Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Намерете числото на съдбата си
Публикувана от mikael на 2018/10/12 6:00:00 (779 прочита)
Нумерологията напоследък излиза на мода даже в кръговете на така нареченото „висше общество“, по нея масово се увличат не само бохемите, но и политиците, видни бизнесмени и т.н. Всички вярват, че числата са способни да повлияят на живота!

Спомнете си гадаенето върху щастлив билет. Ако сумата на първите три цифри от автобусния билет е равна на сумата на трите последни, то този билет носи щастие. Специалистите по нумерология съветват да се обърне внимание не само на датата на вашето раждане или „числото на името“, но и на номера на вашето жилище, офиса, автомобила, стацион. телефон, моб. телефон, личната карта, шофьорската книжка, дебитната карта, различни членски карти и други документи.Ако числото на номера е многозначно, то цифрите му трябва да се съберат. Например, ако номера на документа е 56442, събираме: 5+6+4+4+2=21. Тези две цифри отново се събират, получаваме 3. Това е вашето съдбоносно число. Във всеки случай, за времето, за което се отнася този номер. Вижте резултата в таблицата.
1- символ на успех. Имате всички шансове да решите всякакъв проблем. Но само ако не седите със скръстени ръце.2- необходимо е да осмислете получилата се ситуация. Ако предстоят важни преговори, проявете дипломатичност.3- чака ви период на активност и успех в личните взаимоотношения. Предстоят ви интересни пътешествия и романтични срещи.4- очаква ви неуспех в паричните влагания. Но във всичко останало положението ви е стабилно.5 – има смисъл да рискувате, приемайки неочаквано решение. То ще ви донесе успех.6- не си струва да рискувате. В набелязаните дела се препоръчват компромиси.7 – вие сте много умни. Но не ви пречи да се вслушате към чужди съвети. Вашите предчувствия ще се осъществят.8- чакат ви велики дела! Вие сте отговорни, правилно успявате да разпределите времето си и капиталите.9 -очаквави голям успех във всички набелязани действия.
Трябва да се отбележи, че прогнозата по правило се отнася за сферата към която принадлежи дадения номер. Номерът на кредитната карта отговаря за финансовите ви дела, номера на застрахователната полица – за вашето здраве. Номерът на личната карта „отговаря“ за всички събития от периода през който я ползвате.Ако някое число буквално ви „преследва“ – например в гардероба постоянно ви се пада номер 42, в хотела ви настаняват в 42, а в офиса, в който отивате по дела ви насочват към стая 42, не е изключено, че съдбата ви подсказва нещо, което трябва да разшифровате. Например, именно на 42 години с вас ще се случи нещо важно. Възможно е също да бъде предупреждение, да се предпазвате от даденото число.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел