Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Богатството не се измерва с пари
Публикувана от mikael на 2019/11/18 6:00:00 (966 прочита)

Парите са една абстрактна концепция, която се използва, за да изрази количествено икономическата дейност, като по такъв начин богатството е мерило за това доколко добре контролирате вашите преживявания с парите.


Допускайки, че разнообразните, вълнуващи, необикновени и стимулиращи преживявания са за предпочитане пред скучните и че поради тази причина те клонят да бъдат скъпи, тогава главния проблем за повечето хора е да намерят една доста ефикасна форма на парични влогове, която да притежава горните приемливи качества. Целта на магията за богатство е да установи един голям оборот пари, който да позволява приемливи преживявания, както във фазата на влоговете, така и във фазата на добивите. Това изисква онова, което се нарича Парично Съзнание.


Парите са придобили всички характеристики на едно духовно същество. То е невидимо и неосезаемо - монетите, банкнотите и електронните цифри не са пари. Те са само изразни средства или талисмани на нещо, което икономистите не могат ясно да дефинират. Все пак, макар и сами по себе си неосезаеми и невидими, те могат да оказват силно въздействие върху реалността. Парите имат свой собствен индивидуален облик и присъщи вкусове, те избягват онези, които богохулстват срещу тях и потичат към тези, които ги третират по начин, който им харесва. При подходящи условия, те дори се възпроизвеждат. Естеството на духа парите е движение - парите обичат да се движат. Ако бъдат кътани и неизползвани, те бавно умират. По такъв начин, парите предпочитат да се проявяват по-скоро като оборот, отколкото като неексплоатирани авоари. Излишните пари за непосредствено удоволствие би трябвало да се реинвестират като по-нататъшна евокация, но тези, които имат истинско парично съзнание откриват, че дори удоволствията им носят пари. Паричното съзнание плаща, за да се забавлява. Онези, които имат парично съзнание, са благородни по природа. Предложете им интересна инвестиция и те ще ви предложат сполука. Само не се молете за дребни подаяния.

Постигането на паричното съзнание и инвокацията на богатия аз се състои от придобиването на едно цялостно знание за склонностите на духа на парите и едно цялостно изследване на личните желания. Когато и двете бъдат разбрани, реалното богатство се проявява без усилие. Такива инвокации трябва да се третират с внимание. Синият гнозис на богатството създава толкова лесно демони, колкото и богове. Много съвременни учебни семинари за успех и търговия се съсредоточават върху създаването на едно истерично желание за пари, съчетано с едно еднакво болезнено желание по-скоро за простите символи на богатството, отколкото за преживяванията, които спекулантите действително желаят. Да работиш като обсебен манияк цял ден, заради съмнителното удоволствие да се напиваш всяка нощ почти до забрава с шампанско означава, че не си схванал същността на въпроса и си изпаднал в състояние на антибогатство.


Все пак, повечето от хората, които са бедни в относително свободни общества, където други са богати, дължат бедността си или на липса на разбиране как функционират парите или на отрицателни чувства, които клонят да ги отблъскват. За да станете богати, не са нужни нито интелигентност, нито капиталовложение в някакво голямо количество. Популярността на приказките за нещастието и бедите на богатите е показателна за нелепия мит, който е широко разпространен сред бедните, че богатите били нещастни. Преди започване на работа със магия е съществено важно да се проучат внимателно всички отрицателни мисли и чувства спрямо парите и да се екзорцират. Повечето от бедните, които печелят на лотария, а само бедните редовно се занимават с това, правят така, че да не им остане нищо след две-три години. Сякаш някаква подсъзнателна сила гледа да се отърве по някакъв начин от нещо, което те чувстват, че реално не заслужават или не искат. Хората са склонни да притежават такава степен на богатство, каквато дълбоко вярват, че би трябвало да притежават. Магията е видоизменението на тази вяра, чрез ритуално въвеждане на алтернативни вярвания.


Ритуалите на магията могат по необходимост да включват екзорциране на негативните възгледи спрямо богатството, гадателски изследвания на най-дълбоките ви желания и инвокации на богатия аз и духа на парите, по време на които подсъзнателното ниво на богатството се регулира чрез ритуално изразяване на една нова ценност и се обявяват нови проекти за влагане на ресурси и усилия. Могат да се изпълняват химни и инкантации към парите. Може да си пишете чекове за баснословни суми за самите вас, може да обявявате и визуализирате желания. Богатият аз може да се изразява от различни традиционни бог-форми с преуспяващ аспект, такива като Юпитер, Зевс, митичния Мидас и Крез.


Днес тенденцията е да се правят заклинания, предназначени да подсилят схемите, които са предназначени да правят пари. Ако не успеете да си осигурите механизъм, чрез който парите да се проявяват, тогава или няма да се случи нищо или заклинанието ще се прояви по странни начини, такива като преждевременната смърт на някой многообичан роднина. Никога не се предприема сериозна синя магия по стандартни форми на хазарт. Стандартният хазарт е един скъп начин за купуване на преживявания, които нямат нищо общо с увеличаването на богатството. Синята магия е въпрос на внимателно пресметнато капиталовложение. Всеки, който не е глупак, би трябвало да е способен да измисли някакъв влог, който да предлага по-добри шансoве от конвенционалните форми на хазарт.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел