Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Човешките емоции имат силно влияние върху кармата
Публикувана от mikael на 2019/8/14 6:00:00 (908 прочита)

Материалното удовлетворение кой знае защо не ни създава радост и може би затова съвременните мъдреци повтарят, че скритите неща, които изживяваме, са най-ценни.Материалните покрития не ни удовлетворяват, а духовните открития и осъществявания ни носят не само по-големи ползи, но и ни правят щастливи.Макар и банални, някои истини са стари колкото света. Нека да отворим вратата на духовните прозрения и още на прага ще си спомним, че любовта и приятелството не се купуват с пари, не можеш да изградиш щастие на гърба на чуждото нещастие. Защо тогава ми се налага да чувам често в кабинета: „Ама аз го искам, помогни ми той да се освободи от жена си и децата си и да е мой”. Питам се дали тя ще е щастлива тогава, когато той се отдели от семейството си. Що за странен егоизъм е това? Защо тази жена не е проумяла най-елементарното? Нямаш право да разбиваш чуждо семейство, освен ако обстоятелствата не водят до това. Мъжете по природа са самци, ако някъде наблизо има малка преграда, веднага ще намерят начин да оставят семето си. И ако ти е невъзможно да преодолееш себе си, представи си, макар и за малко, че ти си на мястото на другата – на жена му, на децата му. Как ще погледнеш сега на него? Няма ли да те гнети неговата непостоянна природа? Защото, ако днес изневерява с теб, утре, когато ти смениш жена му, той ще ти изневерява с друга. Просто нещата ще се повторят, но другия път изиграната ще си ти.ЩЕ ТИ ХАРЕСА ЛИ СТРАДАНИЕТО, КОЕТО ТЕ ЧАКА?


Не, разбира се. Трябва да проумееш, че ходът на събитията е неизбежен. Кармата ще ти поднесе подобни условия, но просто ролите ще са разменени. Ще си мислиш, че Съдбата ти е тежка, но кой я предизвиква?... Тук ще замълчиш, нали? Още по-лошо е, че нещата не стигат дотук. Кармата се предава и по родовата линия! Неправилно използване на мислите свива отрицателно информационните енергетични програми, които се предават по роднинска връзка. Тези програми, „утаявайки” се в структурата на полевата форма на живот, влияят върху здравето, съдбата, общуването както на самия човек, така и на други хора.

Неудовлетвореност и раздразнение преминават в обида – образува се пакет от програми, който се предава по родова линия. Утаява се в подсъзнанието и става неосъзната. Това е типичен кармичен възел, от който страдат обиждащият и обиденият. Предава се и на зародиша и после ще следват проблеми със здравето и неприятности с детето.

Съзнателните обиди се сформират в областта на гърдите – поява на бронхити, туберкулоза, инфаркт, инсулт, ракови заболявания, тумори в белите дробове, стомаха.ВЪВ ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ЗАСПАЛИ ОБИДИ
На това се дължат сърдечносъдовите и онкологичните заболявания. Извънредно опасни са обидите на умиращия към живите и обратното. Възникват изкривени кармични, със загуба на енергия, сериозни болести, несполуки в съдбата. Прелюбодеянието, за което споменахме по-горе, е също толкова вредно – превръща полевата форма на живот в „обслужващ персонал”, черпи енергия за сладострастната наслада. Оргазмът не е нищо друго освен извънредно мощно излъчване, поглъщане и обмен на информация и енергия. Той е най-бързият начин за предаване на кармична информация. Заедно с нея се предават проблеми, дългове, болести. Грешките на младини дават резултат в напреднала възраст, при децата и внуците също. Половото извращение води до деградация на душата. Колкото повече злословиш по адрес на някого, особено ако е член от семейството, толкова по-силно се свързваш с него на информационно- енергийно ниво. В резултат на всички лоши мисли и злословене лошите постъпки изплитат около хората многослоести кармични мрежи, които се налага да се разплетат впоследствие или хората да загинат. Трябва да е ясно, че кармичната информация „се утаява” добре и се предава и чрез предмети и вещи. Жлъчни хора си изграждат кармични връзки, които се отразяват на храносмилането, зрението, имунитета, силната ненавист води до диабет. От тази коварна болест страдат и хора, които имат недобри отношения с близки, приятели и се отказват от тях завинаги.

Ако човек сключи брак преди раждането на детето си, а съпрузите се обиждат и ненавиждат, се формира програма за раздяла. Ако по-късно съпрузите се помирят, забравят, програмата се прехвърля на децата. А при тях може да се прояви като хулиганщина, побоища, по-големите да пребият по-малки деца до смърт.

Що се касае до самоубийството, програмите се засилват толкова много, че започват да пречат на децата, внуците и на притежателя дотолкова, че той да посегне на себе си. Често се случва в някои родове хората да се избиват един след друг.НАЙ-СТРАШНИ СА ОПИТИТЕ ЗА САМОУБИЙСТВО ПОРАДИ ЛЮБОВ
След време се появяват главоболие, гинекологични заболявания, дори се стига до прекъсване на бременност. Затова трябва да се внимава с какви хора се общува и с кой се осъществяват интимните ви връзки и др.

Хората, които пътуват и работят в чужбина, се натоварват с най-различни чуждестранни кармични програми, които предават на потомството си.

Хората с кармична програма за ненавист могат да „облъчат” с негативна информация пространството около тях с патогенни зони. Другите хора отбягват интуитивно такива места. Ако има такава програма, „утаила” мястото около човека, става враждебна спрямо другите. За ненавист програмата за унищожение се е пренесла по родова линия. Наследникът на подсъзнателно ниво започва да унищожава жените. Първата се е разделила с него, втората е загинала. Мъжът остава без потомство, защото жените разбрали, усетили злото и бягат от него и така родът му умира заради една егоистична постъпка. Изводът е, че трябва да прецениш мислите си, постъпките и действията, за да живееш нормално ти и потомците ти.

Ако информацията се внася, набутва , вкарва се, като се заобикаля съзнанието, се деформират нормалните структури на полевата форма на живот. А това изкривява общата циркулация на енергията в структурата. Полевата форма на човека е енергичен „пашкул”, който го защитава от вредната информация в околния свят. Ако кармичните програми са се натрупали в подсъзнателно ниво във вид на страх, емоция, обида, агресия, боледува душата. Кармични програми, които са настанени в подсъзнанието, се проявяват не на едно място като бъбреци, сърце и т.н., кармичната болест „плува” по различни органи – костна система, разтягане на сухожилия, болка в кръста и др.НЕНАВИСТТА МОЖЕ ДА УБИЕ ЧОВЕКА


Ненавистта е съзнателен целенасочен мисловен – емоционален процес за нанасяне на вреда и унищожение на човека. Създават се най-мощни програми за унищожение, като се разпростират по родовото дърво „далеч” за няколко поколения напред. Ненавистта към съпруга с мислене и с думи: тя без да осъзнава, пожелава зло в нейната полева форма на живот (програма за унищожение). Програмата действа и върху двамата - „съпруг и съпругата”. Тя пристрастява човека към алкохол, наркотици, води до влошаване на семейния живот, сбивания, заболявания, атрофия и скъсване на сухожилия.

При клетва, отправена към мъж, пияница или нещо друго, загиват синовете им. Злословенето, особено към близки роднини, разрушава зъбите. Майка прави аборт, ужасът, който е изпитал плодът при загиване, се повтаря при майката в по-голям мащаб, смъртта й е жестока. Майката е натрупала черна карма, тя се изгражда от егоизъм, завист, обвинения, кражба.

Когато се жени човек и дава име на дете, трябва да се знае, че приема неговата карма. Наскоро имах посещение от жена, която трябваше от трима да избере един, за да се омъжи втори път. Единият се оказа, че обича да си разнообразява постоянно живота с жени. Вторият имаше много лоша карма и с него щеше да страда много. Третия не го харесваше достатъчно. Ами то в днешно време младите, за да изберат подходящ съпруг, ще трябва много да търсят, да ровят из душите им, но едва ли някой ще ги удовлетвори напълно, е, все пак ще се наложи да избере някой, който да я е заслепил изцяло. Нали любовта е сляпа и тя избра най-неподходящия вариант.В ЛЮБОВТА ИМА МНОГО РИСКОВЕ
Друг случай подсказа, че съпругът на една жена много се е променил и от любящ станал затворен, невнимателен, дори и груб. Оказа се след направената диагностика на кармата, че се е включила приетата от някаква леля в рода т.нар. „дремеща” карма, която е предадена не на децата, а на племенника, защото е бил по-уязвим. Нещата се оправиха с моята намеса и семейството се запази цяло.

За да се поправят понякога взаимоотношенията между хората, трябва да променят характера си, поведението си и разбирането си за света. Най-сигурният критерий е да контролирате самия себе си така, че да не правите това на другите, което не харесвате да ви се прави на вас! Не съдете, за да не бъдете съдени, защото с какъвто аршин мерите, с такъв ще мерят и вас! Не е необходимо да играете ролята на Бог! Бъдете по-толерантни към околните!

Ако човек е дал лош съвет, одумва някого с користна цел – това създава мощен кармичен възел и го свързва с нежеланата личност, така той изпуска добрите, подходящи хора, отблъсква ги. Неудовлетвореност, обида и разочарование формират уродливи тумори, болестите се дължат на нашето обикновено сгрешило съзнание, на лошите черти на характера. Човек, обременен от огромна маса ненужна и вредна информация, е като рояк оси, който жили и прави съзнанието му неспокойно, а той изгаря жизнената енергия. Всички предмети, вещи, храна, вода приемат негативна енергия като попивателна. Домакините, които готвят, трябва да изпитват силна любов. На квантово ниво в живи и неживи предмети остават програми на зло, вреда, заклинания. Полевата структура на жилище или работно място натрупва тези програми и те взаимодействат с полетата на хората и влияят върху тях. Човек става негативен, раздразнителен, кара се, усеща, че излъчва негативна енергия и че с нея ще влияе зле на другите като отрова. Не е хубаво да ползвате вещи на други хора. Както и да не оставяте лоши енергии по етажите в многоетажните сгради. Това е причина в бъдеще понякога да останат необитаеми. Човек чувства подсъзнателно негативизма на сградата. Рано или късно човек бере плодовете на своята карма, на родители, на предците си и на общочовешката карма. Земята ни е претоварена от негативни разрушителни програми и човек сега, когато мисли негативно, причинява съединение на негативните програми и замърсява информационното поле на Земята. Ето защо това общо поле или каша, както го наричат китайците, може да пречи на живота в Космоса или дори на нашия, човешкия живот и оцеляване.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел