Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2017 ГОДИНА
Публикувана от mikael на 2016/7/21 4:40:00 (1130 прочита)Резултат с изображение за годината на петел

Според Китайския хороскоп 2017 е Годината на Огнения Петел. Какво ни очаква през годината на 2017 - Годината на Петела. Какво е значението на елемента Огън. Вижте хороскоп за 2017 - Годината на Петела
Годината на Петела, 2017


Енергията през 2017 - Годината на Петела са обект на Огнения елемент в неговата Ин форма. Ин помага за изразяване на вътрешната топлина, на вдъхновението, на свободата на личното пространство и силните семейни връзки. 2017 ще е година за размисли върху отдавна забравени теми.
Какъв е Петелът като зодиакален знак от китайския хороскоп?
Петелът е десетият знак в Китайския зодиак. Родените под знака на Петела са наблюдателни. Те работят усилено, за да постигнат поставените цели и не се спират преди нищо, докато не ги осъществят. Петлите са винаги уверени в себе си, потенциала и силите си и не оставят никой да ги разубеди.
Навлизаме в Годината на Петела на 28 януари 2017

Родените под знака на Петела са активни личности и често ще ги видите да се занимават с повече от една дейност. Обичат да се сред много хора, а и големите групи ги обичат, защото са забавни и отличаващи се от тълпата. Харизматични личности са и го знаят, затова и обожават да са център на внимание.
2017-та е Годината на Огнения Петел
Сред негативните качества не родените в Годината на Петела е, че очакват винаги светлините на прожекторите да светят върху тях и се засягат дълбоко, ако вниманието не е съсредоточено върху личността им. Обичат да се хвалят с постиженията си и търсят одобрение и възхита в очите на останалите.
Родените в Годината на Петела са хора, които обожават да са активни и сред природата, затова и винаги са в добро здраве. В редките случаи, в които се разболеят, Петлите държат да изкарат болестта на крак и рядко се залежават. Няма да ги чуете да се оплакват или да хленчат.Щастливите числа на родените в Годината на Петела са 5, 7 и 8, както и цифрите, образувани с тези числа (57, 58, 87, 85 578 и т.н.). Цветовете, които носят късмет на Петела са кафяво, златно и жълто, а цветята на късмета им са гладиола и целозия (позната още като Петльов гребен).
ВИД ПЕТЕЛ ГОДИНА НА РАЖДАНЕ ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТИ

Дървен Петел 1945, 2005 Енергичност, увереност, нестабилност
Огнен Петел 1957, 2017 Отговорност, стриктност
Земен Петел 1909, 1969 Любвообвилен , щедър

Златен петел 1921, 1981 Целенасочен, смел, усърден на работа
Воден Петел 1933, 1993 Умен, състрадателен, забавен

Значението на елемента Огън

Хората, родени в година, свързана с Огъня, са лидери. Те са уверени в себе си и смело взимат решения, без да се колебаят. Понякога тяхната свръхувереност и целеустременост води до по-агресивно и настъпателно поведение. За тях обаче целта оправдава средствата.
Родените в годината Огъня са авантюристи. Те обичат иновациите и всичко ново приемат с ентусиазъм. Като хора са динамични и винаги ентусиазирани. Понякога обичат да се налагат или просто да карат хората да отстъпват сами заради доминантното им поведение.
Имат склонността да прилагат сила, когато е необходимо. Препятствията не ги плашат. Сред негативните им качества е силно развитият понякога егоизъм и упоритостта, налагана често без граници върху околните. Родените в година на Огъня хора трябва да поработят върху способността си да приемат чуждо мнение, както и върху тактичността си по отношение на околните.

От какво трябва да се пазят родените в Годината на Петела?

Цвят, който носи нещастие: Червено
Числа, които носят нещастие: 1, 3 и 9
Посока, която носи нещастие: Изток


2017 - Годината на Петела: Какво да очакваме?

Годината на Петела е период, в който много проблеми ще се разрешат. Движението напред е типично за Годината на Петела, но това далеч не трябва да означава, че всичко ще има щастлив край.
През Годината на Петела трябва да внимавате за впечатленията, които правите. Не забравяйте, че трябва да обърнете специално внимание на външния вид и маниерите си. Трябва да се гледате през очите на околните. Имиджът е всичко в Годината на Петела.
През Годината на Петела трябва да обърнете специално внимание на усилената работа и отношенията със семейството и колегите си. Бъдете внимателни как се държите, какво говорите и т.н. Следвайте логиката и оставете емоциите на заден план, ако искате животът ви у дома и в службата да тече хармонично.

източник: Rozali.com

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел