Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Как ни помага восъколеенето?
Публикувана от mikael на 2019/8/8 6:00:00 (978 прочита)

Резултат с изображение за восъколеене микаел

Повечето хора са чували за восъколеенето, но твърде малко от тях са запознатите. Това е древна традиция, която посредством восъка променя човешките съдби. Тя е оцеляла в продължение на векове и се практикува и днес, предавайки се от поколение на поколение.Повечето хора са чували за восъколеенето, но твърде малко от тях са запознатите. Това е древна традиция, която посредством восъка променя човешките съдби. Тя е оцеляла в продължение на векове и се практикува и днес, предавайки се от поколение на поколение.

Восъколеенето се извършва с помощта на огнената стихия и силата на словото, което естествено се превръща в магическо. По време на един такъв сеанс се започва с пречистване на енергийното поле на човека като се премахне негативната енергия.

Така аурата на човека се пречиства и добива нормалните граници, където душата му е в пълна хармония. Едва тогава успява да се отърси от зловредното, което е натрупано отвътре. Стига се до енергийния център, където е записанаКармата на дадения човек и тя отблокира тази линия на съдбата, която е свързана с щастието. Тогава завършва енергийното пречистване като след това се търси успокоение на нервната система, тъй като тя е първоосновна за нормалното съществуване.

Когато се нормализира и тя, лечението е завършено.Повечето хора са чували за восъколеенето, но твърде малко от тях са запознатите. Това е древна традиция, която посредством восъка променя човешките съдби. Тя е оцеляла в продължение на векове и се практикува и днес, предавайки се от поколение на поколение.

Восъколеенето се извършва с помощта на огнената стихия и силата на словото, което естествено се превръща в магическо. По време на един такъв сеанс се започва с пречистване на енергийното поле на човека като се премахне негативната енергия.

Така аурата на човека се пречиства и добива нормалните граници, където душата му е в пълна хармония. Едва тогава успява да се отърси от зловредното, което е натрупано отвътре. Стига се до енергийния център, където е записанаКармата на дадения човек и тя отблокира тази линия на съдбата, която е свързана с щастието. Тогава завършва енергийното пречистване като след това се търси успокоение на нервната система, тъй като тя е първоосновна за нормалното съществуване.Когато се нормализира и тя, лечението е завършено.Восъколеенето е магическо умение на Маговете http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=278

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел