Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
ЛЮБОПИТНО : Интервю за вестник ”Акцент” 2008 г.
Публикувана от mikael на 2008/10/20 17:00:00 (2929 прочита)

Маг Микаел работи вече 11 години в сферата на психоанализата, психологичното консултиране, астрологията и бионерготерапията.
Той си спомня, че още като дете се е чувствал по-различен: „На 13 години започнах да усещам мислите на хората около мен. Когато някой идваше с някакъв въпрос, знаех предварително за какво ще върви разговорът. В този период започнах да усещам, че ръцете ми започват да горят. С времето започнах да изучавам как определени ритуали могат да въздействат върху физиката и психологията на човека. Започнах да се занимавам и с астрология”.

Усвоил е и ритуалната арабска магика, за целта е изучил дори и Корана и Египетската магика. Обяснява, че при арабската магия няма изчистване на негативната енергия, а само наслагване на едно влияние върху друго. „Спомням си за един случай, когато имаше много професионално извършено такова вмешателство. Мъж и жена са имали близки отношения, но в един момент се разделят. Скоро след това мъжът започва да чувства сериозен дисконфорт, нежелание да прави каквото и да е било, отпадналост. Посяга и към алкохола. Дойде при мен за астрологична диагностика. Оказа се, че дамата, с която е поддържал преди време връзка, му е направила вмешателство от ритуален характер. Идентифицирах напластяване на снимка върху снимка в огледален образ – огледало от две части, върху които са поставени нейната и неговата снимка. Така се извършва директно вмешателство в енергийна му система”.

При такава магия човек ставал жертва на нещо подобно на енергиен вампиризъм. Маг Микаел разказва, че когато неговият клиент се срещал с бившата си изгора, чувствал се добре в нейно присъствие, а когато се разделяли тежките симптоми се завръщали. Магът обяснява, че такива магии са напълно безсмислени. Когато той съпоставил астрологичните карти на мъжа и жената, установил, че двамата са несъвместими. Рано или късно е трябвало да се разделят и никакви ритуали не могат да променят това: „Тя обърква и неговият и нейния живот за нещо, което няма бъдеще.” Микаел неутрализирал магията, чрез египетски ритуал на восъколеене. Споделя, че няма „разваляне” на магия. Когато се изчисти негативната енергия на един човек, тя не изчезва, а се връща обратно при този, който я е поръчал. Така станало и в този случай – скоро след намесата на маг Микаел, тя преживяла катастрофа, от която за радост се отървала без тежки последствия”.

Често подобни магии нанасяли доста поражения върху здравето на засегнатия. Магът си спомня за една жена, която е станала без да знае жертва на свекърва си: „Тази госпожа беше открила доста неща в дрехите си, от някои нейни блузи липсваха изрязани парчета. Бе разбрала, че й се правят някакви вмешателства. Съпругът й обаче не искал да повярва. Стигнало се до скандали, дори и до побоища. Жената имаше и здравословни проблеми с щитовидната жлеза, бяха й открили и миомни образования. Хубавото беше, че те не бяха злокачествени.” След като магът изчистил негативното въздействие, младото семейство намерило правилния изход – излязло на квартира. Здравословните проблеми на съпругата също изчезнали.

Маг Микаел използва биоенерголечение по тибетската методика „лекуващи ръце”. С нея отстранява депресии, фобии, мании, афектни разстройства, начални стадии на шизофрения. Добър ефект се получавал и при високо кръвно и начална форма на диабет. При методът „лекуващи ръце” енергийното въздействие се извършвало под хипноза.

Магът си спомня за една дама, която макар да имала дете от предишния си мъж, след като се развела с него и сключила нов брак, не можела да роди отново: „Всички изследвания показваха, че при двамата няма никакви физиологични нарушения. В астралните карти на двамата също не открих някакъв проблем, но той беше налице. След няколко сеанса на психоанализа открих къде е заключена причината. Тази жена беше кодирала в съзнанието си страх, че ако роди на втория мъж дете, може да се получи както и в предишния й брак – да я изоставят с бебето. Продължихме да прилагаме изчистване и отнемане на негативно поле по египетската система и след три месеца предприех биоенерготерапия. Мигрената и сърцебиенето й изчезнаха, а след ритуала за детеродство, който направихме, тя забременя. Роди се момченце. В случая важното беше, че тази жена силно вярваше, че ще има дете. В нашата практика е от голямо значение човекът да ти се довери”.

Споделя, че решаването на такива проблеми, които са натрупани с години, не може да стане като с вълшебна пръчица за ден-два. Понякога били нужни месеци, а някои хора губели търпение и воля за промяната.
В началото на своята практика маг Микаел е практикувал и ясновидство, казва, че е постигнал доста добри резултати, но е решил да смени начина си на работа: „Когато информацията минава през полето и мисленето на ясновидеца, тя може да се пречупи през неговата призма. Ако той е моралист, ще убеждава всички да си запазват семейството. Аз също съм за съхранение на брака, но не на всяка цена.Астрологията е много по-точна, тя показва тези хора съвместими ли са или несъвместими”.

Опира на астрологията, за да прави прогнози и за бъдещето на България. Казва, че до края на тази година няма да видим нищо добро. Въпреки всички сътресения по върховете, до предсрочни парламентарни избори нямало да се стигне, а кризата щяла да се задълбочи. До 2010-2012 г. страната ще продължи да потъва. Хубавото е, че поне природата няма да е така жестока към нас – не се очакват някакви природни катаклизми. „През декември ще има земетресение в Южна България, но няма да е разрушително, успокоява магът.

Според Микаел проблемът на България тръгва от това, че преди векове сме прокудили богомилите и сме ги преследвали. Цената за това е било падането на страната под османско робство. За всяко прегрешения трябвало да се плати курбан: „Забелязали ли сте, че в Петричкия край днес се дават много жертви. Така се плаща за ослепяването на Самуиловите войни. Тук в Пловдив няма такава натрупана карма”.

След 2012 г. ще се промени мисленето у хората, дава надежда астрологът. Проблемът на България е в манталитета на българите, убеден е той: „У нас всеки гледа каква кола си е купил комшията, вместо да се замисли какво сам би могъл да направи, за да преуспее самият той. Много млади хора заминаха в чужбина, част от тях ще се завърнат и ще донесат нови идеи. „

Въпреки тежката ни карма, България няма да мине през ужасяващи изпитания, защото ни пазят душите на мъртвите ни предци, обяснява магът. „Трябва да се замислим какво ни дава съдбата като знамения? Обърнали ли сте внимание, че винаги преди големи християнски празници у нас се случват нещастия и то с деца? Дава се курбан, за да се сепнат хората – човек се осъзнава, когато го заболи най-силно. И това касае не само България. Последното катастрофално земетресение в Китай се дължи на това, че малко преди това китайците влезнаха в Тибет и арестуваха близо 80 будистки монаси. „

Всички права са запазени от „Астрологичен център по феноменогия-Микаел”ЕООД и вестник „Акцент”

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел