт, напрежение. Това е нещо подобно на дискомфорта, който чувстваме при преход в сезоните.
Значи все пак тази дата не е чак толкова безопасна, колкото се опитват да ни убедят?Новите вибрационни полета не са толкова опасна, но водят до промени. Забелязваме, че например земетресенията зачестяват. Това също е следствие на тези трансформации. Всички виждаме, че активността на Земята е доста висока.Има ли неуязвими на тези влияния, хора, които те няма да повлияят?- Това са хората с по-висока духовна осъзнатост. Те знаят, че всичко, което се случва, е част от еволюцията на Земята, както и на човечеството. И са наясно, че всичко, което усещат като вибрационни промени, е следствие на тази трансформация. Това е най-важното.Можем ли да говорим, че засилената агресия, на която сме свидетели, е част от естествения подбор, който тече на Земята – оцеляване на по-силните в духовен план и прочистване на планетата и човечеството?- Да, планетата и човечеството се чистят и това е следствие от влиянието на Плутон. Той влияе на промените. Това е тежка планета, чието влияние над Земята започна през 2008 г. и ще приключи през 2024 г. Т.е. дотогава ще продължат промените на чисто енергийно ниво. Основната мисия на Плутон е да изчисти всичко старо и да даде път за изграждане на новото. Тук има и нещо друго – нуждата да се достигне до духовна осъзнатост. Духовно осъзнатият човек по принцип се примирява. Примирието и прошката са факторите, които могат да ни съхранят и да ни помогнат да продължим напред.
2008 - 2024 г.

Това ли е начинът да оцелеем в този смутен период – не борбата, а примирието?- Да, това е основният начин – първо да се примирим. Затова времето е на духовните хора, които трябва преди всичко да осъзнаят себе си и едва след това да продължат. Много от агресията, отчаянието и негативизма, на които ставаме свидетели, са следствие на страха. А той се отключва, когато душевният олтар на човек е угаснал, когато в него не грее тази искрица. За хората, които имат заложено силно духовно начало, е ясно, че всичко материално, което имаме на земята, е преходно и временно. А душата остава. В този тежък период, в това тежко време хората започват да губят собствения си мироглед и мислене. Когато са живели по един начин и той се разрушава, нормално е да изпитват страх.Кои зодии са най-уязвими?- Това са водните знаци – Риби, Рак и Скорпион. Те са най-чувствителни и духовни и затова най-тежко и драматично преживяват нещата. Огнените са по-борбени. Това са Овен, Лъв и Стрелец. Те имат повече енергия, по-лесно ще се преборят с този период. Земните Козирог, Телец и Дева като цяло няма да усетят много силно този период. А въздушните Водолей, Близнаци и Везни по природа са по-балансирани и не страдат от свръхчувствителност.А по отношение на нумерологията?- По принцип най-силните числа са 11 и 22. Те са т.нар. царски числа на промените. Хората, които са под тяхно влияние, са галениците на съдбата. Те виждат нещата креативно, осъзнават, че промяната е нужна за човечеството. Смисълът е в движението – планетата ни се движи във всеки момент и ние в живота си се движим паралелно с нея. В следствие на това минаваме през различни периоди и цикли. И този нов цикъл в еволюцията изисква нови хора. Той ще ги създаде и по този начин животът ще започне да се движи в друга насока – духовното ще вземе връх. Това ще е времето на хората, които преоткриват себе си като част от космоса и микрокосмоса.
11 и 22

Това ли са индиговите деца, за които толкова много се говори?- Да, това са основно тези хора , но не само. Те винаги са се раждали, през всички цикли, през които е минавала планетата Земя. Но в момента броят им е по-голям. Повече индигови души идват на Земата и това не е случайно. Те вибрират с други честоти и са нужни, за да се премине през прехода. Те са нужни, за да се излезе от сферата на материализма и бездуховността и да започнем да мислим по нов начин. Всеки трябва да осъзнае своята собствена същност и за какво всъщност е дошъл на земята.Тъй като споменахте числото 11, датата 21 декември 2012 г. също е под неговия знак. Какво следва от това?- Не очаквам повече агресия от тази в момент Агресията е провокирана от страха, от новото, от промените и прехода. Винаги има хора, които остават в старото и други, които на чисто духовно поле преминават към новото.Има ли рецепта за такова преминаване - Религия, медитация или нещо друго?- Най-важното е отговорността най-вече към самите себе си. Да се приеме отговорност за всяка действие. Защото когато един човек прави нещо, трябва да осъзнава, че то малко или много влияе на цялото енергийно поле на планетата. Когато има самоконтрол, самодисциплина на действията, тогава човек държи собствения си живот в ръцете си. В този смисъл религиозните учения винаги са били стълбица към духовното развитие, но всеки човек открива сам за себе си начина, по който да продължи напред. Осъзнаването, отговорността и добротата са водещи, а не религията. Един добър човек не причинява вреди нито на себе си, нито на другите. А когато негативизмът е водещ в съзнанието на един човек, той е подвластен на агресията.Значи начинът е самоанализ?- Да. Защото ние сами причиняваме собствените си нещастия. Ако анализираме това, което правим, ще можем да се въздържаме от нещата, които ще ни донесат проблеми. И няма да имаме проблеми. Отговорността спрямо нашите действия и постъпки е ключов момент в себеопознаването. Астрологията е тази наука,която би могла да ни посочи ,къде грешим и как да променим всичко онова което тревожи мислите ни и до колко те са в синхром с общия енергиен процес във вселената.Да опознаем настоящето и да насочим утрешния ден е желанието на много от нас.Истински щастлив е Този чиято Любов не престава да се ражда!

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел