Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : СЪДБАТА МОЖЕ ДА СЕ ПЛАНИРА
Публикувана от mikael на 2019/11/13 6:00:00 (1265 прочита)
Вълшебните години
Според структурния хороскоп дванадесетгодишният цикъл на източния календар включва пет вълшебни и седем работни години.


Започваме с “вълшебната петилетка”.
В нея влизат именна, две кармични и две антикармични години. Що е то “именна” година - за човек, роден в годината на Кучето, това са всички години на Кучето; за Тигъра - за родените през година на Тигъра, и т.н. Кармичните и антикармичните години могат да се определят по приведената по-долу таблица.И така, какво ни носи всяка година от “вълшебната петилетка”? Въпреки всеобщото мнение, че личният ти знак не може да те подведе, през именната година може да ти се случат много големи неприятности. Животът сякаш разглежда човека под увеличително стъкло и многократно умножава достойнствата, но и недостатъците му.Първата кармична година е време на революции, на кардинални промени.Всичко, което ти се струва надеждно и вечно, може да рухне за миг, но пък пред теб се откриват нови хоризонти.Важното е да разбереш, че сега никой не се опитва да те сломи – по-скоро проверява твоята стабилност. Слабият ще отпусне ръце, силният ще премине на следващото ниво, ще добие нова енергия и сили, ще състави план за действие през следващите дванадесет години.През първата антикармична година е много голяма вероятността да хванеш късмета за опашката, да полетиш нависоко, да осъществиш и най-безумните си мечти. Въпреки това трябва да си внимателна, защото когато му върви във всичко, човек губи бдителността си и рискува да си счупи главата.Втората кармична година е опасна за онези, които не са свикнали да разчитат на собствените си сили и вечно се надяват на късмета или на добър роднина. Не може да се каже, че съдбата няма да ти поднесе подаръци, но главното в този момент е да вземеш цялата инициатива в свои ръце.Смяташ, че си недооценена в работата? Не успяваш с пълна сила да реализираш заложбите си? Втората антикармична година ти дава шанс да се докажеш, да напреднеш в кариерата.


Не е време да се размишлява, а да се действаРаботните години


Веднага предупреждаваме - да се надявате на чудеса и да разчитате на късмет, няма смисъл. Кардинални промени също няма да има. За да постигнете успех, трябва да следвате точно начертания план.И така, в “работната седемлетка” влизат година на презентация, а също години на попътен вятър, на маскировката и на тежък труд. До маскировка та най-често се налага да прибягват родените в годината на Тигъра и Глигана, като за родените в годината на Коня тази задача е практически неизпълнима.В годината на презентацията е противопоказно да оставаш в сянка. Трябва да издигнеш глас и да заявяваш целите си пред всички и навсякъде.Когато духа попътен вятър, не бива да правиш резки движения - върви по отъпкания път и от всички възможни варианти избирай най-простия и лесния.Стой по-далеч от публичния живот, защото това трябва да се превърне в твой девиз в годините на маскировка.Нека нещата си вървят по реда, само не ги афиширай. Най-добре ще бъде да се заемеш с търсене на лично щастие и устройване на личния живот.В годините на тежък труд не бива да търсиш леки пътища. Само когато преминеш през този труден участък от пътя, ще постигнеш успех. В общи линии чака те работа, работа и пак работа!

Аз не съм виновен!


А сега за да ти покажем влиянието на структурния хороскоп върху живота ни, нека разгледаме как се е променила съдбата на някои исторически персонажи през вълшебните години от живота им.Интересно е, че много престъпници, които дълго време са се изплъзвали от закона, са били залавяни през кармични и антикармични години. Припомняме, че през кармична година целият свят въстава против човека и няма място на земята, където той може да се скрие. В антикармична година ние усещаме необикновена лекота, но за сметка на това намаляваме бдителността си. Така например английският шпионин Сидни Рейли (Куче) объркал конците и в година на Бика (1925) бил арестуван и разстрелян. Големият разузнавач Рудолф Абел (Котка) отслабил бдителността си в година на Петела (1957) и бил заловен от ФБР. Рихард Зорге (Коза), влизайки в година на Змията (1941), бил арестуван. Карлос Илич Рамирес Санчес (Бик) в продължение на много години беше смятан за терорист номер едно. Френският съд задочно го осъди на доживотен затвор, но никой не можеше да го залови - чак до 4 август 1994 година, кармична за Бика година на Кучето.Шейх Ахмед Ясин (Плъх) живя до 2004 година, кармичната за Плъховете година на Маймуната, а за Аслан Масхадов такава стана 2005-а, антикармична за Котката година на Петела.Кармичните години ни подлагат и на други изпитания и неприятности. Така например Хенрих VIII (Глиган) бил отлъчен от католическата църква в година на Коня (1534). В година на Петела (1945) губи властта си един от триумфиралите по време на Втората световна война политици - Уинстън Чърчил (Куче).

През тръните към звездитеВ антикармични години обаче, ако не си се отпуснала, можеш да достигнеш невиждани висоти. Юлий Цезар (Змия) в година на Маймуната преминал Рубикон.Седемнадесетгодишният Иван Грозни (Тигър) в година на Козата (1547) сяда на престола в Русия, която за първи път се сдобива с цар.Е, сега можеш да си направиш сериозни и разумни планове и всяка година може да стане за теб щастлива!

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел